🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 165
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Другата България
До момента положението е ЕЖК (една жена каза). Дайте точно кадъра, в който се вижда Борислав на тези Youtube линкове. Нали го имало и в първата, и във втората част. Поне кажете на коя минута и секунда се вижда "ушатко в джипката", както се изразихте
ЗАПОВЯДАЙ !

Joy
Не мога да съм сигурна, че това е Боби, ама много прилича на него.
Ето, отново снимките на съфорумката.
Ама потърсете де, лесно е, на предната страница.
Скрит текст:
Интересно, че винаги споменаваше само майка си. За баща си - нито дума. Наистина не изключвам все пак да иска да се разграничи от тях и да изчисти имиджа си. Кой знае дали и него не са карали да проси. Като знам колко деца се използват с такава цел и самите те нищо не получават от милостинята, направо ми прилошава...
Ами изгледай видеото и ще разбереш. Ако се разграничаваш от някого го отричаш, а не го криеш. Пълна смрад. Типична схема с мазен, сладкодумен циганин, който се изживява като вожд, манипулирайки другите цигани с цел облаги. То не бяха, политици-спасители, религиозни пастори, гурута и тн. В потрес съм.
Съгласна съм! Ако Боби искаше да се разграничи от просешкия бизнес, трябваше да го каже, но той точно обратното направи - представи родителите си като бедни хора, които ще праща на екскурзия.
А, баш.

# 1 996

Ето на какъв коментар попаднах.
https://m.youtube.com/watch?v=cs-ZG9czAZ8&t=33s

Скрит текст:
Намерих и видеото.

Нямам думи!
Хм, хм, Ангел Стефанов е баща му? Организатор на просешка група в Гьотеборг. А съпругата му проси пред "златно място" магазин за алкохол...тази женица, с коята Боби толкова се гордее, че ходила един ден на училище. Прилича на родителите си, дори тембъра на гласа е на баща му.

Интересно, че компромати за Боби не валяха. А Надя с този Съдебен спор я разнесоха навсякъде.
[/spoiler]

Трият се всички коментари с това видео.
тоба го бях гледала преди години помня го идеото,но къде да ми дойде ,че ушатко е в него     вижда се на 1-част на пазара и в 2 ра част в една от джипките на босовете седи отзад.......дайте му наградата на тоя,че да има още и още за бизнеса  си.....

Може ли линк, където се вижда?

Благодаря

Е нали ти даде линк. Значи си го изгледала и си видяла всичко?

Аз поисках второто видео.

# 1 997
  • София
Не схващам какво значение има кой какъв етнос е? Чета от няколко страници и се хващам за главата. Как може да има такова деление. Хората са хора. Нас ни интерерсува кой как се представя във Фермата.  И мисля, че в предишни сезони Мустафа и Нури са били доста добър пример.  А Веселка, въобще не ме интересува дали е циганка или не,  тя ме дразнеше с определени свои постъпки, а и не бях съгласен наградата да отива в семейство, при което бащата е пияница и посяга на децата (това го видяхме всички при краткото му гостуване във Фермата, на мъжа на Веселка с децата). С две думи: видяхме "цигански номера" и от доста българи този формат. Така че няма значение кой какъв е. Борислав ме дразни с някои постъпки, особено в последните дни. Но като цяло е обран и не се е впускал нито в скандали, нито в любовни афери, нито в клюки и интриги. За разлика от доста други
Напълно съм съгласен с теб, дори Нури ми беше фаворит във Фермата 4, на Мустафа също му симпатизирах, макар и да бях за Митко, а после за Райно в първи сезон. Но Боби не успях да го харесам, нито преди да разбера, че е циганин, нито след това. Има нещо в неговото поведение, което не мога да определя, но ми е неприятно. Даже на дуела с Петър, на играта с въжето точно с жена ми си говорехме, че Боби изигра Петър с типичния за неговия етнос алъж-вериж. Тези приказки за супер тати, също ми идват в повече. То и аз съм супер тати на моето дете, както и всеки друг мъж, който си гледа детето с внимание и любов е супер тати за своето дете. А в същото време в което се говори за супер тати, се разказват истории за любовни квартири, купени жени и подобни, които са много далече от супер и много далече от реалността.

# 1 998
На мен пък майката на Боби(подозирам, че е тя заради ушите) ми се видя почти симпатична. Мисля, че ако не беше мъжът ѝ щеше да си каже по-честно. Тя няколко пъти спомена думата унижение, може и да не го е преодоляла за 2-3 часа точно. Но както и да е, не мога да си променя мението за Боби, защото към него си имах резерви и преди просяшкия компромат. За мен не е важно какъв е животът им извън фермата, аз ги наблюдавам по-скоро водена от любопитството кой какъв е вътре и какво е поведението му в груповата игра. Този сезон е така - няма животни, няма отборни битки, няма глад и мизерия, затова най-интересното е взаимодействието между играчите. Например съдебния спор на Надка ми беше интересен, за да я видя и извън това шоу, защото подозирах, че вътре във фермата е изпъната като струна и мери всяко действие и дума. Но какво е семейството ѝ и как живеят, хич не ме интересува. Както и тези на другите. За Боби обаче може да се окаже препъникамък този компромат, ако спечели наградата. В публичното пространство поне..........

