🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 144
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Другата България
Аз обаче си спомням когато говореха кой как ще похарчи парите от наградата.
Бъркам, или Боби беше този, който каза, че освен къщичките, които иска да построи, ще заведе родителите си на екскурзия? Щото, нали, бедни хората....
Поправете ме ако бъркам.

# 1 981
Не бъркаш.
 Този клип от къде/кого води началото си? Нямам фейсбук, та няма как да го видя там.

# 1 982
Еех Боби,няма вече и фаворит...бива ли като са откраднали толкова пари от просия сега и верно като гладен циганин захапал.

Макар че,аз не знам още като каза,че не обича жена си как се прие толкова нормално.Че тая жена пита ли я някой какво е да не си обичан.щом баща му карал майката да проси вече не знам и дъщерите дали не ползва за мост към наградата.

# 1 983
  • Другата България
Абе и аз така си мислех, ама ми се сливат епизоди, и да не би.
Ами....какво да кажа.....май не остана.
Много рядко ме лъже предчувствието за човек, особено такъв, който много, ама много се натиска да се хареса на всички защото....така.
Няма как да няма нещо, което да иска да прикрие с това поведение, или поне на мен не ми се е случвало да "познавам" такива хора.
Заиграването със супертаткото също, едно нещо, което се натрапва толкова много, никога не е без причина.

# 1 984
Да, така каза- “.....ще подаря екскурзия на родителите си” Как изглеждаше тогава - Суперсин, не само Супертатко...и как сега:
 Милите, те какво са видели Летница - Швеция / и то с бус/- едно нищо от Европата.

# 1 985
Леле, големи детективи има тук. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз изгледах репортажа и със сигурност не мога да кажа, че това е Боби. Прилича на него, но няма хубав кадър, който да го потвърди. Майка му каза, че с парите от просене помагала на децата, но дали е  така не можем да знаем. Човек не си избира роднините, но никой тук не може да е сигурен, че   Боби дори да не е бил там, не се е възползвал от изкараните пари на мама и тате. 

Аз си мисля, че Иван и Андрей гласяха Боби за победител, особено вчера на дуела много режисирани ми идваха думите на Боби. Сега ми е интересно родителите му дали ще са на финала и как ще се представят като добро и примерно семейство.

# 1 986
  • SF
Нямам нерви да гледам цялото циганско видео, но баща му какъв е мазен, мазен... Точно като Боби. Много си приличат - веднага се разпознават родителите му. Към 12-тата минута се появяват. Гадно филмче.
Баща му е най-големия инвеститор в България. Не взима парите на просяците, те му дават понякога сами по мъничко. Simple Smile Иначе той е добре финансово и това, което прави, трябва да е похвално, защото иначе е пасивно умиране. Ангел ли се казва бащата? Борислав Ангелов?
Леле, леле... Иначе той каква яка кауза имаше... Simple Smile
Ами аз съм за Боби! Да прибави още 100 хиляди към имането.
И после какво започваш да изпитваш?? - Удовлетворение от това, че някой ти хвърля пари! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ако не е бил Ангел... Ама го боготворят този Ангел. Неразбиращо какво им причинява.
Както ние Боби.

# 1 987
Интересно, че винаги споменаваше само майка си. За баща си - нито дума. Наистина не изключвам все пак да иска да се разграничи от тях и да изчисти имиджа си. Кой знае дали и него не са карали да проси. Като знам колко деца се използват с такава цел и самите те нищо не получават от милостинята, направо ми прилошава...
Ами изгледай видеото и ще разбереш. Ако се разграничаваш от някого го отричаш, а не го криеш. Пълна смрад. Типична схема с мазен, сладкодумен циганин, който се изживява като вожд, манипулирайки другите цигани с цел облаги. То не бяха, политици-спасители, религиозни пастори, гурута и тн. В потрес съм.

# 1 988
Нямам нерви да гледам цялото циганско видео, но баща му какъв е мазен, мазен... Точно като Боби. Много си приличат - веднага се разпознават родителите му. Към 12-тата минута се появяват. Гадно филмче.
Баща му е най-големия инвеститор в България. Не взима парите на просяците, те му дават понякога сами по мъничко. Simple Smile Иначе той е добре финансово и това, което прави, трябва да е похвално, защото иначе е пасивно умиране. Ангел ли се казва бащата? Борислав Ангелов?
Леле, леле... Иначе той каква яка кауза имаше... Simple Smile
Ами аз съм за Боби! Да прибави още 100 хиляди към имането.
И после какво започваш да изпитваш?? - Удовлетворение от това, че някой ти хвърля пари! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ако не е бил Ангел... Ама го боготворят този Ангел. Неразбиращо какво им причинява.
Както ние Боби.
[/quote
Събира и после разпределя и поделя 😉

# 1 989
Не бъркаш.
 Този клип от къде/кого води началото си? Нямам фейсбук, та няма как да го видя там.
В темата дойде от Дана.
За ФБ нямам представа.

# 1 990

Ето на какъв коментар попаднах.
https://m.youtube.com/watch?v=cs-ZG9czAZ8&t=33s

Скрит текст:
Намерих и видеото.

Нямам думи!
Хм, хм, Ангел Стефанов е баща му? Организатор на просешка група в Гьотеборг. А съпругата му проси пред "златно място" магазин за алкохол...тази женица, с коята Боби толкова се гордее, че ходила един ден на училище. Прилича на родителите си, дори тембъра на гласа е на баща му.

Интересно, че компромати за Боби не валяха. А Надя с този Съдебен спор я разнесоха навсякъде.
[/spoiler]

Трият се всички коментари с това видео.
тоба го бях гледала преди години помня го идеото,но къде да ми дойде ,че ушатко е в него     вижда се на 1-част на пазара и в 2 ра част в една от джипките на босовете седи отзад.......дайте му наградата на тоя,че да има още и още за бизнеса  си.....

Може ли линк, където се вижда?

Благодаря

# 1 991
Добре де човек хубаво не избира роднините си обаче от знаете, че и той не се е възползвал от техния бизнес..

Не знаем.Както не знаем и дали не се е възползвал.Затова не бива да се обвинява човек в нещо,  за което не знаем дали се е случило.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 18:33 от biglubo

# 1 992

Ето на какъв коментар попаднах.
https://m.youtube.com/watch?v=cs-ZG9czAZ8&t=33s

Скрит текст:
Намерих и видеото.

Нямам думи!
Хм, хм, Ангел Стефанов е баща му? Организатор на просешка група в Гьотеборг. А съпругата му проси пред "златно място" магазин за алкохол...тази женица, с коята Боби толкова се гордее, че ходила един ден на училище. Прилича на родителите си, дори тембъра на гласа е на баща му.

Интересно, че компромати за Боби не валяха. А Надя с този Съдебен спор я разнесоха навсякъде.
[/spoiler]

Трият се всички коментари с това видео.
тоба го бях гледала преди години помня го идеото,но къде да ми дойде ,че ушатко е в него     вижда се на 1-част на пазара и в 2 ра част в една от джипките на босовете седи отзад.......дайте му наградата на тоя,че да има още и още за бизнеса  си.....

Може ли линк, където се вижда?

Благодаря

Е нали ти даде линк. Значи си го изгледала и си видяла всичко?

# 1 993
Тези пари дето идват от Швеция все някак трябва  да се оправдаят в Бг... Къщи, коли, апартаменти, любовни квартири, любовници... Еми ей.. На... Сина има фирма.. Много работи, какоо... С двете си ръце построи палат у село... Той пари прай какооо,
Аз си представих друго.
Как доволно И и А сега, представяйки си колко кинти ще се налеят в СМС -и за Боби.
Щото си мисля, че няма как това да не са го знаели, всеки един от тези там беше или участвал вече някъде, в нещо, или познат на такъв, някаква известна или "известна" личност.
Ама може и да не са де.

Иван и Андрей ако разчитат на пари от СМС-и гладни ще умрат.Хем от една страна твърдите че никой не гласува,  хем от друга че пари ще направят от СМС-и. Парите от СМС-и са стотинки в сравнение с бюджета на предаването.

# 1 994
Скрит текст:
Интересно, че винаги споменаваше само майка си. За баща си - нито дума. Наистина не изключвам все пак да иска да се разграничи от тях и да изчисти имиджа си. Кой знае дали и него не са карали да проси. Като знам колко деца се използват с такава цел и самите те нищо не получават от милостинята, направо ми прилошава...
Ами изгледай видеото и ще разбереш. Ако се разграничаваш от някого го отричаш, а не го криеш. Пълна смрад. Типична схема с мазен, сладкодумен циганин, който се изживява като вожд, манипулирайки другите цигани с цел облаги. То не бяха, политици-спасители, религиозни пастори, гурута и тн. В потрес съм.
Съгласна съм! Ако Боби искаше да се разграничи от просешкия бизнес, трябваше да го каже, но той точно обратното направи - представи родителите си като бедни хора, които ще праща на екскурзия.

Общи условия

Активация на акаунт