🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 907
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 905
На мен ми е чудно нещо съвсем различно Rolling Eyes
Каква трябва да е една жена,  че да има успех (по-дългосрочен) с Петър или мъж тип "Петър"?
С Хепи Ванче - не стана. Тя била обикновена, т.н., не била за него
С Даяна - не стана. Хем млада, атрактивна. Пак не.
Тогава??

От интервюто преди обед останах със следните впечатления за женските предпочитания на Петър:
1. Сексът му е важен - иска жената да го пали
2. Иска жена настроена семейно - може би дори ако си седи в къщи и шета докато той е на работа най-добре. Той сам си го каза във фермата, че това е функцията не жените.

Ванчето вятър я вее, а Даяна е всичко друго, но не и домакиня. Човекът си търси съпруга за семейство, което е напълно обяснимо. Наистина много земен. Ако не беше толкова скучен щеше да ми е тип.

# 1 906

Ето на какъв коментар попаднах.
https://m.youtube.com/watch?v=cs-ZG9czAZ8&t=33s

Намерих и видеото.

Нямам думи!

А, ето защо не се е разкрил. Знаех си, че има нещо гнило, но не разбирах какво.

Подкрепям това, че той участва, а не родителите му. Но и съм съгласна, че цял сезон се старае да се изкара честния човек, странейки от думата "циганин", който сам и с труд е успял да излезе над статуквото в етноса си, и да изгради малък семеен бизнес с пот и работа.

Никога не съм била против него заради етноса. Но това сега твърдо ми затвърждава позицията:
Боби и Надя не бива да са победители.
Калоян става.
Дано е Ванчето.

# 1 907
  • София
Боби явно носи комплекс заради семейството си и затова с всички сили иска да "промени мнението на българите за циганите".

Има ли линк за участието на Петър в Преди обед от днес?

# 1 908
  • София
Има комплекс, разбира се.

Откъде сме сигурни, че това са родителите му? Няма ли снимки с тях в соц. мрежи, защото не съм го гледала това видео? Поне някакво сравнение да се направи.

# 1 909
Странно нещо е публиката.
Ако някой разплиска легена - защо го разплиска.
Ако някой не разплиска легена - защо не го разклати по-силно, за да го разплиска.

# 1 910
Няма лошо да иска да го промени мнението и разбирам до голяма степен комплекса. Може да иска и по някакъв начин да се разграничи от родителите си. Но той, както ги описваше нещата с майка си и как нямал дрехи на гърба си като ученик, доста драматично звучеше. Представяш си едно отрудено, бедно семейство, а не някакви тарикати-паразити, каквито се виждат на клипа. Още повече, че не вярвам той да не се е облагодетелствал по някакъв начин от този незаконен бизнес. Сега до някаква степен си обяснявам някои от коментарите на Милена и Йордан към него. Интересно, ако му бяха угодили да говорят за него, когато настояваше, в каква светлина щеше да се представи и щяхме ли да видим нещо истинско.

# 1 911
  • Варна/Амстердам
За Ваня съм! 🎉
Признавам, че аз й измислих прякора Шкафчето, както и на Джепешо покрай цялата гардеробна история, но тогава нещата бяха някак комични по един наивен начин. 😅
Логореята й идва в повече на Ванчето, но пък в крайна сметка я виждам като сърцат човек, който се раздаде цели четири пъти на арената и победи няколко достойни конкурентки. Пожелавам й да спечели парите, да си купи едно апартаменче и да си намери едно мъжленце, с което да са една юху вълна! 😄

