🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 717
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 395
  • при късмета
Преди малко хванах късните новини по Нова. За периода 06.09 до неделя мисля, че беше, нова разбива БТВ. Това включва освен риалитита, сериали и публицистика. Ако фермата не върне голям ачаст от старите си правила, критерии и подбор на хора за предаването, догодина вероятно и заглавието на хората нищо няма да им говори

Ако пуснеш БТВ ще чуеш как БТВ разбива Нова.Това са стари номера:)
Не е баш така. Да, правят си частни проучвания в агенции и пускат резултати, които им изнасят, но има общ мониторинг на телевизиите, колко се гледат, в какви часови пояси и т.н. Още миналата година Карбовски мрънкаше, че не можело рейтинга на Нова да е по-висок, като по БТВ вървяло интервюто Божков. Какво да гледаш по БТВ? Спрения комедиен сериал, докато Ол инклузив разбива пазара? Спряното риалити Смени жената, а е нов сезон? Как да ги гледаш, като не ги излъчват? Или опорочената Ферма тази година? Ами игрите ги разбиха, каквото и да си говорим. Аз мога да гледам и двете, но много хора, които нямат тази възможност гледаха игрите, поне покрай мен, а са стари фенове на Фермата. Втора година по ред, много свалят качеството на предаването, коментираме го от миналата година.

Това ме подразни вчера у Стоян. От началото мрънка, че е недооценен, но преди беше от всички, предимно фермерите, сега изведнъж стана само от Боби.

Не харесвам Петър от началото. Дори визуално, казах вече, че мъж с римски нос не може да ме привлече по никой начин. А за физика, се чудех, как може да е с толкова несъразмерно тяло, прекалено слаби крака в сравнение с горната част на тялото, а и футболист е бил, а техните прасци нямат общо с тези на Петър. И мъж, който скача на скандали и налита на бой само като е употребил алкохол, е много далеч от определението "мъж". Излиза, че да е мъж трябва да е пил, иначе е мижитурка. От мъжете целия сезон, като, че той най-много търсеше чашката. От жените Ваня. И това  няма как да ме привлече.

# 1 396
  • earth
Чудно ми е защо някои тук мислят, че пилот е хубава професия. Според мен е ужасна. Не случайно пилотите са сравнително добре заплатени за образованието си.

1. Висока радиация по време на полети.
2. Часове наред заврян в малка кабина в седнало положение.
3. Еднообразна работа (поне за мен).
4. Непостоянен/нездравословен режим на живот.
5. Постоянно на път, което след 2-3 години става убийствено, особено за хора със семейства.
6. Познати пилоти и стюарди са ми казвали, че понеже се чувстват самотни когато са на път, се чукат като зайци по хотелите. За някои млади момчета това може да е плюс, но искате ли такъв за съпруг?

# 1 397
  • Пловдив
Постоянно чета, че миналата година е спечелила ромка. Веселка не е от ромски произход. Категорично ви го казвам. Просто е бедничка и е постоянно по горите.
Това затвърждава мнението ми, че има българи, които са в статус  по-долни и от "ц....и".

# 1 398
Ей 100 поста едно и също. Играта с въжето била не честна. И защо? Защото някой от публиката е решил така. Много си беше честна даже. То  игрите не са само за мускули. Тази игра не е да се дърпаш кат алтав докато ти се смъкне кожата на ръцете. Тя по скоро и за хитрост, ловкост. Да го надхитри, да го над играеш. Видяхме че първата точка Боби я спечели заради факта, че Пешо слезе сам да си вземе въжето, защото го изпусна.

# 1 399
  • Варна/Лондон
Въпросния Петър разконспирирано ли е вече коя зодия е? Може ли някоя да каже?
Нещо Козелско ми се върти..
А, отдавна го разконспирираха, теле е. И аз мислех, че е Коза като моя пундек, че даже и външно го докарва, ама не. 😁
Гледах когато Иван и Мирон обясняваха по какви критерии избират участниците и там няколко пъти споменаха, че наблягат на това участника да е екстроверт, да обича да говори, да споделя, а тогава Петър какво прави там?!

