🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 646
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 800
Кадри от финала в събота

# 1 801
Кадри от финала в събота

Здравейте отново.

Простете изчезването ми, но работата ме погълна и нямам време да пиша. Но пък чета!
Предполагам, че битките са заснети заради Ковид. Но пък знам, че на финала ще има нов компонент, интересен, но не бих ви казала, за да остане поне някаква мистерия. Тези спойлери убиват кефа.

Аз донякъде приемам финалната четворка, въпреки че Надя ми е много неприятна. Не се усеща колко наиграва, не знае кога да спре и няма представа колко фалшиво изглеждат думите й. Мисля, че чак сега навън би могла да разбере. Но надали. Човек, от когото излизат думите "Вече не сме приятелки, защото ти ми сряза въжето" не ми изглежда да си признае, че се е омазал и да се справи с тежестта на такова самопризнание. Може би съм с предразсъдъци, но това е.

Боби е машина на арената. Напомня ми на Нури. Работи много и майсторски. И пак подобно на него някак беше твърде тих през целия сезон.
Но.. Боби не то харесвам толкова. Това за татковците, повторено 4 пъти, ми дойде в повече. Ако имаш кауза и вътрешна мотивация, казваш веднъж и си вярвай в нея. Всяко последвало припомняне я изтърква и олекотява думите. Според мен.
Не искам той да спечели, защото не взе позиция, не изрази мнение, не се показа. Но ми изглежда резонно именно той да бъде, особено на фона на либералните ценности, които напоследък плъзват навсякъде. Миналата година жена, тази година - представител на малцинство и то открит. (Не споменавам липсващата информация за произхода на Веселка).

Ще пиша после и за другите, че иначе става километрично и никой няма да ме чуе! 😭

# 1 802
Гледах Данчо в Преди обед, ужасно интервю и водещите не го оставяха да се изкаже, но не му се издразниха на лъжите. А той ме разби като им се скара, че му казвали Данчо, той бил Дани Белев. 😂
Данчо е най-разпространено съкращение на Йордан и вътре му казваха така. Закъсня с исканията, вече е известен така, ако е искал друго, да го беше наложил още от началото.

Според мен,  най ще му приляга да го наричат Даянчо;)

# 1 803
  • при късмета
Mysterious_Former, радвам се, че се върна! Опознала си съфермерите си и след предаването, Нури и в живота ли е толкова тих? Ако той е, защо и Боби да не е? Според мен, Боби зае позиция, когато имаше какво да каже. Нури наистина не го направи, освен да  се оправдава, че не казал, нещо с което като заявка влезе и единственото във визитката му.
Аз познавам хора като Боби. Изобщо не се изненадвам на това, някой да не е на всяка манджа мерудия и да не счита това за негативно

# 1 804
Mysterious_Former, добре, че финалът е вдругиден, че с този нов компонент, за който споменаваш, не знам как ще издържим от любопитство. Satisfied

# 1 805
Данчо в "Преди обед" се държа арогантно и нахакано, както в последните три епизода. Грозничко беше и виждам, че всячески се опитват да се изчистят от цялата каша, която сами си надробиха. Даяна по-скоро я харесвам, но Данчо накрая се паказа като л**но. ИзвинетИ.
Ии затова се зарадвах като Стоян победи. Не постъпи готино с това с накуцването, но пък ди заслужи да стигне дотук човекът.

Ваня.. Много приказва, често ми става досадна, защото ме плашат вечно позитивни хора. Мрънка си стабилно. Но пък е сладка, чиста. Има добра душа. Да не говорим колко кръв и пот остави на арената това момиче. Страхотно реагира и при победата над Мария. Затова подкрепям нея. Уточнение - не ми е била фаворит, но при така стеклите се обстоятелства.

Ии Калоян. В началото ми беше симпатичен, кротък, сравнително адекватен. Но като влязоха в схемичките с Петър и компания, започна да олеква в очите ми. И после започна да говори постоянно за чест и достойнство. Смятам, че за тия неща не се приказва. Все си мисля, че ако те са ти важни, си ги следваш, без да излизаш с гръмки думи и помпозни заявления.
Та.. и него не щъ!

# 1 806
  • Вестерос
Аз хем чета и съм от сезон едно в темата, ама ти от сезон четири ли си? 🤔

Пропуснала съм, явно.

# 1 807
20 КУЛТОВИ РЕПЛИКИ НА ПЕТЪР:

1. “По принцип не съм от мъжете за разходка. Аз съм от мъжете за дълъг път.“

2. „Нищо не постигна с тази провокация по простата причина, че взимаш някакво решение като демагог, а не като лидер. Аз облякох хората, ти ги нахрани.“

3. „Аз съм голяма кифла. От всичко най-мразя да имам нарушен комфорт.“

4. „В себе си със сигурност нося лош вълк и по принцип гледам да не го храня, ама като се наложи...“

5. „Да се съжалява за нещо, което очевидно не върви, е безумно. Не можеш да обичаш нещо, което не те кара да се чувстваш добре.“

6. „Другата седмица мога пак за 24 часа така да го играя любовник.“

7. „Първото нещо, което ми направи впечатление, като влязох в ратайската колиба, беше, че ме чакаха закачени сутиен и прашки. Което ми направи супер добро впечатление. Радвам се, че Дайчето е положила някакво усилие да се почувствам като у дома си.“

