🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 123
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 890
Според мен Стоян ще гласува за Надежда, не за Боби.

А тя го правеше на марула цял сезон.
А, де! После извзе функциите на Миленка!
Майката пчел е ... кръгла нула!

# 1 891

Ето на какъв коментар попаднах.
https://m.youtube.com/watch?v=cs-ZG9czAZ8&t=33s

Намерих и видеото.

Нямам думи!

# 1 892
Боби действително има по-богат речник и се изразява доста по-добре от повечето си съфермери. Като го гугълнах, ми излезе, че членува в партия Евро-Рома, което като се замисля, е съвсем нормално.
Не знам колко роми следят Фермата, но им дава добър пример. Всичко негативно, което по принцип го мисля за хората от този етнос, по никакъв начин не мога да го свържа с него.
Родителите на Боби ли имат бизнес със просия? (Не мога да гледам клипчето в момента.)

# 1 893
  • SF
Да питам тези, които мислят, че Веселка от миналата година била циганка и затова спечелила, а сега този приз ще отиде при Боби, защото е циганин.
Наисина ли смятате, че Иван и Андрей имат някаква особена симпатия към циганите и възнамеряват  всяка година да зарадват по 1 циганин със 100 000 лева, около която губят времето на още 20 човека - лекари, пилоти, стюардеси, музиканти и артисти, за да им се получи предаването, в което задължително печели циганин?
Аз пък не съм останала с впечатлението, че са толкова про цигански настроени, че защитават някаква кауза, посветена на циганите, че им е важно тези пари да отидат за горски бизнес или голяма шумна циганска сватба...
Въобще, как ви дойде идеята, че нещата се гласят така, че циганите да им взимат наградите и да печелят за сметка на българите? Нещо бяга цялата логика на тази конспирация срещу намеренията на Иван и Андрей. Но, ако искате, вярвайте си, че на продуцентите им е важно да спечели точно Боби. Може би после ще разчитат на него да им построи безплатно вилите на някой гръцки остров, а Веселка, понеже била циганка, ще им пее и танцува с дейре, когато им стане скучно.

# 1 894
Във Фермата не участват родителите на Боби. Никой не може да бъде съден за нещо, което евентуално може да са извършили родителите му. Те не му печелят дуелите. Сигурно на всички баби,дядовци, стринки, учинайки, може някога някъде да са стъпили накриво. Е, какво следва? И ми е съмнително това,че въпросното инфо се появява точно в  последната седмица.
Нямам фаворит  и  не гласувам.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 14:47 от cardu

# 1 895

Намерих и видеото.

Нямам думи!

Хм, хм, Ангел Стефанов е баща му? Организатор на просешка група в Гьотеборг. А съпругата му проси пред "златно място" магазин за алкохол...тази женица, с коята Боби толкова се гордее, че ходила един ден на училище. Прилича на родителите си, дори тембъра на гласа е на баща му.

Интересно, че компромати за Боби не валяха. А Надя с този Съдебен спор я разнесоха навсякъде.

# 1 896
  • София
Esmee, според мен ще спечели Боби, точно защото е ром. При Веселка ситуацията беше друга - тя спечели защото е жена с тежка съдба. Според мен си имат някакъв таргет, който гонят - печелили са селски момчета(мъже) 3 пъти, един път спечели известна личност, един път спечели жена, сега е ред на човек от малцинствена група, независимо дали ром, помак, румънец, македонец, турчин ... А Веселка беше представена като българка, дали е българка или циганка, не знам.
А хич не ми се иска да печели Боби.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 15:04 от Zverche84

# 1 897
Хаххаха Стоян пак се изцепи с тая пералня 😂😂😂

Стоян е в сериозен сблъсък със себе си. Тотално неадекватен. Разбирам че му се подиграват - заслужил си го е. Мрънкало.
Ваня победител - искам да си купи апартамент

# 1 898
Стоян не е глупав, според мен се снишаваше максимално, защото не е от хората, които ще харесаш веднага, липсва му харизма. А без поддръжници в групата е трудно да оцелееш. И по-изявени от него изгоряха по тази причина. Та той добута до самия финал, затова наивник или глупак не бих го нарекла, обаче пък на мен не можа да ми стане интересен или симпатичен по този начин. Тип Душко Добродушков може и да е, а може и да не е...
Харизмата му е най-малкия проблем.
Липсва му собствено мнение и умението да си отстоява позицията.
Даа, това в случай че е като елинпелиновския герой. Обаче много често ми се струваше, че се прави на умряла лисица съвсем умишлено. Той нямаше съмишленици, приятели, подкрепа. Тази, която му предложи такава, изобщо не бе уважена от него. То дори и докато Милена още беше вътре, се виждаше, че той пет пари не дава за нея и рамото, което му удари. Даже напротив, имах чувството, че даже му е досадна, защото му пречи да се инфилтрира отново в групичката, която коли и беси. И това още в дните, когато уж беше страшно наранен от отношението на същата групичка. Или си наранен и отблъснат, или си следваш целите. Не е толкова слабоват Стоян, ако беше безволеви, нямаше и битките да спечели. Само последният му избор на дуелист ме озадачава още, защото ако не беше такъв, можеше и на финал да е...........но не знаем какво е в кухнята на предаването и докъде стига продуцентската ръка.