# 1 400
Скучни са ми мъжките дуели. Уж са по-яки от жените, повече адреналин и зрелище се очаква, а снощи ми беше едно разсеяно, докато ги гледах. Оставам си на първоначалното мнение, че жените изцяло са по-интересни този сезон. Първи мъжки дуел - Данчо се правеше на кечист, сигурно много е гледал тази телевизионна забава, която вървеше през 90-те или там някъде. И не изглеждаше добре, припомни ми колко противно и фалшиво беше това шоу. Иначе като стратегия да пресира Стоян може и да е бил прав, има психологическо въздействие такова поведение, в тениса също го използват непрекъснато - мятат ракети, ритат, надъхват се с разкривени физиономии. Laughing Но Данчо само с това си остана. Нито ми е жал за него, нито съм доволна, че Стоян победи. Не можах да харесам Стоянчо. От момента, в който влезе в обектива на камерата с онези цитати от "прЕАтели", удобно подбрани от продуцентите и "дълбоката" душевна криза, която го налегна, го подозирам, че е хитрец и половина, и засега не ме е опровергал. И той като Надка говори на камерата в определени моменти и търси съчувствие от зрителите. Може да е добро като стратегия за тях, за мен не е. Не знам и аз защо избра Боби за първи дуелист, прецака се май, вече е писано и описано, няма да повтарям и аз защо. Понеже е хитрец,  дали пък продуцентите нямат участие в избора на спечелилите дуел, все се чудя от сезон първи още.....
Другият дуел засега е още по-безинтересен. Петър е слаб, дано ме опровергае довечера.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 10:24 от Mesmunda

# 1 401
Тц, няма да те опровергае Петър.
Личи си, че се е предал...

# 1 402
Най-достойният си тръгна! Smiley При положение, че му беше първи дуел и след 3 игри легна да спинка.
Тези дуели не са като онези дуели.Wink  Я да ми се гърчат часове наред с по 5 битки...дори изпращането е някак без особена почит. Хубавото е, че Стоян печели и прави мъжки дуел, че както се беше заканил Богатия на претенции, а си и каза - на война (за 100 000лв) и в любовта (приятелската) всичко е позволено, дори да прати Ваня на 5 дуел.

Петър - Боби. Нямам фаворит, който си вземе битките той стига финал.

Мисля си, че Петър отдавна е изтощен най-вече емоционално от Фермата, а това определено сваля и физическата му издръжливост. От седмици му личи че доиграва мача, липсва му хъс за победа.

# 1 403
И според мен Петър прото доиграва мача.Няма хъс вече.Калоян му говори,той-да бее,да беее / в смисъл, остави ме на мира/.Ще има мъжки сълзи довечера.Вярвам в искренността на приятелството от страна на Калата.
   Morisay - няма хубава и лоша рофесия.Важно е как се чувства човекът,който се е отдал на нея,това е много субективно.
   Аз харесвам Боби именно защото не влезе в конфликт с хората около себе си.Това го прави приспособим,според мен.И не смятам за нужно,мъжкарско,доблестно и прочие да си даваш мнението на всяка цена и по всички въпроси.Имай си такова,ако ти го поискат кажи,и то ,когато е нужно.Не просто да си плямпамве и после да казваме-аз бях себе си.
    Радвам се много , че Данчо така безславно напусна .Въпреки всичките закани срещу Стоян, който умалително наричаше Стоянчо.Много перчене и ежене, а иначе въздух под налягане.Помним как обикалше по пижамка и как скимтеше около най-добрата си приятелка.
   Въобще не й вярвам на Даяна,че е изпуснала тоооолкова много офети,докато е била вътре.Оферти за какво???Ако се имаш реални очаквания за ангажименти,няма да се мотаеш три месеца във Фермата.Ако някой те е забелязал ,докато си вътре,едва ли е толкова тъп,че да не прецени кога да ти се обади.Втрещи ме,когато каза ,че това с изискванията й за мъжете било игра и щом сме повярвали,значи добре е играла.Да бе да!Излязла,изчела мнения на зрители и тук/сигурна съм/ и решила малко да изчисти образ.
     Любопитно ми Даню какви коментари ще прави отношенията вътре,за поведението си,да чуем неговата версия.
   Обяснявам си характера на Стоян според това,което разказва за детството си.Хич не му е било лесно.Ще се радвам,ако наистина има здраво,сплотено семейство и си живеят в сговор с любимата.Не искам той да е на финал.
   Грешен избор направи за първи дуелист,можеше по друг начин да поразчисти пътя си,но ....
   Искам Ванчето на финал измежду двете останали жени.

