🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 824
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 815
  • USA
Рядко се включвам заради натоварено ежедневие,но гледам епизодите и се радвам,че тази мъка най-накрая свършва.
Моят фаворите за спечелване на парите е Хепи Ванче,защото момичето много се раздаде и 4-5 дуели спечели.Никога не е злословила или правила интриги.Досадна,недосадна..спечели си и финалното място,и защо не и победата..
Калоян е моят избор 2.Без да задълбавам..и с хубаво и с лошо ще го запомня.На битка се раздава,много е добър и дори да спечели,също бих била доволна.

Категорично не искам да печелят Надя и Боби. - интригантка и хитър циганин.

# 1 816
20 КУЛТОВИ РЕПЛИКИ НА ПЕТЪР:

1. “По принцип не съм от мъжете за разходка. Аз съм от мъжете за дълъг път.“

2. „Нищо не постигна с тази провокация по простата причина, че взимаш някакво решение като демагог, а не като лидер. Аз облякох хората, ти ги нахрани.“

3. „Аз съм голяма кифла. От всичко най-мразя да имам нарушен комфорт.“

4. „В себе си със сигурност нося лош вълк и по принцип гледам да не го храня, ама като се наложи...“

5. „Да се съжалява за нещо, което очевидно не върви, е безумно. Не можеш да обичаш нещо, което не те кара да се чувстваш добре.“

6. „Другата седмица мога пак за 24 часа така да го играя любовник.“

7. „Първото нещо, което ми направи впечатление, като влязох в ратайската колиба, беше, че ме чакаха закачени сутиен и прашки. Което ми направи супер добро впечатление. Радвам се, че Дайчето е положила някакво усилие да се почувствам като у дома си.“

8. „Страх ме е от мишки.“

9. „Аз като скъсам една връзка, ми е много трудно да се върна наобратно и да тръгна пак към тоя човек.“

10. „Аз ако смятах, че жената е вратът, а мъжът – главата, досега да бях с 3 деца, бе, Ванче!“

11. „Мен ме чакат отвън милиард и 500 жени в интернет пространството.“

12. „Гледам да свърша 3 неща, ама да ги свърша в точното време, на точното място.“

13. „Имам да израждам една овца и да търпя Хепи Ванче. Очаква ме тежко ратайство.“

14. „Това, че имахме възможност да хапнем на паша, беше в пъти по-вкусно от пастата, която ни чакаше във Фермата. Понякога малките неща правят разликата.“

15. "За мен танцът е като секса, не мога да държа дистанция."

16. "Дая тази вечер определено разпери криле, защото аз съм добър капитан."

17. "Паднах, защото мускулите ми не издържаха. Колкото и грозно да звучи, Боби беше захапал като гладно циганче."

18. "Цял живот тренировки и накрая някакъв чобанин от Летница се появява."

19. "Аз съм от хората, които мразят да губят!"

20. "Понякога Господ ти дава изпитания и трябва да се поучиш от тях. Господ ти изпразва ръцете, за да ти даде нещо по-хубаво!"
Joy

# 1 817
“Човек само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е”- В. Божинов.

# 1 818
20 КУЛТОВИ РЕПЛИКИ НА ПЕТЪР:

1. “По принцип не съм от мъжете за разходка. Аз съм от мъжете за дълъг път.“

2. „Нищо не постигна с тази провокация по простата причина, че взимаш някакво решение като демагог, а не като лидер. Аз облякох хората, ти ги нахрани.“

3. „Аз съм голяма кифла. От всичко най-мразя да имам нарушен комфорт.“

4. „В себе си със сигурност нося лош вълк и по принцип гледам да не го храня, ама като се наложи...“

5. „Да се съжалява за нещо, което очевидно не върви, е безумно. Не можеш да обичаш нещо, което не те кара да се чувстваш добре.“

6. „Другата седмица мога пак за 24 часа така да го играя любовник.“

7. „Първото нещо, което ми направи впечатление, като влязох в ратайската колиба, беше, че ме чакаха закачени сутиен и прашки. Което ми направи супер добро впечатление. Радвам се, че Дайчето е положила някакво усилие да се почувствам като у дома си.“

8. „Страх ме е от мишки.“

9. „Аз като скъсам една връзка, ми е много трудно да се върна наобратно и да тръгна пак към тоя човек.“

10. „Аз ако смятах, че жената е вратът, а мъжът – главата, досега да бях с 3 деца, бе, Ванче!“

11. „Мен ме чакат отвън милиард и 500 жени в интернет пространството.“

12. „Гледам да свърша 3 неща, ама да ги свърша в точното време, на точното място.“

13. „Имам да израждам една овца и да търпя Хепи Ванче. Очаква ме тежко ратайство.“

14. „Това, че имахме възможност да хапнем на паша, беше в пъти по-вкусно от пастата, която ни чакаше във Фермата. Понякога малките неща правят разликата.“

15. "За мен танцът е като секса, не мога да държа дистанция."

