🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 668
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 470
Усещам как довечера Боби ще бие Петър с резултат 10:0 и ще гледаме Калоян как реве за брат си включая и Ванчето.

# 1 471
  • Другата България
Ето, че не си само ти
Всеки си показа рогата, особено участниците накрая. Ако Боби не си беше такъв и навън, щеше да се усети, всички видяхме Надя, Милена и пр. За толкова време все щеше да лъсне. Защо трябва да е толкова невъзможно да си е същия и навън? Само защото на някои се е сторил "мазен", възможността за по-горното се изключва.
Продължаваш обаче. И колкото повече го правиш, толкова повече доказваш пправотата ми.
Ама щом не ти пречи, аз лично нямам нищо против.
Постът на потребителката, който си цитирала, и в който тя защитава Боби именно в отговор на моя
пост, в който аз твърдя, че Боби си е показал рогата, няма нищо общо с твоя последващ въпрос, който аз коментирах. А именно
Какво имате предвид под "Боби си показал рогата"? Мен нищо в поведението, дори сега на края не ме е подразнило или да ми направи впечатление, че рязко контрастира с участието му от началото.
Ако наистина не можеш да схванеш за какво говоря и че има разлика между Боби /за когото говоря аз/, и всеки /за когото говори потребителката/, защитавайки Боби, то не мога да помогна.

# 1 472
УЧАСТИЕТО НА МАРИЯ В "ТАЗИ СУТРИН" - ЛИНК

В по-голямата част от интервюто говори нейният съпруг Джънко (който явно се казва Динко) Grinning

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 14:40 от diziler

# 1 473
Киберпънк 2077 срещу Фермата Simple Smile
Вчера забравих,че има предаване и дуел, отвисях си едно пет часа на стрийма и в чата на един харесван от мен стриймър.  Simple Smile
Сега изгледах епизода.
Браво на Стоян, както и завчера казах добре подреден дуел.
Заслужено победи, въпреки,че на мен лично ми се искаше да си тръгне. Отделно не съобрази, че от останалите в играта мъже най-лесно щеше да му е точно срещу Петър и направи емоционален избор на дуелист. Което го праща срещу Калоян,и то като първи дуелист 99%. За мен лично Боби ще спечели срещу Петър, също така и Калоян ще победи Стоян в последния дуел и топ4 е ясен.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 14:44 от Bengun

# 1 474
През цялото време Боби стоеше в страни, за да не се наложи да свали маската на добрия интегриран Асан-супертатко... Не ни го и даваха твърде, защото трябваше да се вижда точно определена страна на    Боби, за да бъде харесан от аудиторията...

# 1 475
  • София
Ако аз бях вътре, щях да стоя настрани ако нещо не ме засяга или не е насочено към мен, което е много по-добре от типа "на всяка манджа - мерудия" и да си давам мнението там, където никой не го иска. И да, явно ще изглежда като стоене настрани, но при положение, че и навсякъде съм така, не виждам проблем.

А това, че Боби се има за супер татко, защо дразни хората? Ми така се надъхва човекът, нищо лошо не виждам.

# 1 476
  • SF
Чудно ми е защо някои тук мислят, че пилот е хубава професия. Според мен е ужасна. Не случайно пилотите са сравнително добре заплатени за образованието си.

1. Висока радиация по време на полети.
2. Часове наред заврян в малка кабина в седнало положение.
3. Еднообразна работа (поне за мен).
4. Непостоянен/нездравословен режим на живот.
5. Постоянно на път, което след 2-3 години става убийствено, особено за хора със семейства.
6. Познати пилоти и стюарди са ми казвали, че понеже се чувстват самотни когато са на път, се чукат като зайци по хотелите. За някои млади момчета това може да е плюс, но искате ли такъв за съпруг?

