🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 471
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 430
Ванчето се прави в последните епизоди на миличка, ама си е злобарче. Иска да умили зрителите с гушкането на бебетата, ама иначе беше доста хейти на моменти.
Тя и Надя се опита да натрупа дивиденти на гърба на кученцата - животоспасителката.
Е, Ванчето откачаше преди цикъл, сама си каза. Нормално е  в тези дни да си Хейти Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 13:48 от ilenkata

# 2 431
Петър и Антония също са публикували на стори този компромат за Боби. Дана дойде и ни го показа. Доста обидно от тяхна страна, според мен. Защо не са го питали сега, а споделят насам натам разни линкове?

Защото това е  агитката на Калоян и за мен това говори явно, че е един от 2-та финалисти.
Целта е да се наклепа на финалната права най-силният, според тях, претендент за парите.

А как се печели зрителският вот?

Усмихваме се мазничко, говорим си колко обичаме мама и татко, козируваме си и парадираме 'родолюбие'... реално не бачкаме, не произвеждаме ПРОДУКТ и с нищо не допринасяме за обществото - стоим прави, гледаме в една точка - и така 8ч. И това не е лесно - егати и скуката и смисъла на живота, но като има луди да плащат пари за него - защо не! Макар че -  каква е ползата за всички останали?

Както съм казвала и преди - хората метящи улиците и чистещи казаните за боклук ги уважавам много повече от всички политици, натъкмисти и много други с 'престижни' професии - като седящ пред паметник или 2 врати и гледащ в една точка и реално не вършещ нищо.

Не защитавам Боби - аз няма да гласувам за никой - да не съм луда да си дам трудно спечелените пари, след платени данъци, такси, застраховки, осигуровки, винетки, ток, вода, данъци за жилището, здравни ...

Не им ли стига, че им гледаме безкрайните реклами и глупости на опосумите!

Нека най-добрият победи - в честна битка при равни условия - това за нас е справедливо!
------------------
PS: Реално, вие лично имате ли вина за нещата, които са правили майка ви, баща ви, брат ви или сестра ви?
Ако баща ви е алкохолик, малтретиращ жена си и децата си - вие означава ли автоматично, че сте същите като него?
На моят мъж бащата е точно такъв, а той няма нищо общо с него!

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 14:56 от Tahiti

# 2 432
Леле, колко неща промениха един пуст линк. Колко много хора се обърнаха  срещу Боби и то накрачка от финала. Ама и съфермерите много му помогнаха Wink .
Не съм го гледала това видео и не мисля. Не знам кой крив и кой прав. Не искам да се задълбочавам.
За мен трябва да спечели Боби или Ваня.
А бе да е жив и здрав всеки който ги спечели.
Приятно гледане довечера на всички! Hug

# 2 433
  • London
Мисля, че Боби има най-малко нужда от парите, той си ги изкарва и просяците в Швеция му изкарват.
Надя мрази парите, та и тя няма нужда.
За мен Калоян е най-много има нужда, ще си раздели половината с Петър и ще си покрие кредитите.

Следващата стъпка да им легализираме гей браковете.....и да заснеме БТВ първата гей сватба у нас. Калоян ми мирише на мека китка, бяха ми адски противни свалките им с Петър. Освен гей обществото не знам кой нормален ще пусне вот за този хлабав пикльо.

# 2 434
Нина от сезон 4 качи на стори, че е дала гласа си за Ваня, според почти всички жени ще са за нея.

# 2 435
Следващата стъпка да им легализираме гей браковете.....и да заснеме БТВ първата гей сватба у нас. Калоян ми мирише на мека китка, бяха ми адски противни свалките им с Петър. Освен гей обществото не знам кой нормален ще пусне вот за този хлабав пикльо.
По малко хора от теб и мен ли са тези с различна сексуална ориентация? Що за абсурдно твърдение за края на 2020 година.

# 2 436
  • Другата България
Скрит текст:
Петър и Антония също са публикували на стори този компромат за Боби. Дана дойде и ни го показа. Доста обидно от тяхна страна, според мен. Защо не са го питали сега, а споделят насам натам разни линкове?

Защото това е агитката на Калоян и за мен това говори явно, че е един от 2-та финалисти.
Целта е да се наклепа на финалната права най-силният, според тях, претендент за парите.

А как се печели зрителският вот?

Усмихваме се мазничко, говорим си колко обичаме мама и татко, козируваме си и парадираме 'родолюбие'... реално не бачкаме, НЕ произвеждаме ПРОДУКТ и с нищо НЕ допринасяме за обществото - стоим прави, гледаме в една точка - и така 8ч - и това не е лесно - егати и скуката и смисъла на живота, но като има луди да плащат пари за него - защо не! Макар че -  каква е ползата за всички останали?
Както съм казвала и преди - хората метящи улиците и чистещи казаните за боклук ги уважавам много повече от всички политици, натъкмисти и много други с 'престижни' професии - като седящ пред паметник или 2 врати и гледащ в една точка и реално не вършещ нищо.

