🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 994
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 130
Оф бе ...от жените съм които не плачат лесно и често ...особенно па за фермерите,но тази вечер ей така ми се сви сърцето и навлажниха очите когато Калоян влезе и козарува ...незнам ,но ме разсчувства /само това/ ,а на Ваня  изказването за кой да гласува за нея ми напълни душата.....

Имам спомен, че на гола глава не се козирува.

# 2 131
Оффф, Иван облича селския му Биг Брадър с някакви патриотични идеали. Нямам думи

# 2 132
Този Андрей говори като пълен селяндур. "Треа"... казва се "трябва".  "Ше видиме".... казва се "ще видим". Още в първия епизод ми направи впечатление, че е бясно село. А най- ми падна в очите, когато остави кученцата да умират, без да ги води до ветеринарна клиника, независимо дали на свои разноски, или на разноски на продукцията. Остави половината кученца да берат душа, па.. което оцелее.

# 2 133
  • Вестерос
Анкетата пак е двойна при мен 🙄🤔

# 2 134
Тоя Андрей “да се вземе” с Хепито и ще е завършена фермата му 😂

# 2 135
  • Другата България
Продължава да е с бъг анкетата.

# 2 136
  • Вестерос
Да се намеси модератор с тази анкета!

# 2 137
Не е вярно за кучетата.
От 13 останаха 8,9, поне толкова някъде ги преброих единия път като бягаха зад Ванчето.

Другата роди малко, 4,5 май.

Не са 13, а общо са 21, от двете кучки.

А Андрей остави и овцете на открито да си ги вали дъждът, вместо да се построи навес и да са на сухо. Пълен кретен. Какво за него е животът на едно животно... Дреме му

# 2 138
Иван направо ме уби като каза, че видиш ли тоя сезон на Фермата бил най - успешен и то не само по рейтинг ми като цяло 🙈😂😂😂

# 2 139
Иван говори глупости: Тази Ферма била най - успешната.
Три месеца гледахме Биг Брадър.
Наблягаха на любовни истории и търсеха сеира.
Изгониха си читавите участници с тъпи и недомислени правила.

# 2 140
В началото на речта на Иван прасето и погачата бяха недокоснати, в края беше ядено от тях. Смяяятайте колко е говорил реално хахахах

# 2 141
  • София
Добре че е Ваня, за да влизат и топчетата в кадър, сега се видяха и поне 3 от кафевките също Simple Smile

# 2 142
  • Варна
Този Андрей говори като пълен селяндур. "Треа"... казва се "трябва".  "Ше видиме".... казва се "ще видим". Още в първия епизод ми направи впечатление, че е бясно село. А най- ми падна в очите, когато остави кученцата да умират, без да ги води до ветеринарна клиника, независимо дали на свои разноски, или на разноски на продукцията. Остави половината кученца да берат душа, па.. което оцелее.
Фермер е човека, какво очакваш И правилно според мен остави кученцата на естествен подбор - да оцелеят най-силните и здравите.

# 2 143
  • София
Да се намеси модератор с тази анкета!

Ами намесва се.
То както знаете само 24 ч. може да се редактира.
Има някакъв бъг в системата
Ще се изтрие анкетата и ще се пусне нова.
Няма проблеми и без това имаше само 20 гласували Simple Smile

# 2 144
Иван направо ме уби като каза, че видиш ли тоя сезон на Фермата бил най - успешен и то не само по рейтинг ми като цяло 🙈😂😂😂

Абсолютно на всеки сезон казват, че е най-добрият. Нали не се съмнявате, че догодина ще ви кажат, че Фермата 7 е най-успешният сезон!
По същия начин "Къртицата" беше НАЙ-МАЩАБНОТО риалити! Всичко е най-

Общи условия

Активация на акаунт