🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 634
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Много лошо псува Петър. Няма за какво да се хване и нагруги Боби и Стоян, че са селски пръчки. Е, като са от село, какво да лягат на гражданина манекен ли?

# 1 591
Боби как се надъхва.
Надето само повтаря как е взела дуел с две битки.
Хвали ли се?
Thinking

# 1 592
От самото начало си мисля, че Борислав ще спечели фермата, но на мен ми е изключително неприятен. Има нещо отблъскващо в погледът му, прикрит и лицемерен ми е... Винаги има "аз, аз,аз..."
И аз не харесвам Боби, но откакто сподели етноса си съм сигурна, че той ще спечели.

Коя е Велислава, която Калоян спомена? Преди не съм я чувала.

Петър не може да губи с достойнство.

# 1 593
От самото начало си мисля, че Борислав ще спечели фермата, но на мен ми е изключително неприятен. Има нещо отблъскващо в погледът му, прикрит и лицемерен ми е... Винаги има "аз, аз,аз..."

Точво същото си мисля и аз. Има нещо в погледа му, лукав ми е, не ми допада.

# 1 594
Боби не ми е приятен , но има достойно поведение, за разлика от Петър. Прави си нещата, не се занимава да коментира и обижда.

# 1 595
  • при късмета
Още не гледам, но ви чета. Митка и Краси ги харесвах още миналата година. Красимира и Марияна ми бяха най-симпатични от жените, а Краси стигна по-далеч и бях за нея. Митко обаче ми беше на кантар в доста моменти.

# 1 596
Хахах..., на Петър Боби му е виновен, че е слабак!!!

Хаха, Пешака е много смешен... Боби държал като гладно циганче. А, той какво очаква, че ще му пусне на мачото ли? Против Пешо съм категорично, лежа цял сезон, между капките. И той въртя лав сторита да си чеше егото, пък после другите смотани и неразбрали. Пълен въздухар. Ако беше ходил по-рано на арената, да си беше заминал досега от някой от другите мъже.

# 1 597
Леле, как се изтърси Пешката. Винаги се плаша да не се пребие някой.
Обаче как се изнерви и взе да тръшка, Боби пък се самонахъсва пред огледалото - супер смешни са ми и двамата.
Не мисля, че Петър е чак толкова слаб - да, пред Боби определено отстъпва, но все пак като пилот би трябвало да има добра физическа подготовка.

# 1 598
  • на село
Велислава е сестрата на Петър, казаха го.

# 1 599
пфффф .. какво и причини на първата ритловица Боби ...
Петър няма шанс да е по-бърз.

# 1 600
  • Другата България
Оффф, Надка е отвратителна с това крякане, абсолютен противняк.
И как гледа....

# 1 601
И как гледа....
Точно това щях да пиша... Ужасна е

# 1 602
И как гледа....
Тъкмо си мислех, че ако на мен ми крещи така, и аз ще почна да крещя да млъкне  😂

# 1 603
хаха  снимат  го като Христос...........

# 1 604
  • SF
Леле, как се изтърси Пешката. Винаги се плаша да не се пребие някой.
Обаче как се изнерви и взе да тръшка, Боби пък се самонахъсва пред огледалото - супер смешни са ми и двамата.
Не мисля, че Петър е чак толкова слаб - да, пред Боби определено отстъпва, но все пак като пилот би трябвало да има добра физическа подготовка.

Е, той има добра физическа подготовка! Спортист е. Нищо, че Боби и още много други са по-силни от него.

Общи условия

Активация на акаунт