🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 582
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 320
  • SF
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Абе как Петър ще е разигравал Ваня?? Simple Smile
Дали сте гледали същото предаване?
Ваня сама си се разиграваше около Петър и даже искаше още. Не й стигна.

# 1 321
  • София
Е, имаше не един път, в който се отнесе с пренебрежение и досада. Няма как да не се забележи това.

И това е замъглило погледа ти и не си забелязала мъжа???
Извинявай, но това е Хепи Ванче, което му цвърчеше на ухото и го сваляше с цел секс. Как да се отнесе?
Напротив даже - Прекрасно се отнесе към жена, която му досажда, а той не я харесва и не би я харесал нито вън, нито вътре във Фермата.
Добре, наречи го незаинтересован и отегчен от Ванчето, а не "кое му е мъжкото на Петър..."

Ами авиаторките и униформата са му мъжките. И номерът на обувките.

Ама какво значение има, че ще ѝ каже, че не я харесва, след като вече е започнал да търси близост, макар и приятелска за него. Да, човекът отсреща може да се обърка, но той виждаше какво става и въпреки това реши още малко Ванчето да му тича зад задника. След като вижда, и всички виждат накъде отиват нещата, няма много смисъл да се направи на мъжкар и да ѝ каже как тя сама се е заблудила. Ся, колкото и да е наивна Ваня, ако нямаше нещо поне малко, за което да се хване, нямаше така да хлътне. И виждаше, че ѝ е тъпо като се закача с Даяна, ама си продължи, нали? Ми не, не ми е мъжко, сори.

# 1 322

Ами не е като съвсем без хич.
Шкафче й спретна, дървено сърце издялка, някакви стихове й рецитира, масажираха се взаимно, в ратайската колиба я повика да спи при него...че той дори с Даяна не спа в едно легло...

# 1 323
Снимки от днес след участието на Мария в "Преди обед"

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 23:28 от diziler

# 1 324
  • SF
Знаеш ли колко хора отсреща могат да решат да се объркат или да се забъркат с някого или покрай някого. Това ли определя пола им?
Хайде, моля ти се, точно пък отношението му към Ванчето дойде прекалено толерантно и галантно. По какъв друг начин да се отдръпнеш от човек, който не те кефи?

Хората били могли да се объркат...
Ами дай да спим с тях, за да не им е кофти и да не си изгубим полавата принадлежност!

# 1 325
прелъстените и изоставените........

# 1 326

Той много добре знаеше, че тя го харесва като нещо повече от приятел, това едно на ръка.
И след това винаги той я придърпваше при себе си да спят заедно, да се гушкат, да са в едно легло, когато бяха ратаи, винаги той беше пръв да я гушка. Тя много по-рядко е инициирала физическа близост. Аз това съм видяла. Той това го правеше съвсем умишлено, въпреки че не я харесва по този начин, за да му е винаги под ръка, без да се съобразява, че и обърква главата. Аз мисля, че ако той не беше и давал толкова грешни сигнали, тя много по-рано щеше да се отдръпне и даже изобщо нямаше да залитне толкова.

Това съм гледала аз. Нямам намерение да оспорвам това, което сте видели вие.

# 1 327
Браво на Стоян, Данчо не знам с какъв акъл е сложил тая битка за 4 точки като очевидно Стоян е по-едър и здрав от него.
Мисля, че Стоян беше избран за втори дуелист и слагаше точките.

# 1 328
Важното е, че ДанЮ противния е аут.
Охх, още ми е кеф, кеф, кеф!
Силно се надявам да не сънувам кошмари, презерватив вмъкнат в сиво-бели чорапи на черни линии, с моцка на зализаната прическа и рехав мустак. След загубата наистина отново, само за момент заприлича на сбръчкана стафида! И не пада по гръб, и злослови за Стоян, вместо да се смири, че стана за посмешище три месеца, седнал да прави ретроспекция на останалите! Пълен лузър, сега нито кинти, нито Даяна, нито Камелия, само поза в ИГ, средни пръсти и разни снимки от типа - "не ми пука, забавлявам се на макс".
Не ти пука ли? Ооооо, с туй его много, ама много ти пука, ама наистина много.....

Аз преди време писах, пак да кажа.
Предвид миналогодишнатта победителка - жена циганка, си мисля, че нито ще е жена /а трябва/, нито циганин /съгласна съм/.
Та Кано върви с гвардейска крачка към чека, все по-сигурно.
Отново съм съгласна с теб,само дето ме се иска победителката да е Ваня,но също мисля,че Калоян е по-логичния победител.
И извън темата случайно да си някъде от Северозапада,че само там съм чувала "моцка" Joy

# 1 329
  • София
Стига ми това, че ѝ се подиграваше зад гърба. Остави ти какво ѝ казал в очите. Първото е по-красноречиво. Достатъчно е как говореше за нея, докато тя не е там. А толкова е по-лесно да се замълчи. Та толкова за "мъжкото" у Петър.

Петър се държеше с Ваня доста подобно на отношението на Даяна към Данчо. Просто различни подходи. Както Даяна се правеше на неразбрала, че е давала сигнали на Данчо ("ама глупости, той ми е само приятел", което твърдеше и същевременно се разминаване с действията ѝ), така и Петър реши да се направи на неразбрал какво е направил. Пък после нека малко се подиграем на Ванче, че е хлътнала.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 23:31 от « Ѕmile »

# 1 330
От снимките се сетих, че Мара си мечтаеше за силикон , и то голям . С този темперамент,  ножове, сопи , тестостерон, мустачки , говор...ще изглежда странно за мен тунингована 🙂
Като се гримира е по-готина , но пак е груба натурата й.

# 1 331
  • SF

Той много добре знаеше, че тя го харесва като нещо повече от приятел, това едно на ръка.
И след това винаги той я придърпваше при себе си да спят заедно, да се гушкат, да са в едно легло, когато бяха ратаи, винаги той беше пръв да я гушка. Тя много по-рядко е инициирала физическа близост.

А на нея й беше толкова неприятно... Тя просто се чудеше как да го избегне...
А и аз гледах една друга Ферма, в която Ванчето търсеше физическа близост. За друга, освен физическа не съм я видяла да го търси, защото в духовната част няма къде да се доближат.
Само не се разбира къде й е женското на Ваня, да не му се дръпне и да не му покаже, когато го вижда, че той я търси за нещо повече от приятелство?! Каква е тази жена??

Не знам... Ако някой мъж някога ви се дръпне или ви откаже, ви пожелавам да го напави както Петър го показа на Ванчето.
Но, ок... няма как да сме еднакви. Все ще има жени на планетата, които ще питат какво му е мъжкото на Петър, но ще виждат мъжкото в Боби, в Данчо...

Петър не бил мъж, защото бил отрязал Ванчето. Да й се беше пуснал, да ви заприлича повече на мъж. Simple Smile

# 1 332
  • София
Ми, аз не казвам, че Петър не е мъж, че е отрязал Ванче, ясно ми е, че не четеш.

Петър не ми е мъж, щото и да я е отрязал, ѝ се подиграваше зад гърба. Да не говорим, че до тая ситуация можеше и да не се стига, защото главно у него бяха конците.

# 1 333
  • Тра-ла-ла
Петър даде аванси на Ваня, а дори не я харесва. Това не е мъжкото.

# 1 334
Ставаше дума за ОТПУСКАНЕ на въжето,когато другия дърпа,,а не за пускане  на земята....Харесвах Боби,радвах му се,но циганското у него надделя...И продукцията не се възпротиви...Защо ли???

Общи условия

Активация на акаунт