8. „Страх ме е от мишки.“

9. „Аз като скъсам една връзка, ми е много трудно да се върна наобратно и да тръгна пак към тоя човек.“

10. „Аз ако смятах, че жената е вратът, а мъжът – главата, досега да бях с 3 деца, бе, Ванче!“

11. „Мен ме чакат отвън милиард и 500 жени в интернет пространството.“

12. „Гледам да свърша 3 неща, ама да ги свърша в точното време, на точното място.“

13. „Имам да израждам една овца и да търпя Хепи Ванче. Очаква ме тежко ратайство.“

14. „Това, че имахме възможност да хапнем на паша, беше в пъти по-вкусно от пастата, която ни чакаше във Фермата. Понякога малките неща правят разликата.“

15. "За мен танцът е като секса, не мога да държа дистанция."

16. "Дая тази вечер определено разпери криле, защото аз съм добър капитан."

17. "Паднах, защото мускулите ми не издържаха. Колкото и грозно да звучи, Боби беше захапал като гладно циганче."

18. "Цял живот тренировки и накрая някакъв чобанин от Летница се появява."

19. "Аз съм от хората, които мразят да губят!"

20. "Понякога Господ ти дава изпитания и трябва да се поучиш от тях. Господ ти изпразва ръцете, за да ти даде нещо по-хубаво!"

# 1 808
Mysterious_Former, радвам се, че се върна! Опознала си съфермерите си и след предаването, Нури и в живота ли е толкова тих? Ако той е, защо и Боби да не е? Според мен, Боби зае позиция, когато имаше какво да каже. Нури наистина не го направи, освен да  се оправдава, че не казал, нещо с което като заявка влезе и единственото във визитката му.
Аз познавам хора като Боби. Изобщо не се изненадвам на това, някой да не е на всяка манджа мерудия и да не счита това за негативно

От лични наблюдения - не е коренно различен, но все пак е една идея по-смел в заявленията си.

# 1 809
20 КУЛТОВИ РЕПЛИКИ НА ПЕТЪР:

1. “По принцип не съм от мъжете за разходка. Аз съм от мъжете за дълъг път.“

2. „Нищо не постигна с тази провокация по простата причина, че взимаш някакво решение като демагог, а не като лидер. Аз облякох хората, ти ги нахрани.“

3. „Аз съм голяма кифла. От всичко най-мразя да имам нарушен комфорт.“

4. „В себе си със сигурност нося лош вълк и по принцип гледам да не го храня, ама като се наложи...“

5. „Да се съжалява за нещо, което очевидно не върви, е безумно. Не можеш да обичаш нещо, което не те кара да се чувстваш добре.“

6. „Другата седмица мога пак за 24 часа така да го играя любовник.“

7. „Първото нещо, което ми направи впечатление, като влязох в ратайската колиба, беше, че ме чакаха закачени сутиен и прашки. Което ми направи супер добро впечатление. Радвам се, че Дайчето е положила някакво усилие да се почувствам като у дома си.“

8. „Страх ме е от мишки.“

9. „Аз като скъсам една връзка, ми е много трудно да се върна наобратно и да тръгна пак към тоя човек.“

10. „Аз ако смятах, че жената е вратът, а мъжът – главата, досега да бях с 3 деца, бе, Ванче!“

11. „Мен ме чакат отвън милиард и 500 жени в интернет пространството.“

12. „Гледам да свърша 3 неща, ама да ги свърша в точното време, на точното място.“

13. „Имам да израждам една овца и да търпя Хепи Ванче. Очаква ме тежко ратайство.“

14. „Това, че имахме възможност да хапнем на паша, беше в пъти по-вкусно от пастата, която ни чакаше във Фермата. Понякога малките неща правят разликата.“

15. "За мен танцът е като секса, не мога да държа дистанция."

16. "Дая тази вечер определено разпери криле, защото аз съм добър капитан."

17. "Паднах, защото мускулите ми не издържаха. Колкото и грозно да звучи, Боби беше захапал като гладно циганче."

18. "Цял живот тренировки и накрая някакъв чобанин от Летница се появява."

19. "Аз съм от хората, които мразят да губят!"

20. "Понякога Господ ти дава изпитания и трябва да се поучиш от тях. Господ ти изпразва ръцете, за да ти даде нещо по-хубаво!"
Малко приказки, но казани на място.

# 1 810
  • София
Добър е Simple Smile Направо виждам Кано как вади тИфтера и си ги записва.

# 1 811
Добър е Simple Smile Направо виждам Кано как вади тИфтера и си ги записва.

JoyJoyJoy

И после ги рецитира. Преди смяна пред Президенството. А понякога и заменя вицовете си с някоя от тях.

# 1 812
  • Sunshine state
Твърдо съм за Борислав на финала. Не го намирам за неприятен, напротив. За мен не е направил нищо лошо и се представи много добре. Изобщо нямаше да разбера, че е циганин, ако не го беше казал. Хич не ме и интересува, гледайки представянето му. Останалите са ми анти и не ги искам дори на финал. ✌🏻

# 1 813
Скрит текст:
Забелязахте ли в рубриката на Мирон, че само Боби отсъстваше накрая от кадрите с финала

# 1 814
Калоян ми беше голям кеф да го гледам как играе. Петър..... направо излезнах от стаята.

Общи условия

Активация на акаунт