Не се опитвам да защитавам Боби - аз няма да гласувам за никой - да не съм луда да си дам трудно спечелените пари, след платени данъци, такси, застраховки, осигуровки, винетки, ток, вода, данъци за жилището, здравни ...
Приемам хората на индивидуален принцип - всекиму според делата, и с презумпцията, че идеални хора няма.
Аз не съм!

Не им ли стига, че им гледаме безкрайните реклами и глупостите на опосумите!

Нека най-добрият победи - в честна битка при равни условия - това за нас е справедливо!
------------------
PS: Реално, вие лично имате ли вина за нещата, които са правили майка ви, баща ви, брат ви или сестра ви?
Ако баща ви е алкохолик, малтретиращ жена си и децата си - вие означава ли автоматично, че сте същите като него?
На моят мъж бащата е точно такъв, а той няма нищо общо с него!
Нямам идея дали си чела темата от вчера насам, откакто това нещо се появи и тук.
Почти всички, които пишат против Боби и са се разочаровали от него не са го направили заради родителите му, а именно заради самия него. И поведението му вътре предвид видяно и в клип, и в профил, и в профил на баща му, отново във връзка с него.
За мен е непонятно това явно неразбиране на написаното отт съфорумците, хората ясно си пишат кое и защо не харесват в Боби, като в частност коментират и родителите, защото те са едно цяло.
Няма как нещата да не са свързани.

# 2 437
Братята на Рачков и Бербатов са лекета с криминални прояви, нееднократно. На мен не ми се отразява това на отношението към двамата Митковци.
Да има битки и да победи най-добрият. Другото е...

# 2 438
  • София
Аз се чудя що не тръгнем да задълбаваме в родителите и роднините на другите? Току-виж излезе нещо много интересно. Може да излезе, че и другите 3ма не са бели и добри. Щом е толкова важно да се изкара всичко на показ за даден участник, защо никой не търси информация за роднините на другите? Или е достатъчно само наготово нещо да излезе, да се пренесе хейта натам и за другите вече е без значение?

Този, който е намерил клипа, не е попаднал случайно на него, в заглавието не става ясно кои са хората. Търсенето е било съвсем целенасочено. Много е лесно да се манипулират хора. Особено с предразсъдъци.

# 2 439
Бих казала, че е просташко, ама няма, ще си премълча. Може би имаш информация от първо лице за интимния му живот, сподели? BENGUN ,сега видях и твоя коментар към същата авторка, явно е анти гей и избива на злоба, макар да няма конкретна причина.
Гласувах, анкетата си е наред сега.

За Хепи Ваня съм.... евентуално при компромис Боби. В никакъв случай гея Калоян или Надя. Не бива такива кофти личности да печелят предаването.

# 2 440
Хайде по-ведро, дами.🙂 Това е едно риалити вси пак, би трябвало да разтоварва,  не обратното. Който и да спечели,  няма да си загубя съня. И на мен ми липсва един Яни или Калоян, Дидо дори, но това е положението. Дишайте!😉

# 2 441
  • London
Аз все още не съм с окончателно мнение за Боби.... погнуси ме майка му, баща му, но не мога да кажа, че съм убедена, че Боби е в схемата и участва пряко или косвено в това. Раздвоена съм, определено не му е било лесно с такива родители, при наличието на такива все пак да работиш по строежи и да не си на някой булевард просещ си е постижение наистина каквото и да си говорим.

Да, не харесвам СКРИТИ гейове..... от тия дето уж са мъже. Тъкмо двама такива имаше в предаването. Калоян можеше повече да го уважавам, ако си беше казал къде го сърби кратко и ясно.Simple Smile Вашите мъже така ли ще седнат в предаване да се въртят около друг мъж както Калоян край Петър, че и да се дразнят на всички жени край него.....беше меко казано неприятно за гледане поне за мен.

# 2 442
Писах, рано беше , да се самоцитирам:
Трудно ми е да си обясня защо журналистическо разследване в три части от 2015 година, с абсолютно коректно поднесени факти и различни гледни точки, се нарича компромат?
Защо разследването на Жоро Игнатов за “Съдебен спор”не е компромат, а това на Бенатова- е страшен компромат срещу клетия Боби?
Такива са им лицата и на двамата фермери-Надя и Боби, такъв им е животът, това е тяхното минало. Защо да е компромат- къде е лъжата, къде е стъкмистиката?
Да бяха разказали, да се бяха разграничили или коментирали....А не да излизат с номера- чисти, земни, скромни, трудолюбиви хора, самосъздали  се , успели въпреки....какво? Ей тук в личните им легенди трябваше да се вмъкнат скритите истории. Тогава малко хора щяха да ги съдят. В момента, трудолюбието на Надя бледнее на фона на постоянното сплетничене и себеизтъкване.
Сега, екскурзията - подарък на Боби звучи като нелеп виц, като подигравка към нас- зрителите.

# 2 443
  • София
Този коментар вече го има, защо трябва пак да се поства? Който иска ще го прочете и първия път?

# 2 444
Защо се нарича компромат? Защото го изтипосаха Точно Сега, точно сега. Толкова Ненагласено, ама никак... Joy

Общи условия

Активация на акаунт