# 1 912
Разбирам Боби- има си два свята човека, две битности- майстор и ц.....н. Ние го виждаме като майстор, грамотен и сръчен, преекспониран татко/ Супермен/ и чувствителен дългоушко, на когото му е важно другите какво мислят за него.
Битността му на ц.....н само прозира леко , в поведението му от последните дни, в разказа му за любовната квартира, за безпаричието и нищетата....и въздигането от пепелта ...дали само с труд или и с шведски крони- няма да разберем. Понеже сме снизходителни към етноса, виждайки го един такъв- грамотен, сръчен, че и с ораторски мераци- сме склонни да бъдем свръхтолерантни, а от нашия етнос, към хора показали същите качества, сме склонни да бъдем силно критични. В този контекст и в тази посока е интересът на И/А да го подкрепят индиректно за финалист и евентуален шампион. / това последното е за Esmee/

# 1 913

Откъде сме сигурни, че това са родителите му? Няма ли снимки с тях в соц. мрежи, защото не съм го гледала това видео? Поне някакво сравнение да се направи.

Показвал ни е снимки, а и отделно баща му редовно пише във фейсбук страницата.

# 1 914
  • Другата България
Няма лошо да иска да го промени мнението и разбирам до голяма степен комплекса. Може да иска и по някакъв начин да се разграничи от родителите си. Но той, както ги описваше нещата с майка си и как нямал дрехи на гърба си като ученик, доста драматично звучеше. Представяш си едно отрудено, бедно семейство, а не някакви тарикати-паразити, каквито се виждат на клипа. Още повече, че не вярвам той да не се е облагодетелствал по някакъв начин от този незаконен бизнес. Сега до някаква степен си обяснявам някои от коментарите на Милена и Йордан към него. Интересно, ако му бяха угодили да говорят за него, когато настояваше, в каква светлина щеше да се представи и щяхме ли да видим нещо истинско.
Аз изгледах първа част.
Та той е "одрал кожата" на майка си, и говори точно като баща си.
И аз бях сигурна, че има нещо гнило в Дания, пардон, в Швеция.
Няма как, толкова силно желание да е харесан, да е одобрен, да е истински, да е различен от останалите....и дано е, изглежда различен.
Сега ще подкарам втора част, дето дават част от просяците къде и как живеят в България.
Да не би да видим и къщата в Летница, въпреки, че се съмнявам.

# 1 915
  • София

Къде ви е показвал снимки? Колко пъти, че запомнихте баща му? Какво е разказвал за тях тогава? Дай линк в такъв случай, че и ние да видим.
И още един въпрос, с който съм изостанала - как сме сигурни, че си Дана?

Единствената снимка в профила му, публична, е н една от дъщерите му, облечени и двамата в народни носии. Нищо не мога да видя друго.
Ако родителите му са такива, много жалко. А щом говори добро за тях, явно иска да има друга представа, представя ги пред себе си и другите по друг начин.

# 1 916
  • Другата България
Joy
Да ти даде линк към разговорите във фермата?
Които НЕ са излъчени?
Joy
Майкооооу.....

# 1 917
  • София
Joy
Които НЕ са излъчени?
Joy
Майкооооу.....

Линк, очевидно към профила на баща му, който редовно пишел там. То се мисли преди да се пише.

# 1 918
  • Другата България
Joy
Които НЕ са излъчени?
Joy
Майкооооу.....
Линк, очевидно към профила на баща му, който редовно пишел там. То се мисли преди да се пише.
Сериозно? Съгласна съм, че се мисли, и е добре да се прави.
Очевидно
Скрит текст:

Къде ви е показвал снимки? Колко пъти, че запомнихте баща му? Какво е разказвал за тях тогава? Дай линк в такъв случай, че и ние да видим.
И още един въпрос, с който съм изостанала - как сме сигурни, че си Дана?
след това за "разказвал" следва искане на линк.
Та да, мислеТЕ преди да пишете.

# 1 919
  • София
Ами хайде да мислим... към какво е логично и възможно да ми се даде линк, след като е споменато, че баща му пишел в страницата във фб? М? За отделни теми, изречения 3 реда надолу ли да започвам, че да стане ясно за какво се говори? Или е логично за какво единствено в тая ситуация може да се даде линк?

Общи условия

Активация на акаунт