E, не, не... Така не може да се плямпа за една доста уважавана и отговорна професия, за която се прави щателен подбор и въпреки огромното желание, не всеки може да бъде допуснат да я упражнява.
Ти подобни заключения можеш да направиш и за куп професии, които часове наред са в седнало положение и дъра-дъра. Да си продавачка на крак в просторен магазин да не би да е по-приятно? Пък и по точки си ги изброил минусите, да не би нещо да се пропусне.
Шеста точка ти е отвратителна и ако искаш, с нея можеш да обидиш всички представители на всички професи - лекари и сестри, кранистът с кранистката, актьорът/режисьорът с актрисата, фотографите и моделите...

# 1 477
Калоян цитата, дами и господа!😁😁😁

# 1 478
  • Бургас
Не ми харесаха думите на Пешо как не бил много добър в коване, рязане и т.н., щото за самолета това не трябвало.... алоуууу.... ти какво очакваше  в предаване с името  Фермата, че  ще  те наградят направо за най-голям красавец ли.....определено съм за Боби в дуела

# 1 479
Знае си възможностите за това се спече Петър.Много е важно да имаш хъс,иначе файда няма.

# 1 480
  • София
Не ми харесаха думите на Пешо как не бил много добър в коване, рязане и т.н., щото за самолета това не трябвало.... алоуууу.... ти какво очакваше  в предаване с името  Фермата, че  ще  те наградят направо за най-голям красавец ли.....определено съм за Боби в дуела

Много ми е интерсно как хората се захващат за всяка дума. Петър си признава, че се чувства по-слаб в дуела и това е проблем, Данчо се рекламира като терминатор пак проблем Laughing Аз в думите на Петър не виждам нищо грозно или невярно. Факт, тези умения не му трябват, както е факт че Боби си изкарва хляба с тези умения. Нищо лоше няма да си каже истината, такава каквато е, нито подценява опонента си, нито го обижда.

# 1 481
  • SF
 bur02, очаквал е това, което са очаквали всички момичета, актриси, певци и музиканти, за които вратите на Фермите през годините са били отворени и кастингът ги е допускал до участие. Очакват да има много по-добри от тях в коването и рязането - професионално по-добри, не просто така на думи.
Това, което Петър каза, а ти не си го разбрал е, че Боби прави това всеки ден и се изхранва с това, а за пилотирането на самолет, не му се е налагало да бъде професионалист в рязането. Така горе-долу стана ли ти по-достъпно?

# 1 482
  • при късмета
То е ясно, че в самолета не режат и секат, ама нали затова е влязъл точно в това предаване. Ако за 3 месеца не се е научил, значи изобщо не е трябвало да е на финал. Спече се Петър, на някоя друга чашка и с/у Асен е голям мъж, ама иначе не е точно така. В другите игри ще се види дали и физически не е толкова силен, колкото изглежда, аз вече казах, че на мен не ми се вижда нищо особено.
Щом няма да има квоти, трябваше много по-рано да ги известят. Голяма част от дуелите нямаше да са с тези опоненти, съответно финалистите щяха да са други

# 1 483
Не искам Боби да спечели.Цял сезон по-нисък от тревата,не смее да каже една дума,да не се изложи.Фалшив ми е,тарикат по мангалски.
Ваня и на фона на 4-те дуела,които спечели заслужава да спечели.Другия ми фаворит е Калоян.
Аха, той сега е хрисим, ама в началото, май забравихте как стояха нещата?! На чело на властимащата групичка, която пращаше "по заслуги" своите на търг и ги правеше фермери, а всички останали ратайстваха и ходеха на дуели. Щом Иван и Андрей открито говореха с препратка за корупцията и шуробаджанащина във външния свят... Е не, мерси!

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 18:34 от Nnaassyyttaa

# 1 484
  • при късмета
Боби, кога е правил някой фермер и кого? Предложението за такъв идва от отпадналия от дуел и самия победител. Боби има 1 спечелен дуел, така, че няма как да направи някой фермер. Или става той или този, който е предложил отпадналия, в случая йогата

Общи условия

Активация на акаунт