🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 022
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 830
Тези спойлери убиват кефа.

И аз съм твърд противник на спойлерите, а тук все ще дотърчи някой, който да ни убие кефа с поредния спойлер.

Не мога да упреквам Боби, че не изразява шумно мнението си или пък бяга от конфликти. Разбирам го защо е такъв. Ако цял живот се стремиш да се впишеш в една среда, към която не принадлежиш още с раждането си, то гледаш да не изпадаш в крайности, а търсиш златната среда. Затова и тук е част от масовката. Иначе мнение си има и все пак го изразява, но внимателно, деликатно, точно както направи забележка на Косъма - "извинявам се, моля ви, сложете по една шапка".  По същия начин си каза мнението и на Даяна. Имаше си такова, но не е отишъл да и каже "слушай, поведението ти изглежда така и така". Напротив, мълча си човекът и се изказа едва, когато го попитаха, макар да знаеше, че Даяна няма да хареса чутото.

Иначе добър ход да отиде на финал с жените, ще ги победи във вота, колкото и дуели да спечелят. И му остава само един Калоян, от когото може и да загуби някоя игра, но ще спечели във вота на публиката. Или един Стоян, когото ще победи в игрите, но и във вота може да го бие, макар и с малка разлика.
За гласуването на фермерите вече не мога да дам прогнози, тъй като всичко отдавна е свършило, емоциите са поотшумели, а и са имали време да видят какво е излъчено, та напълно е възможно промяна в симпатиите. Към момента на приключване на снимките смятам, че Калоян води във вота на фермерите, следван от Боби, Ваня, Надя и за Стоян не виждам гласове, освен този на Милена евентуално.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 10:27 от Дидичка

# 1 831
За вота не съм сигурна колко ще ги победи Боби. Отказвам да повярвам,че масово българи ще гласуват за циганин. Ако изобщо това гласуване е реално просто не го виждам как ще стане.

# 1 832
Не е като да нямаме опит с този тип гласуване. Ще спечели този, за когото продукцията е решила, че е подходящ . 🤪

# 1 833
Имаше българи във фермата, които бяха повече цигани от Боби. Мен лично той не ме дразни с нищо. Но така исках Анго на финал. Че и да победи. Ех, жалко. Много колоритна личност е Ангел.

# 1 834
  • На морето!
За мен Боби е сигурен победител, Надя първа от 4ката, която трябва да отпадне. Тя е най-малко заслужилата да е на финал. А Боби имаше един досаден епизод, но според мен от продукцията искаха от него да повдига въпроса за ромите и той не знаеше как да го направи, та от там това дървено натякване. Други неприятни моменти не е имал- работлив, адаптивен и надежден.

# 1 835
Аз съм за Ванче или Калоян, доста се промениха фаворитите ми! Боби не е лош, просто не видях нещо от него, което да ме привлече на негова страна, той е от онези неутрални хора, които са полезни, но можеш и без тях. Ванчето би доста жени, един път не каза преди дуел, ще пръскам панаири, Калоян ми стана симпатичен със старите си шлагери, абе все има по нещо да им хареса човек, сега като са толкова малко. Надя няма да я коментирам дори -ужасна ми е, едва ли ще спечели вота на публиката...

# 1 836
Не е като да нямаме опит с този тип гласуване. Ще спечели този, за когото продукцията е решила, че е подходящ . 🤪
Точно затова казах,ако изобщо гласуването е реално ,щото чисто по нашенски си мисля,че всичко е нагласено и гласуването не играе никаква роля

# 1 837
Всички отпаднали, като латерни повтаряха,  че били себе си. То това щото е голямо геройство. И особено за някои, които се показаха в не особено приятна светлина. Но, важното е,че  "са били себе си"
. Joy

# 1 838

Честно казано не знам Стоян защо го подценяваха толкова освен заради килограмите (които вече свали), наистина хора, които се занимават всеки ден със селски тежък труд е вероятно да са много по-издръжливи и изпечени в битките отколкото напомпаните във фитнеса.