16. "Дая тази вечер определено разпери криле, защото аз съм добър капитан."

17. "Паднах, защото мускулите ми не издържаха. Колкото и грозно да звучи, Боби беше захапал като гладно циганче."

18. "Цял живот тренировки и накрая някакъв чобанин от Летница се появява."

19. "Аз съм от хората, които мразят да губят!"

20. "Понякога Господ ти дава изпитания и трябва да се поучиш от тях. Господ ти изпразва ръцете, за да ти даде нещо по-хубаво!"
Joy
Представих си как ги произнася с провлачения си лигнярски глас и нещо не ме респектираха. 🙂

# 1 819
Ванчето ми става все по-симпатична след видеото на Мирон.

# 1 820
Даянчо в Тази сутрин. Ако сте го гледали вчера, днес няма нужда. Същите въпроси, същите отговори. Само не е гримиран. А има нужда!

# 1 821
След ИВ, започнах да гледам Фермата. Тук победителят със смс-и ли се определя, тоест между четиримата финалисти няма да има дуели?

Тази година условията във фермата ми се струват по-луксозни като че ли

# 1 822
  • София
Даянчо току-що издаде кой бие днес 😁

# 1 823
Трябваше да го патентовам това Даянчо;))))) Веднага влезе в употреба:)

# 1 824
  • София
Много му отива, да😁

Иначе уж каза, че си е с Камелия, били в прекрасни отношения, но трябвало още да говорят преди да има сватба и т.н. Демек, няма да има такава😁

# 1 825

Да не стане като със снимката му редом с Джони Деп 😀 Ако го чуеш в ефир от Ива Екимова, не се учудвай!

# 1 826
Ваня или Боби. Това са ми фаворитите за победа. Повече Ваня защото е най заслужила.
Но за Боби съм съгласна.

# 1 827
Много лошо псува Петър. Няма за какво да се хване и нагруги Боби и Стоян, че са селски пръчки. Е, като са от село, какво да лягат на гражданина манекен ли?

Е, хайде, хайде, не каза, че са селски пръчки, а че са работяги от село - има съществена разлика. Аз лично не видях в него злоба към Боби, а по-скоро изпитваше яд към себе си. Честно казано не знам Стоян защо го подценяваха толкова освен заради килограмите (които вече свали), наистина хора, които се занимават всеки ден със селски тежък труд е вероятно да са много по-издръжливи и изпечени в битките отколкото напомпаните във фитнеса. Въпреки това смятам, че довечера Стоянчо ще падне, защото си личи, че прекалено много се респектира от Калоян и се е предал преди да са изиграли битката.

А по темата кой искам да спечели, преди месец нямаше да повярвам, че ще го кажа, но искам да е или Калоян или Ванчето. Добри или лоши поне показаха себе си истински. Боби ми е един безличен, три месеца почти нищо не видяхме от него, все беше със силните на деня и не направи нещо запомнящо се, а Надя не виждам смисъл дори да коментирам.

# 1 828

Да не стане като със снимката му редом с Джони Деп 😀 Ако го чуеш в ефир от Ива Екимова, не се учудвай!

Аз затова го патентовам;) Ако го чуе някой по телевизията,  отиваме да си търсим патентното право;) Да видим дали са толкова нахални:)

# 1 829
  • София
Голяма излагация за Петър. И него бая го надценяваха през цялото време. Реално това, че имаш хубаво фитнес тяло съвсем не означава, че можеш да се справиш с такъв тип фермерски битки.
Някак е удовлетворяващо, когато някой надут пуяк бъде отстранен безславно на арената.
Загубата на Петър не беше поражение, а чисто падение.

Калоян видимо е по-добре подготвен физически и ще изпрати Стоян при тъщата.

Общи условия

Активация на акаунт