🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 717
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 365
В " Фермата" бях за Боби и Петър. Но след днешната нечестна игра на Боби с въжето, определено не искам вече той да е победител. Не знам защо продуцентите не се намесиха и позволиха това?Значи пак излезна вярна приказката-вари го, печи го, " индиеца" си остава " индиец". Твърдо съм за Петър. Момчето също не е без качества.Освен това колко пожари запали вътре-то не беше Хепи Ванче, Дая...Калоян/впрочем много ми харесва в Калоян какъв верен приятел е/.Утре стискам палци на Петър.

# 1 366
  • SF
Ванчето не е в таргет групата на Петър. Нито като визия, нито като начин на живот, нито като тип човек.

Абсолютно! И аз затова дълго й се чудех (и писах много пъти тук) къде е тръгнала... Човек трябва да си дава сметка, за да не се чувства като милионите фенки, които пишат писма на Брад Пит и очакват той да им отговори и да ги покани на среща.

Иначе възприятията на хората са различни. Аз понеже не харесвам такива хиперактивни, шумни, уж "забавни" хора, харесвам сдържаността на хора като Петър.
Никога не съм си падала по шутовете на компанията, тези, които вечно дрънкат и забавляват аудиторията със себе си. Хареса ми момента, в който Петър си нави одеалцата и се изнесе от фермерската спалня на Ванчето и след молби и кандарми не се върна повече.
Това, което според темперамента на едни се възприема като мудност, затвореност, за други е спокойствие, контролиране, преценяване...

Петър си е страхотен млад мъж, с хубава професия, визия, позиция, стандарт на живот и прословутото чувство за хумор. Неговото много ми допада. Не обичам мъж да скача и да вика чик-чирик, юхууу мацка, дай пет, ела ме ритни...

# 1 367
  • София
Каква нечестна битка видяхте? Аз ли съм за очила вече? Целата е да не се стъпва на земята. И това е единственото правило в тая битка. Всичко друго е позволено и не е нарушение на правилата. Трябва да се сърдим на някой, че му работи мозъка ли? Стоян също отпускаше въжето на Кустев. Реално и Стоян, и Боби правеха едно и също - отпускат го - единият го отпуска и го хваща по някое време, другият го пуска изцяло, но реално резултатът е един и същ - противникът губи баланс. Какви нарушения, какви 5лв?

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 01:03 от « Ѕmile »

# 1 368
  • SF
Ти си за очила, защото не си видяла, че Петър е мъж, та дрънка! Simple Smile

# 1 369
  • София
Така да бъде. 🙂

# 1 370
  • Тра-ла-ла
Ванчето не е в таргет групата на Петър. Нито като визия, нито като начин на живот, нито като тип човек.
Абсолютно! И аз затова дълго й се чудех (и писах много пъти тук) къде е тръгнала... Човек трябва да си дава сметка, за да не се чувства като милионите фенки, които пишат писма на Брад Пит и очакват той да им отговори и да ги покани на среща.
Това го казах по отношение на нечестната игра на Петър спрямо Ваня. Той никога не е виждал нещо потенциално в нея, но го изигра така, за да я лъзне и да го забележи публиката покрай този сюжет. Иначе всеки има право да харесва и да се пробва с когото си иска. Дори и с Брат Пит. Ако човек няма самочувствие, че заслужава готин и красив партньор...ще се задоволява все с посредствени избори. Не винаги до всеки хубавец/ица стои още по-неземен образ Bowtie Ако Петър не беше пускал фандъци - Ваня нямаше да му се лепне и да изглежда като отчаяна стара мома, повярвала че красавецът на фермата е избрал точно нея. Както и да се върти и суче - Петър има основна вина за това.

# 1 371
  • където ми е най-добре
рИвъ и се смея, освен “Петър, Петър....” ще сънувам и “чуваш ли брат, чуваш ли, чуваш ли” през сълзи.
Е, стискам палци за ПЕТЪР, ПЕТЪР, ПЕТЪР!!!

# 1 372
Хайде да не бъдат нападани съфорумки за изказаните им позиции , който иска да си го харесва Петър и да не ни навира вкусовете си натрапчиво. Нито е красив , нито е загадъчен, а по скоро фалшиво крие липсата си на въображение, неувереност  и страхливост зад маска на самодоволство. Може да минава за готин пред такива като Ванчето  .
И никога не я е харесвал, просто търсеше съмишленици и хора от "неговия отбор" за подкрепа. После насъбра дребните умове за фен клуб - Тонка, Жанка, Мара и Калоян и Ваня му беше излишна. Дори си мисля , че тя наистина е твърде отчаяна, за да хареса мъж като него.

# 1 373
Много се развам, че Данчо загуби! Според мен не беше много окей да се държи така преди повреме и особено след дуела. Да, Стоян направи грешки пообърка се, взе няколко грешни решения. Но победи в 3 дуела, доста работа вършеше през цялото време, моето мнение, е че не може всички хора да са "тропащи по масата".
Надявам се Петър да победи, но надали.. Нахъсващата реч на Калоян беше просто толкова миличко ми стана..
Коментара на Петър за Стоян не ми допадна.
А да попитам тези, които са гледали и предишните сезони по същата ББ линия ли се завърта предаването и в предишните, или само този сезон се получи така? Замисъла е страхотен, но някак изпълнението нещо не ми допадна.

# 1 374
  • Тра-ла-ла
Калоян и Петър като лежаха под къщата и гледаха посланието...дали не са драснали нещо общо?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 375
  • Sunshine state
Ах, колко се радвам, че Даньо отпадна! 😁 Супер кеф!
За Боби съм в този дуел. ✌🏻

# 1 376
Въпросния Петър разконспирирано ли е вече коя зодия е? Може ли някоя да каже?
Нещо Козелско ми се върти..

# 1 377
Dany_nik недей така с лошо.
Поведението на Ванчето беше лековато спрямо Петър, само да и свирне и тя вдигаше краката.
Една самоуважаваща се жена не постъпва така.
Двамата са твърде различни като характери и нямаше нормална комуникация между тях.
Петър не е цвете за мирисане - със своя егоцентризъм и самовлюбеност, но спрямо Ваня той ясно и показа, че и се дразни и няма никаква преспектива да са заедно.

# 1 378
  • USA
Не искам Боби да спечели.Цял сезон по-нисък от тревата,не смее да каже една дума,да не се изложи.Фалшив ми е,тарикат по мангалски.
Ваня и на фона на 4-те дуела,които спечели заслужава да спечели.Другия ми фаворит е Калоян.

# 1 379
Dany_nik недей така с лошо.
Поведението на Ванчето беше лековато спрямо Петър, само да и свирне и тя вдигаше краката.
.................
Не съм искала да прозвучи лошо, извинявам се.
Размечтах се , как Петър ще потърси Esmee , и тя ще е негов тип 🙂 ( тя звучи като младо, хубаво момиче , затова питах за таргета ).

Общи условия

Активация на акаунт