🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 129
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 025
Разгледа профилите на Стефанови...Аммм...то къщи,то Злата,бай Ангел си е баш боса от видеото....

Дай линк към профила на бащата, плс

Оффтопик: Как и къде мога да гледам Фермата 4? Войото е мега зле и въобще не стриймва нормално. Сайтът Gledaiseriali.net също е супер бъгав. Благодаря ви предварително Simple Smile

Войо е единственият вариант. За 3.33 на месец не е кой знае колко. Пък има и доста други неща за гледане там

# 2 026
Оказва се, че Боби съвсем не е бяло и добро ангелче.
Три месеца се пази и го пазиха, и сега ''ново 20''.
Ама, какъв образ си изгради - добър, честен, работлив, неконфликтен...!
Още малко и крила ще му поникнат.
И Стоян се движеше в този коловоз, но продукцията услужливо извади млякото.
А за Боби нищо.
Жалко! Тръгнаха си хора, които заслужаваха финал - Ангел, Милена и ...май няма други?!
Останаха четирима, от които нито един не ми е симпатичен.
Боби - фалшив, прикрит, стратег.
Надя - злобна, фалшива, стратег, манипулатор.
Ваня - инфантилна, злоба прикрита зад фалшива усмивка.
Калоян - злобен, склонност към интриги и клюки.
 За кого да гласувам? За никого!
Но хайде от мен да мине, ще стисна леко палчета на Ванчето.

# 2 027
Не бъркаш.
 Този клип от къде/кого води началото си? Нямам фейсбук, та няма как да го видя там.

Не разбирам защо трябва да го гледате "във Фейсбук"? Линкът е от youtube, поне 5 пъти го публикуваха този линк. Върнете 4-5 страници назад

Може ли линк, където се вижда?
Благодаря

Е колко пъти това видео? От следобеда досега многократно се публикува линка. Вие изобщо ли не четете мненията назад?

# 2 028
За изключително грозно и долнопробно намирам пускането на линка за семейството на един участник финалист от бивш участник в играта. Както бях за Ваня, така в момента този вид подкрепа на нея и Калоян реално срещу Боби ме отвращава.
Между другото Съдебен спор с Надя и покойния мъж не го гледах, няма да гледам и сегашното.

# 2 029
  • София
Относо “компромата”, свързан с Боби... абе хора, вие наистина ли неодобрявате, че Боби говори така мило за майка си, пък тя била еди си каква? 🤣 Явно очаквате да каже “Аз съм Борислав, имам строителна фирма, а родителите ми се занимават с измами! 😌”. Трябваше да си го признае ли? Той не е казвал, че те се отличават от повечето цигани.

А за тези, които казват, че още от самото начало не могли да го харесат, а също и че имат предразсъдъци към циганите - еми, то няма как да го харесате тогава щом имате ограничени възприятия. 😁
Не става въпрос за това дали ги обича или не, а че трябваше да спести сълзливите истории, както други го направиха. Всеки може да има роднини, които са забъркани с нещо. В случая обаче той подведе зрителите, обясняваше неведнъж колко са бедни, как мечтата му била да вземе парите, за да ги заведе на екскурзия. Остави впечатление у зрителите съвсем целенасочено, че те не могат да си го позволят. А после всичко в ланци и злата навсякъде.

# 2 030
  • София
За изключително грозно и долнопробно намирам пускането на линка за семейството на един участник финалист от бивш участник в играта. Както бях за Ваня, така в момента този вид подкрепа на нея и Калоян реално срещу Боби ме отвращава.

Не съм съгласна, предпочитам, по каквито ще да е причини и независимо от кого, да разбера нещо такова преди финала, а не тъпотията с Веселка от миналата година и истината, която лъсна след края.

# 2 031
За Веселка, че е циганка, във фейсбук се пишеше много преди финала. Реално мен ме подразни нагласения финал тогава. Убедена съм, че идея на продукцията е било Веселка да си крие произхода, да си обслужат кампанията си Направи го сега.

# 2 032
Вероятността Боби утре да НЕ спечели е много малка според мен.

# 2 033
  • София
Между другото Съдебен спор с Надя и покойния мъж не го гледах, няма да гледам и сегашното.
Викаш няма проблем да знаем истината за паразитите на обществото, щом Иван И Андрей казват, че много работи...?

# 2 034
Именно. Дана заяви подкрепа за Ваня и точно тя, точно сега, пуска този линк....
Бе да се състезават там и който каквото може. Другото е...

# 2 035
Казала съм точно това, което съм искала да кажа. Намирам постъпката на Дана за грозна. За Боби и фамилията му достатъчно се коментира и не ме касае. За Ваня съм отдавна без да съм агитирала нито истерично, нито плюейки другите финалисти.

# 2 036
  • София
А на мен ми е интересно как разбрахме, че представящата се за Дана е Дана? Останах с впечатление, че сте проучил, ама май не сте? Пак ли на доверие го караме? Без доказателства?

# 2 037
  • София
А на мен ми е интересно как разбрахме, че представящата се за Дана е Дана? Останах с впечатление, че сте проучил, ама май не сте? Пак ли на доверие го караме? Без доказателства?

Май да, такива сме си, явно на всичко си кълвем 😜

# 2 038
Относо “компромата”, свързан с Боби... абе хора, вие наистина ли неодобрявате, че Боби говори така мило за майка си, пък тя била еди си каква? 🤣 Явно очаквате да каже “Аз съм Борислав, имам строителна фирма, а родителите ми се занимават с измами! 😌”. Трябваше да си го признае ли? Той не е казвал, че те се отличават от повечето цигани.

А за тези, които казват, че още от самото начало не могли да го харесат, а също и че имат предразсъдъци към циганите - еми, то няма как да го харесате тогава щом имате ограничени възприятия. 😁
Кое е ограничено възприятие, че не разбрах?
Дана как сподели за баща си алкохолик и Стоян за своя баща насилник?

# 2 039
Добре, коригирам се. Ако е Дана наистина, то тогава държа на думите си. Ако е самозванка 😀, весело изкарване в тази роля и дано си е струвало отделеното време.

Общи условия

Активация на акаунт