🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 820
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 920

Единствената снимка в профила му, публична, е н една от дъщерите му, облечени и двамата в народни носии. Нищо не мога да видя друго.

Мен ето това доста би ме притеснило. За да има само една публична снимка в профила и то показваща го именно в светлината, в която сам се опитва упорито да се представи, значи има нещо, което не е баш за показване.
Ако се гордееш с роднините си и с това, което си, защо ще скриеш всички останали снимки ( каквито не вярвам да няма с тях), и ще оставиш само тази с носията на Супер Бащата? Wink

# 1 921
  • София
Ми, и аз не бих си пльоснала всеки да ми гледа снимките от личния профил, още повече, че не приемам непознати. Напълно си е нормално. Всички останали ги виждат хората, които съм приела.

# 1 922
Ама детето може да го гледат непознати? ( в неговия случай) Интересно...

# 1 923
  • София
Аз изгледах първа част.
Та той е "одрал кожата" на майка си, и говори точно като баща си.
Мери, Hug
Тъкмо влизах да напиша съвсем същото. Някак грозно ми стана, докато гледах. И какво сега? Излиза, че е вярна приказката "Хубава работа, ама циганска." Confused

# 1 924
Интересно, че винаги споменаваше само майка си. За баща си - нито дума. Наистина не изключвам все пак да иска да се разграничи от тях и да изчисти имиджа си. Кой знае дали и него не са карали да проси. Като знам колко деца се използват с такава цел и самите те нищо не получават от милостинята, направо ми прилошава...

# 1 925
  • София
Ама детето може да го гледат непознати? ( в неговия случай) Интересно...

Двамата са на снимката, така е преценил. Не казвам, че не трябва да има снимка - да имаш профилна, на която се вижда все пак на кого е профила, е ок. Всички останали снимки ги държа заключени. И не крия нищо, просто не виждам причина всеки да вижда къде ходя и какво снимам.

А че се опитва да се разграничи, за мен е очевидно - най-малкото по говора му си личи, че не иска да звучи типично по техния си начин. А за толкова време се видя, че начинът на говорене не е само за пред камера, т. е. за това се е постарал много по-рано, да говори правилно.

# 1 926
  • Тра-ла-ла
Компроматът случаЕно се появи няколко дни преди финала....

# 1 927
Момичета не бъдете така пунктуално заядливи, моля ви.
Баща му явно пише във фейсбук страницата на Фермата.

Аз докато слушах родителите му, така сладкодумни, добри оратори, тънки познавачи на човешката психология( все пак бащата има доста "подчинени"), се сетих за същите сравнително умни роми които въртят телефонни измами от години и мамят бедни пенсионери. Стана ми гадно. Защо да впрегнат акъл за работа като могат да полегнат на тротоара с чашка в ръка? Sad

# 1 928
  • Другата България
Аз изгледах първа част.
Та той е "одрал кожата" на майка си, и говори точно като баща си.
Мери, Hug
Тъкмо влизах да напиша съвсем същото. Някак грозно ми стана, докато гледах. И какво сега? Излиза, че е вярна приказката "Хубава работа, ама циганска." Confused
Аз не съм си променила мнението за Боби заради този материал.
Пиша от дни, че лека-полека всичката ми симпатия към него изчезна, и всеки път съм се аргументирала защо.
Включително и снощи, това беше последната капка, която преля чашата.
Моята.
Сега това интервю не ми показва нищо друго /още не съм почнала втората част/ освен до болка познатото за етноса - няма циганин, който да не е.....циганин.
Просто няма. Има българи, които са повече цигани от самите цигани, но ромЪТ си остава ром.
Това е манталитет, това няма как да го промениш.
Нямам идея до колко самия Боби не се е възползвал от спечелените пари в Швеция, баща му многократно каза, че пращат пари в България. Нямам идея доколко се е разграничил от родата.
Не ми е и важно, няма да се женя за него.
Но всичката тази "чистота" цял сезон нямаше как да е без нищо. То беше очеизвадно.

# 1 929
  • Стара Загора

Ей, цял сезон не се научихте, че игрите никой не ги избира. В затворени пликове са и дуелистите сами ги теглят. Които се паднат

Никой не знае какви игри има в пликовете. Може да са тези, които искат сценаристите да се паднат!

# 1 930
  • София
Е, ако някой се съмнява в игрите, винаги може да иска да отворят и другите пликове. Даже ако не се лъжа като вкараха този начин, отвориха 1-2 плика. Иначе може и само между 2 вида игри да има избор. Но това пак си е шанс.

За случаЕно попадналия компромат няколкото дни преди финала и аз се зачудих.

# 1 931
  • София

Аз не съм си променила мнението за Боби заради този материал.
Пиша от дни, че лека-полека всичката ми симпатия към него изчезна, и всеки път съм се аргументирала защо.
Включително и снощи, това беше последната капка, която преля чашата.
Моята.
Сега това интервю не ми показва нищо друго /още не съм почнала втората част/ освен до болка познатото за етноса - няма циганин, който да не е.....циганин.
Просто няма. Има българи, които са повече цигани от самите цигани, но ромЪТ си остава ром.
Това е манталитет, това няма как да го промениш.
Нямам идея до колко самия Боби не се е възползвал от спечелените пари в Швеция, баща му многократно каза, че пращат пари в България. Нямам идея доколко се е разграничил от родата.
Не ми е и важно, няма да се женя за него.
Но всичката тази "чистота" цял сезон нямаше как да е без нищо. То беше очеизвадно.
О, и моето мнение за него не е базирано на този материал, нещо ми пречеше да го харесам почти от самото начало. Да, работлив е, това няма как да не му призная, но иначе страшно популистки се държи и това ми е отблъскващо. Особено онзи ден и вчера на дуела тези пози с най-страхотния татко, повторено сто пъти, с четенето на писмото и надъхването на глас... толкова преднамерено и позьорско, че няма накъде повече.

# 1 932
Неизтеглените пликове ги отварят веднага. Просто не го излъчват, показват ги в "Зад кадър" или както се казваше рубриката с неизлъчен материал. Игрите няма как да бъдат подбрани специално за играча, имаше някакъв избор да не са играни досега или да не са ги играли дуелистите, това е.
За довечера освен Алманах, Вода и халки които се играха, изтеглени са: Вино и пясък, Тежките трупи и Коване на мост.

# 1 933
Боби подписа пътният лист на Стоян.
Чудо трябва да се случи, за да успее Стоян да бие.

Игрите са избирани да падне Стоян. Това с халките беше ясно че не може да го мине щото е дроб. Всичко е лъжа и измама
Ей, цял сезон не се научихте, че игрите никой не ги избира. В затворени пликове са и дуелистите сами ги теглят. Които се паднат
Недей убива всичко детско в тях;))) И Иван и Андрей лично подбират на коймда дадат по корава греда и ритловица и на кой по-мека.И отвора в който пъхат нацепените дърва на техният човек е по-голям;))))А на гредите на които висят,  на едната има дръжки;)

# 1 934
Няма значение за мен случАено или неслучАено е излязъл компроматът точно сега. Достатъчно е да е достоверен.
Има неща, които по принцип одобряваш или не одобряваш, незаивисмо кога си ги разбрал.
Аз все пак вярвам, че има такива цигани, за какъвто се представя Боби. Дори познавам такива, на които съм се натъквала в чужбина. Най-големият им проблем е наистина, че колкото и умни и работливи да са, винаги отнкяъде изникват разни хора познати или роднини от етноса, които да им създават проблеми и да им напомнят откъде са тръгнали.

Общи условия

Активация на акаунт