# 1 899
На мен ми е чудно нещо съвсем различно Rolling Eyes
Каква трябва да е една жена,  че да има успех (по-дългосрочен) с Петър или мъж тип "Петър"?
С Хепи Ванче - не стана. Тя била обикновена, т.н., не била за него
С Даяна - не стана. Хем млада, атрактивна. Пак не.
Тогава??

# 1 900
Оо, това с бизнеса на родителите на Боби доста променя вижданията ми за него като участник.
И не заради нещо друго - всеки може да има в рода си и кофти хора, но...той доста се опитваше да изгради образ на един честен и успял човек, различаващ се от много представители на етноса. Рекламира се с читаво семейство, достоен бизнес...но за да стигне дотам, някой му е помогнал. Доста говореше за бедната си неука майчица, която го окуражавала да учи. И сега се вижда майката реално с какво се занимава и с какъв "труд" е успяла да го изучи. Ами...не, фалшът е крещящ в случая като златен зъб в устата на циганин. Направо ми загорча от тази Ферма. Предната умишлено я изпуснах, но след тази доста се замислям какво ми пробутват опосумите и колко е достоверно то. Съответно може би друга Ферма няма да гледам. Добре че са животните във фермата, че от хората почти не остана неопетнен...

# 1 901
  • Другата България
Нека сме реалисти все пак.
Хората, които Стоян победи и отстрани - Кустев, Митко и ДанЮ противния, нямат нищо общо с подготовката и физическите възможности на Калоян.
Не знам дали някой и без спойлер, и с такъв вярва, че Стоян може да победи Калоян.
Така че и според мен Калоян ще е на финал.
Аз няма да правя прогнози за всеки поотделно, но според мен фермерския вот ще е за него, за мое съжаление.
Защото аз съм за Ваня.
Разчитам на зрителския, и на невероятния хъс на това куку миньонче, който показа, че има, и който се надявам да пусне в действие утре.
Оптимист съм, че няма да спечели Боби.

# 1 902
  • София
Всички отпаднали, като латерни повтаряха,  че били себе си. То това щото е голямо геройство. И особено за някои, които се показаха в не особено приятна светлина. Но, важното е,че  "са били себе си"
. Joy

Ееейй, цял сезон това повтарят наистина и не се усещат колко са смешни! Ми какво като си себе си като не си достоен човек?
Малко като "Аз съм крадец, но поне съм себе си" казано с гордо вдигната глава...

# 1 903
Ама разбира се Надя я разкостихмр тука заради един Съдебен спор, не че я харесвам, ама циганските истории На Бобчо и роднините му явно са ок за много хора. Почти съм убедена, че за да успее в строителният бизнес родилите му баят са му помогнали. Цял сезон се буташе в силните на деня, пазеше се от скандали. Накрая си показа циганските номера като произнасяше речи как иска да е с Кало на финал обаче го избира за 1 дуалист същият като Надката с Мария. Иначе че работи, работи.
Някой преди това ми писа дали не ме е срам, че съм нарекла Боби отрека. Много моля да се чете, говорех за някои от другите участници или за простотии те на доста от тях. Събрани са хора които ами сръвнение с Боби уж не стават Надя, Данчо, Марс че и Петър. Даже и Хепито, Калоян Жанетките. Имах предвид, че не вярвам по кастинги те да ходят само такъв тип персонажи тип отрепки като Надя. Ако беше попаднал Боби в миналия сезон със Сами, Митко ИТ далеч нямаше да е така харесван и считан за фаворит.

# 1 904

Намерих и видеото.

Нямам думи!

Хм, хм, Ангел Стефанов е баща му? Организатор на просешка група в Гьотеборг. А съпругата му проси пред "златно място" магазин за алкохол...тази женица, с коята Боби толкова се гордее, че ходила един ден на училище. Прилича на родителите си, дори тембъра на гласа е на баща му.

Интересно, че компромати за Боби не валяха. А Надя с този Съдебен спор я разнесоха навсякъде.

Трият се всички коментари с това видео.

Общи условия

Активация на акаунт