🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 976
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Другата България
Много се надявам анкетата ни да е показателна за нагласите на хората навън.
Защото и миналата година, в конкурентното предаване имаще разгромяващ вот на участника, който после....загуби, благодарение на продукцията.
Дано тук не стане така.
Миналата година имаше известни различия между нашите мнения и тези в социалните мрежи.Последния ден влизаха роднини и съпругът на Веселка й каза как цялото село купува ваучери Simple Smile и че ще победи-така и стана.
Тази година съм изненадана как и тук,и във ФБ ,и за Фермата,и за ИВ мненията съвпадат.

По темата за пилотите-съседът е такъв,живее сам,прибира се по най-различно време сам и спи,постоянно компенсира часова разлика.
Е, то и цяла Летница сигурно вече купува ваучери, и де що има ромски квартал в страната, но аз по-скоро друго коментирах.
Ваня.
Тя е по-харесвана от Боби тук, много се надявам, че и навън, извън тези, които споменах в предното изречение.
За фермерите ми е на кантар работата, ако сравнявам нея и Боби, защото не знам /уж/ кои са другите двама.

Синът ми имаше гадже стюардеса.
Мога да понапиша това онова, ама ще е субективно, нормално.
Но беше добро дете.

# 1 546
  • София
Аз залагам при победа Боби да посочи Стоян,така го усещам.

# 1 547
  • Другата България
Днес нали писах, че по това кой избере Боби /ако победи/, ще си донаправя изводите за него.
Сега, понеже за мен той е изключително хитър и пресметлив, и абсолютно лицемерно /отново според мен/ снощи отговори на въпроса на Кано - "Защо Петър, а не мен?", та в тази връзка смятам, че Боби би избрал Калоян като първи дуелист. За да НЕ може да реди битките.
Защото Калоян е истинския му съперник вътре.
Колкото по-гадно му е, толкова по-добре.
Естествено, възможно е и да греша, обратния избор също би бил емоционален, защото там пък видяхме, че е имало някаква лична свада между двамата, върху която явно "съвсем неумишлено" не са наблегнали.
Тъй че да видим.

# 1 548
Те директна свада не са имали. Стоян се е оплаквал пред камера, че Боби го раздава шеф. А Надя услужливо с драматичния глас предаде на Боби, че Стоян не иска да работи с него. Едва ли някой я беше помолил обаче.

# 1 549
Днес нали писах, че по това кой избере Боби /ако победи/, ще си донаправя изводите за него.
Сега, понеже за мен той е изключително хитър и пресметлив, и абсолютно лицемерно /отново според мен/ снощи отговори на въпроса на Кано - "Защо Петър, а не мен?", та в тази връзка смятам, че Боби би избрал Калоян като първи дуелист. За да НЕ може да реди битките.
Естествено, възможно е и да греша, обратния избор също би бил емоционален, защото там пък видяхме, че е имало някаква лична свада между двамата, върху която явно "съвсем неумишлено" не са наблегнали.
Тъй че да видим.
Мери, как аргументира избора си Боби?

# 1 550
Аз това, което усетих е, че Стоян се чувства недооценен от Боби. Преди време доста често повтаряше в изповедалнята това, че е недооценен. Още когато сглобяваха кухнята усетих напрежението между Боби и Стоян. Мисля, че именно за това го посочи.
Ако тогава е имало някакво напрежение,  какво да кажем за момента когато Стоян се поливаше с мляко?Кой му каза няколко пъти в лицето че не го харесва? Кой го наричаше с какви ли не епитети?Кой го пращаше ратай и дуелист?Не беше Боби нали? И сега ще ми обяснява как Боби не му пожелал успех и затова го избирал.Ами несериозно е.

# 1 551
Определено мисля, че Боби беше пощаден и съхранен от продукцията. Дали заради политкоректността, дали заради ангажименти към собственика - Андрей, фермата му да е завършена перфектно под вещото и безплатно ръководство на Боби?  Дали заради нещо трето, което остава зад светлините- незнам, но щом дори влязлата втория път силно подкована и подготвена за провокации Милена съвсеем леко го бодна , не като всички останали- говори много.
Нямахме шанс да го опознаем, не ни се даде възможност да видим различни негови страни- това е достатъчна помощ от страна на продуцентите. Така щеше да бъде и с Даяна и Данчо- върнете лентата назад, ако не беше влязла годеницата. Ни Петър, ни драми с приятелство/любов....щяха да да се плъзгат леко до финала и в последните две седмици- каквото сабя покаже.

# 1 552
  • Другата България
Тъй че да видим.
Мери, как аргументира избора си Боби?
Никак.
Типично в негов стил с широката си усмивка изказа някакви неща, с които не каза....нищо.
Че и двамата - Петър и Калоян са силни, и че едва ли не е без значение дали единия, дали другия. Защото и двамата са "пичове". Но същевременно, "вижда" Калоян на финала със себе си.
Нещо такова. Ако някой помни точните му думи
На което аз, естествено, не вярвам.
В смисъл, напълно му вярвам, че избра Петър защото го смята за по-слаб.
Но както всичко останало, така и това просто нямаше смелост и мъжество да си го каже директно.
А Петър го изкоментира още когато Боби го избра, същото - че го избира, защото го смята за по-слаб.
То е очеизвадно.

# 1 553
  • earth
Когато самолетът, на който летя запопочне да се друса в турболация, аз най-напред благодаря на физиците, инжинерите и изпитатели, които са допринесли за създаването на надеждни самолети, които почти всеки средно интелигентен човек може да се обучи да управлявя. Но това е въпрос на гледна точка.

Нека се вредя обратно в темата (че почнаха да ми трият кометартите):
- Надя е злобна невестулка
- Стоян какъв е смотан нагждач
- Уф, колко съм доволен че гадния Даньо си тръгна
- Това Хахо е много натоварващо. Не се ли вижда на какво прилича, тръгнало с Пилот да се задява
- Боби май почва с циганските номера
- Червенобузко май май е...
- Тънкокракият мъжага май го е хванало шубето. Що не си гледа чудесната професия, тръгнал пирони да забива

Добре ли е?

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 20:23 от morisay

# 1 554
Нова снимка: Митко Калайджиев (Фермата 5) с хлапето на Красимира (Фермата 5)

# 1 555
Нова снимка: Митко Калайджиев (Фермата 5) с хлапето на Красимира (Фермата 5)

Отвратяга беше  тоя........,

# 1 556
  • София
Спойлер за дуела

Скрит текст:
много ми е кеф да съобщя, че
Скрит текст:
Петърчо излетя към вкъщи

# 1 557
  • при късмета
Аз си мисля, че който и да победи днес, следващия дуел е с участието на Стоян и той си тръгва. Няма кой друг.
Интересно как Надка твърдеше, че е направила женски дуел за да си почина 2 дни, а до финала явно ще си почива

# 1 558
  • София
Надка стратег номер 1 на сезона. Stuck Out Tongue

# 1 559
  • Другата България
Надка стратег номер 1 на сезона. Stuck Out Tongue
Според мен тази титла категорично е за Боби.
Надка и на него не може да му стъпи на малкия пръст.
Щото Боби ако иде на финал, току виж вземе, че го спечели.
Ама Надка .....

Общи условия

Активация на акаунт