🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 759
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 380
Даяна дала интервю за блиц и макар да не ги чета обърнах внимание. То самочувствие, то чудо.
https://show.blitz.bg/intervyu/dayana-khandzhieva-sled-fermata-s … -ne-se-izvinyavam
Не смятала да ни се извинява за лекотата с която общувала с мъжете, не се наричало лека жена това. Много предложения изпуснала докато била във Фермата, ама ги изтървала. Сигурно от международно са й звъняли, от Холивуд.
Като заключение, радва се че родители най-после са разбрали, че можела да бъде самостоятелна. На 27г?!?!

# 1 381
  • София
Евала Даяна, по гръб не пада Grinning
Важното е,че ние си я помним като страшна манипулаторка. Сега очакваме големия пробив.... oh wait.

# 1 382
  • Вестерос
Esmee   , Петър сигурно чете тук, вероятно му е много приятно каква отдадена фенка си му🙂
Ти в таргет групата ли си?
🤣🤣🤣

Мъж, та дрънка, друг път с тези епилирани ръчички и крачета като 11-  годишно момченце 🤦

# 1 383
Принципно винаги съм си харесвала Калоян, дори когато беше в "мутренския" период с Тони и "властта беше тяхна".
Има нещо мило в него, което ми изглежда много естествено, натурално, симпатично. Да, смешно е да пее стари песни, които не отговарят на възрастта му. Да, смешно е, че така се е привързал към Петър и едва ли не го обожава. Но за мен е и странно мило и сантиментално. Забелязвате ли, че всички там много го уважават? Дори Милена. А ние отвън явно виждаме само малка част от разговорите и естествено наблягаме на клюките и кофти историите с негово участие. Този човек според мен е един от хората, които най-много разкриват от себе си в предаването. А отношенията му с Петър изглеждат смешни, но са и много хубави. Самият Петър каза, че е голям интроверт и е мислел да е вълк единак, но Калоян му е станал близък. Тяхното приятелство е едно от малкото позитивни неща, които видяхме в сюжета.

Искрено се радвам, че Данчо отпадна, крайно ме изнервяше. Толкова самоуверен, груб, смешен. Балетния му костюм няма да го коментирам, това е несериозно.

Стоян извървя дълъг път и се радвам, че започна да си вярва. Той спечели доста от Фермата. Същият този човек, когото коментираха, че е слаб и се крие от тъща си, опатка трима от мъжете.

# 1 384
Добро утро банда 😊🙃 пия си кафето и си мисля как всички, които са във финалната седмица не са мн за харесване или подкрепа, та каму ли за спечелване на 100 000 лв.

Обаче ако Ванчето стигне на финала ще гласувам за нея.

Относно Боби ми стана неприятен. Нали го играе хрисим и добър, тогава защо така се отнася със Стоян. Май накрая Боби почна лека полека да си показва истинската природа 🤔

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 14:56 от Анонимен

# 1 385
  • София
Аз ще съм за Боби на финала, Ванчето ми е 2рия фаоврит. През сезона направи доста грозни изказвания и не мога да ги подмина просто, защото е била на 4 дуела. Евала ѝ правя, но може да поработи малко над емоционалните злобни изблици.

Боби винаги е казвал, че е вътре за победата, не ми харесва, че подкрепя Надя, но го предпочитам пред Вана, определено.

Стоян според мен сам се би с този дуел. Калоян срещу Боби би бил по-оспорван сблъсък. Сега Боби, ако победи, директно Калоян и Стоян отиват на дуел, а след Боби Калоян ми е най-силен, не виждам шанс Стоян да го обърне. Така че... работата е ясна, по мое мнение.

Надежда добута до финал само 1 дуел, което пак си е оферта, имайки се предвид как всички останали ще са с по минимум 2.

# 1 386
  • Sofia
Скрит текст:
Петър в началото наистина харесваше Ваня , докато се показваше усмихната, лъчезарна, активна , създаване му настроение и го забавляваше. Отвръщаше на нейната симпатия с прегръдки и сякаш нямаше против и друга близост . Като я поопозна видя, че тази веселост е маска на невротична и хиперактивна жена, тя почна да се държи като неудовлетворена съпруга ,  изнерви го и всичко свърши. От Даяна също се разочарова и отдръпна.
Приказките зад гърба на жена, с която си бил малко или много близък не са джентълменски, както и да го погледнем.

Така е. Само да те поправя, че за "друга близост", май не. 10 години разлика. И не че годините са причината, а начинът, по който Ванчето изглежда и начинът, по който Ванчето се забавлява и разсъждава.
Е, сега, ако много се напиееее... Но въпреки всичко това би било от онези други близости, за които на сутринта да съжалява какво е сътворил и да прави схеми как да се откачи, а не как да повтори. Ванчето не е класическият обект за секс намерения.
Тези неща, които й е говорил зад гърба, й ги е казвал и пред гърба. Кой знае какво не е говорил зад гърба й. Само си споделяше с най-близките, че не е неговата представа за гадже и за секс партньорка. Не е вървял да придърпва хората и да ги настройва срещу Ванчето.
Виж, Данчо много повече "общуваше" с жени, с които никога не е бил близък и на едно мнение, зад гърба на Даяна.
Петър не ми е направил впечатление на гаден интригант, който плюе Ванчето зад гърба й, от страх да не го чуе и да не му се скара.

