🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 022
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 875
Ее, не виждам честно казано как Стоян ще бие Калоян. Да, Стоян много показа на арената, но Калоян е доста по-пъргав.

# 1 876
Финалните игри ще ги обявят ли предварително или са дълбока тайна? Забравила съм вече как беше, защото два сезона пропуснах. Обаче имаше едно мерене на памук, а сигурно и други такива, които ще приравнят физически жените и мъжете. Та в такъв случай изходът за мен е непредвидим. Ванчето блокира там на една подредба на букви. За Надя също не съм сигурна, че ще е добра на немеханични задачки, мъжете и те така....само предполагам.

# 1 877
  • при късмета
Финалните игри ще ги обявят ли предварително или са дълбока тайна? Забравила съм вече как беше, защото два сезона пропуснах. Обаче имаше едно мерене на памук, а сигурно и други такива, които ще приравнят физически жените и мъжете. Та в такъв случай изходът за мен е непредвидим. Ванчето блокира там на една подредба на букви. За Надя също не съм сигурна, че ще е добра на немеханични задачки, мъжете и те така....само предполагам.
Никога не са били обявявани предварително. Разбира се каква ще е битката на финала. После за втората, пак преди нея. Да, обичайно последната е такава, че пола да няма значение и да не зависи от физически данни

# 1 878
Както всяка година, последната седмица, с най-многото дуели, я претупаха...

# 1 879
  • София
Ако Стоян беше постъпил разумно, щеше хем той сега да има шанс за финал, хем и за нас зрителите щеше да е по-интересно да гледаме по-равносотйни дуели -Калоян-Боби и Стоян-Петър.

# 1 880
  • София
Бе повечето забравиха как се изказваха за Калоян, ся като не е в сърцето на събитието и спестяват от него, палци чак му стискат.
Ма така, де, от днес за утре са повечето коментари и впечатления. После юхууу палачинката се обърна.

# 1 881
Ако Стоян беше постъпил разумно, щеше хем той сега да има шанс за финал, хем и за нас зрителите щеше да е по-интересно да гледаме по-равносотйни дуели -Калоян-Боби и Стоян-Петър.
Това е най-голямата му грешка. Емоционален бил? До последно сервилен към хора от които нищо в живота му
 не зависи. Не е доброта това, абсолютна глупост и пропилян шанс.

Бяхме много толерантни докато не наближи финала. Wink Боби си стигна финала, ако ще и марсианец да е. Аз написах кое в неговото представяне не ми достига за да е победител(за мен), но няма общо с етнос.

# 1 882
Стоян не е глупав, според мен се снишаваше максимално, защото не е от хората, които ще харесаш веднага, липсва му харизма. А без поддръжници в групата е трудно да оцелееш. И по-изявени от него изгоряха по тази причина. Та той добута до самия финал, затова наивник или глупак не бих го нарекла, обаче пък на мен не можа да ми стане интересен или симпатичен по този начин. Тип Душко Добродушков може и да е, а може и да не е...

# 1 883
  • SF
Според мен Стоян ще гласува за Надежда, не за Боби.

А тя го правеше на марула цял сезон.

# 1 884
Стоян не е глупав, според мен се снишаваше максимално, защото не е от хората, които ще харесаш веднага, липсва му харизма. А без поддръжници в групата е трудно да оцелееш. И по-изявени от него изгоряха по тази причина. Та той добута до самия финал, затова наивник или глупак не бих го нарекла, обаче пък на мен не можа да ми стане интересен или симпатичен по този начин. Тип Душко Добродушков може и да е, а може и да не е...
Харизмата му е най-малкия проблем.
Липсва му собствено мнение и умението да си отстоява позицията.

# 1 885
Боби подписа пътният лист на Стоян.
Чудо трябва да се случи, за да успее Стоян да бие.

Игрите са избирани да падне Стоян. Това с халките беше ясно че не може да го мине щото е дроб. Всичко е лъжа и измама

# 1 886

На Даянчо 120 минути и на дуелите общо толкова 😉

# 1 887
Гледах края на гостуването на Петър при Сашо и Деси.
Каза, че в момента не е обвързан, питаха го с Елеонора какво не се е получило, нищо конкретно не е отговори. Не лети в момента изобщо, не прави нищо конкретно, обръща внимание на близките си.
С нова прическа беше и с лилави чорапи.

ГОСТУВАНЕТО НА ПЕТЪР В "ПРЕДИ ОБЕД" - LİNK

Много ти Благодаря за всички линкове, които пускаш в темата Hug

# 1 888
  • при късмета
Боби подписа пътният лист на Стоян.
Чудо трябва да се случи, за да успее Стоян да бие.

Игрите са избирани да падне Стоян. Това с халките беше ясно че не може да го мине щото е дроб. Всичко е лъжа и измама
Ей, цял сезон не се научихте, че игрите никой не ги избира. В затворени пликове са и дуелистите сами ги теглят. Които се паднат

# 1 889
На Даянчо 120 минути и на дуелите общо толкова 😉
Липсват им общо около пет часа ефирно време на И&А.
Финалната седмица ( от понеделник до петък ) трябва да е в съботния формат на излъчане на дуелите - от осем до десет ( и половина ), един дуел на ден.

Но пак са по-добре от ИВ, където липсва цяла седмица Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 14:33 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт