🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 724
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 530
  • при късмета
шеста точка е специфифична за пилоти/стюаррди(еси) - "защото се чувстват самотни на път." Просто предавам това, което приятели са споделили с мен. Обаче съм сигурен, че роднините на тук пишещите са различни!

Ми то и тираджиите се чувстват самотни на път...
Даже повече, защото пътуват сами

# 1 531
  • SF

Несъмнено се ползва с уважение, особено сред пишещите тук. Точно затова съм написал горното. Кое от това което съм изброил не е вярно?

Нищо не е вярно, пълни глупости са. Имаш приятели пилоти (друг път!) и имаш такова мнение за тях и за професията им? И са ти приятели?
И не обобщавай как се чувстват всички пилоти и стюардеси по време на полет, защото едва ли разполагаш с такива проучвания.

# 1 532
Съжалявам, не съм чела какво сте писали!
Тази, която ще готви днес в черешката не е ли тази, която писа писмо на Петър?

# 1 533
  • София
Съжалявам, не съм чела какво сте писали!
Тази, която ще готви днес в черешката не е ли тази, която писа писмо на Петър?
Не, неговата е Елеонора, а тази е Искра, не си приличат и се занимават с различни неща.

# 1 534
  • SF
Неговата да не би да е Велислава?

# 1 535
  • earth
шеста точка е специфифична за пилоти/стюаррди(еси) - "защото се чувстват самотни на път." Просто предавам това, което приятели са споделили с мен. Обаче съм сигурен, че роднините на тук пишещите са различни!

Ми то и тираджиите се чувстват самотни на път...
Даже повече, защото пътуват сами

Да, но:
1. Пътуват самостоятелно
2. Нямат същите условия
3. Но и те сигурно правят неща по време на път...

# 1 536
  • SF
Трябва ли да си тираджия на път, за да се правят тези неща? Хората наясно ли са, че тези неща са приоритет само на пътуващите професии?

# 1 537
  • earth
Когато имам време ще напиша списък на логическите заблуди (logical fallacies) към които могат да се причеслят всеки един от отговорите на Esmee.

# 1 538
  • Другата България
Много се надявам анкетата ни да е показателна за нагласите на хората навън.
Защото и миналата година, в конкурентното предаване имаще разгромяващ вот на участника, който после....загуби, благодарение на продукцията.
Дано тук не стане така.

# 1 539
# 1 540
Даньо с мазното кукуригу, трябва не на  шофьора, а на фризьора да се обади.
Как безславно си тръгна! Още ми е кеф!
Отдавна трябваше да си е тръгнал. Скучен и безинтересен, но се подпря на любовната патерица и добута дотук.
От високо най- лошо се пада както си се убедил, Данчо.
Баш Стоян те отупа.
Големите ''мъжкари,'' подиграваха се на Стоян, а той им скри шапката!
Ще видим другите ''големи'' до къде ще я докарат.

# 1 541
Неговата да не би да е Велислава?
Мисля, че Велислава е починалата сестра на Петър.

# 1 542

Несъмнено се ползва с уважение, особено сред пишещите тук. Точно затова съм написал горното. Кое от това което съм изброил не е вярно?

Нищо не е вярно, пълни глупости са. Имаш приятели пилоти (друг път!) и имаш такова мнение за тях и за професията им? И са ти приятели?
И не обобщавай как се чувстват всички пилоти и стюардеси по време на полет, защото едва ли разполагаш с такива проучвания.

Е, лоша работа, ако пилотската професия вече е неуважавана. Само да питам ( не чакам отговори), като се качим на самолет, дали всички / повечето не се молим да излетим и кацнем живи, а като има и турболенции, ох, тоя пилот знае ли какво прави.... и т.н. Никой с никого не се ... като заек. Това е неговият екипаж и след часове е пак на работа. Имам и пилоти, и старши стюардеси сред хората, с които контактувам. Общо взето са пребити от работа и само чакат да се приберат при семействата си. Това си е бачкане и искаш да си идеш да си починеш. Както казва един близък приятел хирург, ама аз сега ако пия и се въргалям нощеска с някоя, ти утре искаш ли да легнеш аз да те оперирам...
Петър явно отпада, но хайде да не защото професията му е .... без определение

# 1 543
  • София
Много се надявам анкетата ни да е показателна за нагласите на хората навън.
Защото и миналата година, в конкурентното предаване имаще разгромяващ вот на участника, който после....загуби, благодарение на продукцията.
Дано тук не стане така.
Миналата година имаше известни различия между нашите мнения и тези в социалните мрежи.Последния ден влизаха роднини и съпругът на Веселка й каза как цялото село купува ваучери Simple Smile и че ще победи-така и стана.
Тази година съм изненадана как и тук,и във ФБ ,и за Фермата,и за ИВ мненията съвпадат.

По темата за пилотите-съседът е такъв,живее сам,прибира се по най-различно време сам и спи,постоянно компенсира часова разлика.

# 1 544
Според мен Стоян игра чисто тактически, а не както се оправда - че Боби не го поздравил преди битката и затова.

Боби е реално най-силният противник - умее всичко, слабичък и пъргав е.

Стоян го пусна като пръв дуелист, за да може вторият да има някакъв шанс, нареждайки битките, и да разкара Боби от пътя му (на Стоян). Грешката му е, че изпрати слабохарактерния Петър.
Калата изглежда много по-корав.

И аз бих пратила Боби 1-ви дуелист, но бих пратила срещу него Калоян - поне един от двамата най-тежки противници да бъде елиминиран, а после аз да играя елиминация с много по-слабия Петър.

Сам по себе си Петър не е слаб, но сравнен с последните останали мъже във фермата е най-слабият останал участник.
Май не са ти ясно правилата. Голяма глупост направи Стоян и сега ще е пътник. Калоян трябваше да прати на битка, а и нали му се заканваше след всичките обиди.

Стоян избира първия дуелист, а Боби си избра Петър естествено. Сега, ако има мъжки дуел, Стоян ще е срещу Калоян. А Калоян е силен противник.

Слаби противници вече няма.Само че забравяш едно важно условие.Много е важно кой ще е първи и кой втори дуелист.Ако Боби победи и той избира,  ще му е най-изгодно да прати Калоян първи дуелист.Така,  че хич не мислете че е направил глупост Стоян.

Общи условия

Активация на акаунт