🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 475
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 770
  • SF
Аз съм за Калоян, а останалите да си разпределят местата зад него.

Но да не плямпам много, защото аз все съм за този, който отпада.

# 1 771
Тя изглежда много бляскава и примамлива, но истината е, че е тежка. Отговорността да отговаряш за живота на толкова хора, това да отсъстваш непрекъснато от семейството си. Часовата разлика е убийствена. През ден се събуждаш на различно място, вътрешния часовник се обърква. С това не се свиква, само алкохол им помага да заспят.
Искаш да кажеш, че всеки път летят пияни или махмурлии? След като всяко заспиване им зависи от алкохола (на Петър му личеше), няма друг логичен въпрос. Направо ги похвали, та никой не видя

А, моля, специално Петър няма проблем със съня. Той и дуела сигурно щеше да си проспи, ако Ванчето не го беше събудила.

# 1 772
На мен ми е мъчно, че Бобката/по Надя Grin/ не направи женски дуел. Нали много мереше кой с колко и какви дуели отива на финал. Надя направо я богопомаза без никакви обяснения, пък тя единствена с един отива. Стоян хич не ми е по вкуса, но и бачкатор беше, и три пъти победител се явява в сравнение с Надежда. А тя хитрушата, която повечето пъти стоеше с налудничав и втренчен поглед по време на дуелите, направо се разпра да подкрепя Бобката. За всеки случай, ако се замисли по въпроса за женски дуел като последен.Grin А Ванчето и нея щеше да опука. Ехх, мечтииииии................от четиримата, които виждам на финала, трима са ми напълно безразлични, но Надежда ми боде очите мнооого. Щеше да ми е приятно да има бай-бай и за нея на косъм от гоУемия финал.

# 1 773
Тя изглежда много бляскава и примамлива, но истината е, че е тежка. Отговорността да отговаряш за живота на толкова хора, това да отсъстваш непрекъснато от семейството си. Часовата разлика е убийствена. През ден се събуждаш на различно място, вътрешния часовник се обърква. С това не се свиква, само алкохол им помага да заспят.
Искаш да кажеш, че всеки път летят пияни или махмурлии? След като всяко заспиване им зависи от алкохола (на Петър му личеше), няма друг логичен въпрос. Направо ги похвали, та никой не видя

Нямах това предвид. Пийването е след полет, когато са в хотелските стаи. Опциите са алкохол или приспивателно, нещо отпускащо. Няма как да са махмурлии или пияни на работа. Имат преди всеки полет няколко часа подготовка с капитана.

Мишата муцуна, веднагически си промени държанието като сигурен финалист. Най-триизмерната в сезона, а Дано само нея не усети.  Много искам да й видя физиономията вдругиден и да бие рекорда на Маргарита

Какъв рекорд е поставила Маргарита? Аз тази жена съм я забравила.
Финалистката миналата година с Веселка. Зрителския ѝ вот беше 4%, ако не се лъжа или друго много малко число. От сезоните, които съм гледала не е имало финалист с толкова нисък вот

Кукото и Калоян не мога и не мога да ги харесам. За невестулката да не говорим. Понеже изобщо не допускам Стоян да остане, за победител ми остава Боби

# 1 774
Аз Калоян не мога да го харесам по никакъв начин. Не мога да забравя колко гнусно се е държал с Милена, после ще я прегръща... Излъскаха му имиджа от продукцията на тъпото селянче, зрителите започнаха да му симпатизират, нищо че е тъп като галош, и като нищо ще е победител този сезон. Не че много ме вълнува кой ще победи, де.
Честно казано, бих предпочела Стоян да отиде на финал, въпреки че и сервилността ме отблъсква по принцип, но пак ми е много по-симпатичен от Калоян.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 23:13 от Смиляна

# 1 775
  • SF
Ето затова не се прави така обзор на килограм.
Всички музиканти са наркомани, ако не са наркомани, не могат да пишат музика, всички учители са луди и нервни, ако не са луди, не могат да издържат, всички лекари пият, всички сестри спят с тях...  Оня ден една ми обясняваше, че всички спортисти били глупави.

# 1 776
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 83 (10.12.2020)

.

# 1 777
  • Другата България
Аз съм изумена как от тотално неразбиране на написан текст могат да се "родят" такива "изводи" и "бисери", че направо страх да те хване.
То и страх да те хване да участваш в риалити формат, трябва да си егати с желязната психика, че да не ти пука каква смрад ще прочетеш за себе си и цялата рода до девето коляно, колеги, приятели....евала им правя на всички участници, аз не бих се наела с такова нещо.

# 1 778
Мъчно ми е че Фермата свършва в събота. Верно не беше кой знае какво тая година, но поне ми позволяваше за час да не мисля за нищо.

Ще ми липсвате и вие съфорумци 😕😔

Ако имаш достъп до Войо, пусни си Фермата 4 https://voyo.bg/more/40650-fermata

Задължително ще я изгледам, но няма да е същото тъй като вас няма да ви има да прехлопваме участниците 🙈😔

Тук 100% е обсъждано. Този форум е на сто години. А Фермата 4 беше преди две години, задължително е имало тема с коментари Wink

# 1 779
  • Другата България
Имаше много теми с коментари.
Като сега.
Беше много забавно, то винаги е забавно в тези теми.
Това е сезона с дъската - спойлер, дето Джоли-то ми прати ЛС-то.
Сезонът на Роман, Нури, Христина, Росица, Калоян, близначките, Гошо, Александра, Лилия....добър сезон беше, Дидо от Д2 спечели.
Участничката, която пишеше тук, изчезна.
А беше приятен събеседник, въпреки, че и нея разконспирирахме коя е.

# 1 780
Честно да Ви кажа който и да победи ще се радвам. Реално аз започвах да гледам фермата от средата на сезона и сега в момента ми е супер гадно че свършва , защото това предаване ми даде друго виждане за нещата от тези традиции, които всички участници представиха. Всеки се е представил така както е/бил искал и няма как да му се сърдя  дали е било със стратегия или не. Важното е дали всеки е научил нещо от тази ферма. Само това (може да съм само аз), но никога не ми е харесвало това, което винаги стават в такива предавания в онлайн пронстранствата да се обиждат, псуват и даже да искат лошото на някой участник дали лош или добър, като дори и се ровят в личното пронстранство на човек с цел провокация. И който спечели парите с здраве да си ги харчи.

# 1 781
Моето мнение не е особено важно,защото съм от хората, които не пращат СМС-и.
За мен моя победител е Боби. Всеки един от останалите трима е огромен компромис. Ако трябва да ги подредя все пак ще е за Юхуу второто място, за Калоян третото и за Надя последното.

# 1 782
Специални неизлъчвани кадри с Куку Ванче в рубриката на Мирон от тази вечер.... и кадри от финала в събота, всички участници в снега

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 23:27 от diziler

# 1 783
И моят победител е Боби. И се надявам да е той.
Пък, другиден ще видим, близо е. Simple Smile

# 1 784
Ванчето сега като спечели ще си вземе къщичка на село,Андрей ще й да се овца и едно от пухкавите бебета и...юхууу...хеппии...
    А Стоенчо ме качи на върха на елхата....ще пере дрехите на обществената пералня....На моя му заявих-от утре,работните дрехи-в обществената пералня...След командировка-също...

Общи условия

Активация на акаунт