# 1 999
  • Другата България
Обаче си заслужава да се разгледат снимките от единия профил на тартора Ачо.
В голяма "бедност" живеят родителите на Боби, освен всичко друго, той е и колекционер на монети и други предмети с нумизматична стойност.
То са едни медальони, пендари, злато.....

# 2 000
Мери, дай линк моля. Може и на лс.

# 2 001
  • Другата България
Ангел Стефанов като напишеш, то си излиза.
Два профила, един на български, един на латиница.
Ако нямаш ФВ, ще ти изпратя на ЛС, пиши ми.
Не в темата, не искам тук.

# 2 002

Да, това са родителите му. Не знам как се разграничава от етноса,  като върти кръшни маата до баща си /клип от профила на баща му/. Пак в профила на баща му от коментар под снимката се разбира, че са семейство.
Има достатъчно снимки на бащата за сравнение с господина от клипа за просията в Швеция.
Махнах линка на профила. На лични.

# 2 003
Боби няма вина за родителите си. Добре се представи в играта.
Единствено ме дразнят участниците, като почнат да определят кой е Достоен да спечели и кое е Мъжкарско и кое не. Ми има си дуели, там се решава.

# 2 004
  • София
Радвам се, че се разплете историята. Боби никога не е бил сред фаворитите ми. Май съм гласувала за него в началото, но беше на база, че показа, че е най-силен сред мъжете.
В анкетата от тази седмица, както и предишните подобни той не фигурира.
Твърде фалшив образ градеше и дори фалшив, не беше симпатичен.

И аз видях профила на баща му. Това ли са бедните хора, които ще прати на екскурзия.

За мен той се сдържа толкова време, но последната седмица е направо неприятен, с това надъхване в огледалото, с писмото. Недостойното му поведение спрямо Стоян. Много злобно изказвания направи и въобще не ми изглежда добър човек. Във видеото баща му каза, че той не бие, ама можел много лошо да отмъщава. Същият ми изглежда и Боби. Другите викаха, извинявай се, показаха и добри и лоши черти. При Боби нито веднъж аз не го видях да заеме страна на неоправдан, да покаже човещина. Още месец и щяхме да му видим хубаво и неговото лице.
Досега Боби ми беше на трето място от останалите на финала, след видеото и излизането наяве на лъжите за семейството му, ни отива на 4-то.
Те и другите се карат

# 2 005
  • София
Аз пък не искам никакво видео-нито гледах това с Надка,нито ще гледам това с роднините на Боби.
Гледам ги конкретно,в играта и на Арената.
Аз ще подкрепям Боби-морално само Simple Smile
Знаем ,че финалните игри имат най-голяма тежест.Най-голям негов опонент е Калоян.
Той ми е втори фаворит.Сега не знам точно как ще се случат нещата.В ИВ нямаше разделение и моята фаворитка Ваня се бори наравно с мъжете-остана трета.
Тук,въпреки че няма квота ,усещам как ще ги пуснат в отделни коридори и така един вид ще ни задължат за финален вот между мъж и жена.Аз не намирам нито Ваня,нито Надка за достойни победители,така че каквато и комбинация да се получи,ще съм за мъжете.
Те изнесоха работата и организацията,те бяха образцови фермери,Боби е без загубена точка в двата си дуела,Кано пък се изправи срещу силни конкуренти-така че зад тях съм.

# 2 006
Боби няма вина за родителите си. Добре се представи в играта.
Единствено ме дразнят участниците, като почнат да определят кой е Достоен да спечели и кое е Мъжкарско и кое не. Ми има си дуели, там се решава.
Разбира се че няма вина за родителите си. Гордее се с тях- сам го е казвал. Иска и екскурзия/ почивка някъде по света  да им подари , ако спечели Фермата- това говори достатъчно. Не се срамува, не се разграничава, а ги подкрепя. Браво, това е много показателно , ако някой се замисли разбира се.
PS Сега започнах да се чудя- на тези неграмотни/ както сам Боби е казвал/ родители, кой им прави цялата логистика в Швеция, преди и след нея- банки, сметки, билети , квартири, договори и т.н.?

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 19:26 от ellis

# 2 007
Питам, като не разбрала-Боби как се е оженил....платил е за булката ли.....родителите му са се разбрали с родителите на булката му с цел облага или КАК.....

# 2 008
  • София
Много задълбахте в Боби, родители, цигани, Швеции и прочие.
Ей ви спойлер

Скрит текст:
Ясно е, че побеждава
Скрит текст:
Калоян. Но резултатът е впечатляващ 10-0

# 2 009
  • София
Нормалните, честни хора, за какъвто се изкарво този ....., веднага биха се разграничили от родителите си (поне от бащата) ако наистина имаха съвест. А тоя ги изкарва хрисими и ще ги праща на екскурзия. Това е толкова пошло и грозно, че лично съм потресена. Дано Юхуто спечели, макар, че досега все против нея виках....
А двата опосума ако имат малко морал, че все такива го раздават, да питат за родителите му на финала....

Общи условия

Активация на акаунт