🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 101
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 845
Къде го видяхте тоя спойлер?

# 1 846
Клер, мисля точно като теб.
И на мен ми се ще или Ваня или Калоян да спечели.

# 1 847
Добре де, сега гледах видеото за Ваня от Мирон. Сега, знам външността не е най-важна, ама Ванче с това хубаво тяло и правилни черти на лицето, чисто малко й трябва да се отличи от тълпата.

Тя сложила мъжко яке, мъжка шапка, очилата и то не се знае, че тази жена в в търсене на мъж. Дори и чисто малко грим така ще я отвори, някоя прическа, я плитка, в кок нещо... Дано, ако спечели тя да си обърне внимание в тази посока.

До месец ще има и мъж и сватба 😀

# 1 848
И аз съм за Ванчето. Тя се държи най-естествено очевидно. Трябваше да мине предаването, за да изпъкне.

# 1 849
Едно желание имам- НАДЕЖДА ДА НЕ ПЕЧЕЛИ

# 1 850
Гледах края на гостуването на Петър при Сашо и Деси.
Каза, че в момента не е обвързан, питаха го с Елеонора какво не се е получило, нищо конкретно не е отговори. Не лети в момента изобщо, не прави нищо конкретно, обръща внимание на близките си.
С нова прическа беше и с лилави чорапи.

ГОСТУВАНЕТО НА ПЕТЪР В "ПРЕДИ ОБЕД" - LİNK

# 1 851

Честно казано не знам Стоян защо го подценяваха толкова освен заради килограмите (които вече свали), наистина хора, които се занимават всеки ден със селски тежък труд е вероятно да са много по-издръжливи и изпечени в битките отколкото напомпаните във фитнеса. 

Е да ама каза, че сам цепи дърва за зимата и явно е свикнал с тежка работа.

Стоян работи като оператор на ЦПУ машина,  така че той не се занимава всеки ден с тежък селски труд.

# 1 852
Петър - камък си, но ронлив. Sad Същата мъка като Асен с патенцата...

И понеже на Стоян му изтичат минутите във Фермата, а обществените перални са с работно време, давам прогонозата си кой как ще гласува:

Ангел - Надя
Антония - Калоян
Асен - Калоян
Габриела - Ваня
Дана - Ваня
Даяна - Ваня
Жанета - Калоян
Илиян Кустев - Калоян
Илиян Стефанов-Йогата - Боби (респект от загубата или случайно го е изтеглил от 4-мата финалисти Smiley)
Йордан - Калоян
Мария - Калоян
Милена - Ваня
Мирослав - Калоян
Митко - Надя
Петър - Калоян
Полина - Калоян
Стоян - Калоян

# 1 853

Честно казано не знам Стоян защо го подценяваха толкова освен заради килограмите (които вече свали), наистина хора, които се занимават всеки ден със селски тежък труд е вероятно да са много по-издръжливи и изпечени в битките отколкото напомпаните във фитнеса. 

Е да ама каза, че сам цепи дърва за зимата и явно е свикнал с тежка работа.

Стоян работи като оператор на ЦПУ машина,  така че той не се занимава всеки ден с тежък селски труд.

Едно е да си нацепи дървата за зимата един път годишно,  друго е това да му е професия.Да,  сигурно когато му се наложи върши тежка работа,  но не му е ежедневие.Ако погледнем другите,  те сигурно ходят по 3-4 пъти седмично на фитнес.

# 1 854
Вече гледаме към финала, тази вечер няма да има интрига.
Не ми допаднаха победителите от последните два сезона, някак по-скоро удобни за продуцентите, отколкото наистина заслужили ми се сториха.
Не мисля, че Ваня има шанс - жена с професия, няма 3-4 деца, няма житейска драма около нея. Иван и Андрей ще си изберат по-подходящ за тях победител. След миналогодишния тв сезон, в който жени от ромски произход спечелиха двата големи формата на БТВ, смятам, че не би следвало Боби да спечели. Не го харесвам. Предпочитам Калоян, а и мисля, че продуцентите имат симпатии към него. Всичко си зависи от тях, каквото и да говорим - всяка битка и всеки вот може да се нагоди според предпочитанията им.

# 1 855
Моята прогноза за вота на Фермерите:

Боби -  Стоян, Йогата
Калоян - Петър, Косъма, Жанета, Мария, Мирослав, Кустев, Данчо
Надя - бай Анго, чичо Митко Иконата
Юхуу - Асен, Габи, Даяна, Дана, Милена, Поли

Калоян печели вота на фермерите.

# 1 856
  • Асеновград
Аз този сезон няма да гласувам за никой , поради простата причина , че не ми харесва никой от участниците. Дано Ваня вземе парите , този Боби  колкото и да се насилвах , не мога да го харесам.
Петър , голяма излагация в дуела , затова не трябва много да се говори .....
Оххх Стоян няма да го коментирам с пералнята , абе тези хора съвсем откачиха всички.
Нада и Калоян не са ми никак приятни. Калоян с това приятелство , прекали . Голям рев падна.....за Петърчо.

# 1 857
И аз няма да гласувам за никого. А пък и от продукцията когото са си го нагласили за финал, ще спечели.

А Пешака се е барнал, днес поне беше с по-нормална прическа в "Преди обед"

Следващата седмица в "Преди обед" ще гостуват всеки ден по един от петимата останали (Стоян, Борислав, Калоян, Ваня и Надя) като победителят ще е в понеделник.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 12:17 от diziler

# 1 858
Оф, бе Пепии. Биваше ли да си ходиш с такава хубава кръгла нула като резултат? Или Бобака е наистина издържливо куче, или на Петър в повечко му идват цигарите.
Прави ми впечатление, че тези, които дотук показаха добри резултати, са непушачи.
Боби почва и мен да ме дразни с това четене на глас. Като по сценарий ми изглежда чак, особено с патоса, с който го прави. Ми чети си там и се надъхвай, бе батей, ама така като на рецитал ми е фалшиво.
Вече на 100% съм за Ванчето победител. Незлоблива, жилава, не си крие емоциите, прости на всички изцепките към нея. Има нужда от победител жена, която да не е някакъв еталонен образ. 

# 1 859

давам прогонозата си кой как ще гласува:

Милена - Ваня

Да бе... Милена никога няма да гласува за Ваня... след случая със змията, след караниците после, а и това, че падна на дуела от нея. По-скоро би гласувала за Стоян (ако е на финала), а ако не ... за Борислав. Не мисля, че Милена би гласувала за Ваня или за Калоян

Общи условия

Активация на акаунт