# 1 404
Калоян каза,  че от втората седмица знаят , че Боби трябва да стигне до финал.
Как го разбрахте ?

Като го видяха в дуела с Йогата.. например? 😂 Нали не си мислите, че от продукцията им казват “Така, само да ви предупредим, каквото и да правите тука, колкото и да се мъчите, да знаете - Бобката е победител! 😜”?
И още по-малко - че ако Калоян е имаш баш това предвид, от продукцията няма да го изрежат от епизода..

# 1 405
  • София
Еми видял го е като финалист, защото се е откорил като полезен вътре, разбира какво прави, в същото време е и силен. Явно са сметнали, че е достоен. Съвсем нормално като някой ти направи добро впечатление да си кажеш, че този човек трябва да стигне до финал.

# 1 406
  • Варна
ма то и на нас доскуча , не само на Петър

# 1 407
Ето посланието на Калоян към Петър написано в хижата:
Скрит текст:

# 1 408
  • София
Данчо беше ли/ ще участва ли в "Преди обед"?

# 1 409
Преди малко хванах късните новини по Нова. За периода 06.09 до неделя мисля, че беше, нова разбива БТВ. Това включва освен риалитита, сериали и публицистика. Ако фермата не върне голям ачаст от старите си правила, критерии и подбор на хора за предаването, догодина вероятно и заглавието на хората нищо няма да им говори

Ако пуснеш БТВ ще чуеш как БТВ разбива Нова.Това са стари номера:)
Не е баш така. Да, правят си частни проучвания в агенции и пускат резултати, които им изнасят, но има общ мониторинг на телевизиите, колко се гледат, в какви часови пояси и т.н. Още миналата година Карбовски мрънкаше, че не можело рейтинга на Нова да е по-висок, като по БТВ вървяло интервюто Божков. Какво да гледаш по БТВ? Спрения комедиен сериал, докато Ол инклузив разбива пазара? Спряното риалити Смени жената, а е нов сезон? Как да ги гледаш, като не ги излъчват? Или опорочената Ферма тази година? Ами игрите ги разбиха, каквото и да си говорим. Аз мога да гледам и двете, но много хора, които нямат тази възможност гледаха игрите, поне покрай мен, а са стари фенове на Фермата. Втора година по ред, много свалят качеството на предаването, коментираме го от миналата година.

Това ме подразни вчера у Стоян. От началото мрънка, че е недооценен, но преди беше от всички, предимно фермерите, сега изведнъж стана само от Боби.

Не харесвам Петър от началото. Дори визуално, казах вече, че мъж с римски нос не може да ме привлече по никой начин. А за физика, се чудех, как може да е с толкова несъразмерно тяло, прекалено слаби крака в сравнение с горната част на тялото, а и футболист е бил, а техните прасци нямат общо с тези на Петър. И мъж, който скача на скандали и налита на бой само като е употребил алкохол, е много далеч от определението "мъж". Излиза, че да е мъж трябва да е пил, иначе е мижитурка. От мъжете целия сезон, като, че той най-много търсеше чашката. От жените Ваня. И това  няма как да ме привлече.

Олее, значи ако правеше скандали и налиташе на бой, докато е в трезво състояние, щеше да е истински мъж. 😱

Общи условия

Активация на акаунт