🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 220
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 860
Аз мисля, че Милена би гласувала за Калоян като едното нищо. Нали накрая си простиха и тя прие прошката съвсем сериозно.

# 1 861
Аз съм си казала, че моят победител е Ваня.
За разлика от останалите финалисти, за нея съм сигурна, че нямаше никаква стратегия, но се изкефех как им я обърка. И на играчи, и на продукция! Ей това все пак е воля, да те подценяват като муха, но ти пък да си конска и завръщаща се напук на тез с тупалката в ръка. Wink каква рима докарах Smiley

Надя с тези две ръце и завряна в мандрата, откъдето дори и кадри не излъчиха...с две игри на финала се самодобута без Мара.
Боби ми е малко като Надя - безличен, невидим, безразличен. Той поне от работа не влезе в кадър(надявам се), но като не го опознах, няма за какво да му симпатизирам. Това което ми харесва и което е много важно за всеки играч в риалити е да имаш невероятен стимул за да продължаваш напред - за него децата му. И най-вече да не го забравяш увлечен в схеми, любов и интриги. Боби в това отношение е скала.
И Калоян - той има най-голямата награда от Фермата - приятелството!

Та нека Хепи нареди пачките в шкафа! Smiley

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 12:58 от Cafelate

# 1 862
Петър отдавна изгуби хъс за игра. Помните ли го в дуела с Асен и тук не говоря за самия противник, колкото за желанието и хъса за игра.

# 1 863
  • Тра-ла-ла
Петър хич не ми харесва с къса коса Rolling Eyes Направо друго излъчване има

# 1 864
Според мен Стоян ще гласува за Надежда, не за Боби.

# 1 865
Аз се колебая между Кало и Хепи... Борислав много дразни с тез преигравания... Много беше важно да застане срещу камера за надъхвация.... Номера от селски театър

# 1 866
Асен, Поли и Данчо за кого мислите ще гласуват? Мисля че ще има изненади за вота от фермерите.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 12:43 от Hristina M. Koleva

# 1 867
Бързо отивайте да се включите в giveaway-a на Петър за диоден лазер Joy
https://www.instagram.com/p/CIp147aJUbD/?igshid=1kk6ahqx6p3sg

# 1 868
Тези спойлери убиват кефа.

Не мога да упреквам Боби, че не изразява шумно мнението си или пък бяга от конфликти. Разбирам го защо е такъв. Ако цял живот се стремиш да се впишеш в една среда, към която не принадлежиш още с раждането си, то гледаш да не изпадаш в крайности, а търсиш златната среда. Затова и тук е част от масовката. Иначе мнение си има и все пак го изразява, но внимателно, деликатно, точно както направи забележка на Косъма - "извинявам се, моля ви, сложете по една шапка".  По същия начин си каза мнението и на Даяна. Имаше си такова, но не е отишъл да и каже "слушай, поведението ти изглежда така и така". Напротив, мълча си човекът и се изказа едва, когато го попитаха, макар да знаеше, че Даяна няма да хареса чутото.

Аз се загледах в предаването на доста късен етап, затова питам - целта на това предаване е хората вътре да изразяват открито мнението си, поискано или не? Гласуват ли хората по това в колко спречквания си се забъркал и как си оплюл противника? Нещо не мога да ви схвана логиката.

Ами то аз съм като Боби, въпреки че не съм циганка, идвам от добро семейство и имам самочувствие. Но никога не бих изразила негативно мнение, ако никой не ме е питал. И да - ще се опитам да се впиша в обстановката, ще бъда любезна с всеки. Просто от възпитание. Не виждам кое в това е лошо. Но ако ме попита Даяна какво мисля за нейните прояви, ще й отговоря честно. Реално обаче това не е моя работа и никога не бих отишла да й се обяснявам колко е неморална според моите принципи.

Аз Боби го харесвам. Приятно съм изненадана, защото е циганин. Пак казвам, не съм гледала много от предаването, но от това, което съм хващала, че той се изразява много по-добре от Дияна, която се има за "умна"л Говори за "win-win", ама нещо или не знаеше значението му, или .нещо се оплете и не успя да се изрази правилно.

# 1 869
Бързо отивайте да се включите в giveaway-a на Петър за диоден лазер Joy
https://www.instagram.com/p/CIp147aJUbD/?igshid=1kk6ahqx6p3sg

Снимката е качена днес, но явно е снимана или вчера или преди това, защото в "Преди обед" само преди час... Петър си беше с доста по-къса коса. Просто се е барнал за пред БТВ-то

# 1 870
Асен, Поли и Данчо за кого мислите ще гласуват?

Всички слабаци и бити ще оближат...на Калоян, почти съм сигурна. Виждат се след формата, отново се заформя агитка на готините и така увлича и другите.
Стоян ще гласува за Калоян, а ако наистина прояви някакъв характер би дал глас за Надя. Но не вярвам.

# 1 871

Стоян ще гласува за Калоян, а ако наистина прояви някакъв характер би дал глас за Надя. Но не вярвам.

Как реши, че Стоян ще отпадне от Калоян (довечера), че да гласува за него? Той поне 3 битки спечели

# 1 872

Как реши, че Стоян ще отпадне от Калоян (довечера), че да гласува за него? Той поне 3 битки спечели

Защото смятам, че Калоян, който отстрани реално физически по-силен играч като Ангел, днес ще победи Стоян. Алманаха го минаха.

# 1 873
давам прогонозата си кой как ще гласува:

Ангел - Надя
Антония - Калоян
Асен - Калоян
Габриела - Ваня
Дана - Ваня
Даяна - Ваня
Жанета - Калоян
Илиян Кустев - Калоян
Илиян Стефанов-Йогата - Боби (респект от загубата или случайно го е изтеглил от 4-мата финалисти Smiley)
Йордан - Калоян
Мария - Калоян
Милена - Ваня  ?!?!?!?!?
Мирослав - Калоян
Митко - Надя
Петър - Калоян
Полина - Калоян
Стоян - Калоян

Ти твърдо си убедена, че Калоян продължава. А сега направи прогноза, ако Калоян падне днес... кой как ще гласува. Повечето за Ваня.  А Милена за Стоян.

P.S. Аз не съм за Стоян със сигурност, но той е подредил битките 4 и 5 и ги е сложил там, защото се чувства най-силен на тях, а и е побеждавал кого ли не вече

# 1 874
diziler, така съм решила, така съм написала. Нямам претенции да съм права, нито, че ще се случат нещата по този начин.
Ти си преценявай кой кого, ако имаш предположения си ги прави...това си е твое право.

Общи условия

Активация на акаунт