Есме, по същия начин Ванчето се обърка. Докато му беше приятна компанията и, тя  реши, че я вижда каго жена. И понеже беше настоятелна,  нямаше да я върне за един път, колкото и да не е негов тип.
10-те г. разлика не са фактор  а характеровата несъвместимост първо.
Имаше шегички по неин адрес за увлечението и. Сигурна съм,  че боли да разкриеш чувство пред някого, а той да го взема на подбив в компания.

# 1 387
Боби не харесва Стоян от много много отдавна. Съвсем тактично не го е очернил публично за което евала. Стоян едва ли някой може да го хареса , с мижитурското си поведение .
Странно , когато Боби разкри произхода си , всички какви бяха толерантни , политкоркектни , широкоскроени...сега като наближи даването на наградата , всеки трети пост съдържа "циганин" и производни . И то без никакъв повод. Видях много повече циганско в доста участници . И аргумента , преди не знам си колко време , в едно друго шоО , с едни други хора , спечелила жена от ромски произход , за това сега няма право да печели н ито Жена , нито Ром . Аргумента е железен мен ако питате

# 1 388
  • София
Като чета тук възмущение как някой не се държал както се очаква, ще каже човек, че в реалния живот всеки се харесва с всеки и общува с всеки. Което с пълни глупости, разбира се. Общува се, ако е неизбежно, в рамките на приличното - поздрав и до там.
Тоя "циганин", както го наричат някои със злоба, е бил по-малко злобен от някои хора вътре. Пък не са цигани. Пак ще спомена, че българският и говорът му са по-правилни от на 90% от хората вътре, и не само.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 08:46 от « Ѕmile »

# 1 389
Хахах, само дето се надува толкова тоя мазньоч ДЪню.
Падна като зряла круша, недостойно и грозно.
Ще го запомня с любовните теразания на стария Вертер, ревАнето за 2 жени едновременно и напуканите и запенени от мъка по Дайчето джуки. Мда, клоунът е освен тъжен, явно и злобен.

Още недоумявам какво толкова направи или не направи Стоян, за да го смятат за чааак толкова недостоен при толкова спечелени дуели. Че си пада мекушав и мижитурка - ясно. Хем никой не обиди директно, хем постоянно им се извинява за тяхното отвратително държание, хем пак лош. Може би отключва някакви садистични наклонности у хората той с това си старание да бъде приет. Другата възможност е да е имало негови изцепки, за които да не знаем. Но ВСЕ ПАК, при положение, че Данчо пада от него и при положение, че счита самия себе си за достоен за финал, как поне от кумува срама не му призна, че и той е достоен? След като падаш от недостойния, ти сам достоен ли си?

Калата съвсем отприщи емоциите. Наистина всеки момент очаквам да признае за влечението си по мъже и тази година да си имаме победител-гей Simple Smile

В сегашния дуел, въпреки, че Пепи наистина силно красивее на фона на ушатия Боби, все пак съм за Боби въпреки угодническата му политика във фермата. Харесва ми как се нахъсва и как се държи по време на дуела.

# 1 390
  • Sofia
Сетих се Калата как миеше краката на Антония, беше еротично. И от там как тя ловко се дистанцира от неговите мераци и го сложи в позиция приятел.
Нямаше лигавщини, прегръдки, целувки, гола в леглото "ама ние сме само приятели ".

# 1 391
  • София
В момента дават домът на Мария е Тази сутрин по БТВ.

# 1 392
Преди малко хванах късните новини по Нова. За периода 06.09 до неделя мисля, че беше, нова разбива БТВ. Това включва освен риалитита, сериали и публицистика. Ако фермата не върне голям ачаст от старите си правила, критерии и подбор на хора за предаването, догодина вероятно и заглавието на хората нищо няма да им говори

Ако пуснеш БТВ ще чуеш как БТВ разбива Нова.Това са стари номера:)

# 1 393
  • Стара Загора
Калоян каза,  че от втората седмица знаят , че Боби трябва да стигне до финал.
Как го разбрахте ?
  Ако Боби спечели, означава, че краят е бил предопределен. Нищо ново.
P.S.  В момента Мария прави палачинки по BTV у дома си.

# 1 394
  • София
Аз това, което усетих е, че Стоян се чувства недооценен от Боби. Преди време доста често повтаряше в изповедалнята това, че е недооценен. Още когато сглобяваха кухнята усетих напрежението между Боби и Стоян. Мисля, че именно за това го посочи.

Общи условия

Активация на акаунт