Стоян работи като оператор на ЦПУ машина,  така че той не се занимава всеки ден с тежък селски труд.

# 1 839
Според мен трябва да победи Ванчето или Калоян.
Боби вчера изобщо не ми хареса с тези реплики пред огледалото. Четенето на писмото ит дъщеричките му. Да, надъхва се, но някак много изкуствено ми се стори. Не ми хареса факта, че не изложи реално защо изпрати Калоян за 1ви дуелист. Не беше правилно да не поздрави и признае качествата и уменията на Стоян на арената и в работната дейност. Според мен не беше много окей.

# 1 840
  • SF
Реално това, че имаш хубаво фитнес тяло съвсем не означава, че можеш да се справиш с такъв тип фермерски битки.

Това е така, да. Но чак пък излагация...
Петър може да сече, да кове и да прави сирене - да се справя с такъв тип "фермерски битки", но на Арената имаше един, който повече от него може да сече и да кове.
Чак пък безславно отпадане... Бори си се до последно момчето, проля пот, стиска зъби, ама толкова!
Да, никога, нито веднъж по време на цялата ферма не е казал, че е най-добрият строителен работник, секач, ковач и резач. Никога не го е казал и даже не му пречи, че не може да го прави.

Данчо споделя оплакването си, което се търкаля 15 години след всяко риалити: Ние сме там 24 часа, а те показват само 1.

# 1 841
Гледах края на гостуването на Петър при Сашо и Деси.
Каза, че в момента не е обвързан, питаха го с Елеонора какво не се е получило, нищо конкретно не е отговори. Не лети в момента изобщо, не прави нищо конкретно, обръща внимание на близките си.
С нова прическа беше и с лилави чорапи.

# 1 842
  • София
Аз ще си стискам палци на Ванчето, имаше най-пълноценен и труден/интересен престой вътре. Да, имаше негативни неща в поведението си, но останалите също имаха и още как. Изключая Боби, но той ми е твърде обран, нещо не ми хареса последните дни, не мога точно да определя защо.

# 1 843
  • при късмета
За вота не съм сигурна колко ще ги победи Боби. Отказвам да повярвам,че масово българи ще гласуват за циганин. Ако изобщо това гласуване е реално просто не го виждам как ще стане.
С Надка в гласуване, всеки има повече шанс, дори да беше циганин от махалата, а не работещ. И тези били вътре с нея и тези които са я гледали, ако трябваше само м/у тях двамата да избират. А и не гласуват само българи при такова положение, поне миналата година е сигурно, че цели махали, даже населени места бяха организирани
И да не забравяме, че не само вота има значение. Той е от решаващо значение, ако е фрапираща разликата в гласовете. Водещи иначе са битките
Фермер, благодаря! Това имах предвид, щом Нури е почти същия навън, значи и за Боби може да се направи същия извод.

# 1 844
  • София
По принцип не харесвам никой от финалистите. Няма да гласувам. Но предпочитам наградата да отиде при Калоян или Ванчето. Надка е гадно злобище и ако тя спечели, ще е адски несправедливо. Но не вярвам това да стане. Боби ми е мазен, не ми харесваше през цялото време. Ванчето е пълно куку, но ми се вижда незлоблива. Не е най-доблестният участник, но все пак на моменти е симпатична. Калоян е пълно клише, но поне имаше смелост да говори и да действа така, както смяташе, че е редно - не стратегически, а според собствените си представи за правилно и морал.

А що се отнася до Петър - за мен участието му в последния дуел е пълна излагация. Показа липса на борбеност. Сви знамената още в началото, защото е мнителен. Сега разбирам, че цялата му тайнственост и мълчаливост по време на сезона е било просто комплекс. Смятам, че има дълбоки проблеми и някаква силна вътрешна несигурност, която умело прикрива с агресия и непукизъм.

Общи условия

Активация на акаунт