Но Данчо само с това си остана. Нито ми е жал за него, нито съм доволна, че Стоян победи. Не можах да харесам Стоянчо. От момента, в който влезе в обектива на камерата с онези цитати от "прЕАтели", удобно подбрани от продуцентите и "дълбоката" душевна криза, която го налегна, го подозирам, че е хитрец и половина, и засега не ме е опровергал. И той като Надка говори на камерата в определени моменти и търси съчувствие от зрителите. Може да е добро като стратегия за тях, за мен не е. Не знам и аз защо избра Боби за първи дуелист, прецака се май, вече е писано и описано, няма да повтарям и аз защо. Понеже е хитрец, дали пък продуцентите нямат участие в избора на спечелилите дуел, все се чудя от сезон първи още.....
При положение, че му беше първи дуел и след 3 игри легна да спинка.
Я да ми се гърчат часове наред с по 5 битки...дори изпращането е някак без особена почит. Хубавото е, че Стоян печели и прави мъжки дуел, че както се беше заканил Богатия на претенции, а си и каза - на война (за 100 000лв) и в любовта (приятелската) всичко е позволено, дори да прати Ваня на 5 дуел.Препоръчани теми