🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 479
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 415
Джоли, как си представяш бащата на Кано да позволи да се дели наградата?

То добре че е той, иначе...
Ама пък знаеш ли Кано дали няма да йаже-"Аз обещах, мъжка дума, чест бла, бла"

# 2 416
  • София
Точно пък Петър да поства такова стори... Той си призна, че е крал не веднъж. Ма не него що не му скочихте? На Боби родителите не са стока, ясно е. Тук той какво общо има? По тая логика дай и родителите на Петър да хейтваме, щото синът им крал, после пак се върнал да краде. Смисъл? Няма.

Отговорът на въпроса ти се крие в думата “ПРИЗНА”!
Лъжливият циганин не само не призна, че родителите му са престъпници, дори напротив, възнасяше ги, обясняваше колко са бедни, честни и как от залъка си откъсвали да го образоват...
А да... и обясняваше как мечтаел да ги води на екскурзия... извън Швеция явно.

Като чета форума и оставам с впечатление, че много хора обичат да ги лъжат и да ги правят на балами.

Да бе, Петър си призна, ама знаеш ли защо? Щото много хора ще си кажат "млад е бил, правил е грешки". Няма как да знаем само това ли му е провинението. За Боби обаче, ако беше казал за техните, щеше да има, и вече има "ааа, знаех си аз, той е циганин, няма как да не краде". В случая няма значение кой и какво признал - как сме сигурни, че Петър всичко си е казал? Просто настроенията са различни, щото Петър не е циганин. Даже не се и трогнаха хората тук и където и да е от факта.

Реално не знаем от колко време да започнали родителите му, Боби е на 30+ ако не се лъжа. И преди 20г. да са го започнали това, пак има спомени като малък. Защо се изключва наистина като ученик да е нямал пари и вследствие на това да се е стигнало до това положение? Само щото е циганин и вече сте се на строили, че абсолютно всичко, което казва, е лъжа.

# 2 417
Накрая от всичките тези скандали И/А могат да направят Надя победител няма да се учудя. 😂

# 2 418
Mysterious_Former, не знам дали можеш да отговориш директно, но можеш ли да потвърдиш или отречеш, че финала вече се е състоял? Излезе подобна информация.

Финалът е на живо довечера.

# 2 419
  • София
Точно пък Петър да поства такова стори... Той си призна, че е крал не веднъж. Ма не него що не му скочихте? На Боби родителите не са стока, ясно е. Тук той какво общо има? По тая логика дай и родителите на Петър да хейтваме, щото синът им крал, после пак се върнал да краде. Смисъл? Няма.

какво е крал Пешо

Разказа една история как е откраднал едно протмоне от магазин в Германия, на следващия ден се върнал и се опитал да открадне второ, но охраната го е спипала.

# 2 420
Мисля, че Боби има най-малко нужда от парите, той си ги изкарва и просяците в Швеция му изкарват.
Надя мрази парите, та и тя няма нужда.
За мен Калоян е най-много има нужда, ще си раздели половината с Петър и ще си покрие кредитите.
Laughing Laughing Laughing Любимият ми виц от този сезон ще остане омразата към парите на Надка.

# 2 421
Като чета форума и оставам с впечатление, че много хора обичат да ги лъжат и да ги правят на балами.

Да, абсолютно - с добре пазен за Подходящия момент компромат, абсолютна манипулация, на която всички се поддадоха. И като нищо е дело на продукцията този ход. Отделно - лустросаха фейса на тъпото селянче Калоян, толкова е натрапчиво от известно време насам, пък го подминават хората.
Факт.
Странно нещо е публиката.
Ако някой разплиска легена - защо го разплиска.
Ако някой не разплиска легена - защо не го разклати по-силно, за да го разплиска.
Добре примерена атака.
Принципно в деня,преди изборите агитацията е забранена, защото хората се повлияват най-силно на различните компромати.

# 2 422
Факт е, но и преди този компромат Ванчето водеше по симпатии. По-скоро Калоян печели от тази ситуация. И ако той и неговата агитка са го пазили за последен коз е без Чест и Достойнство...

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 13:31 от ilenkata

# 2 423
Аз си държа на мнението, че жена не заслужава победата в тази Ферма. Калоян също. От показаното вътре в играта само Боби остана сух. Затова сега го обливат с помия вкупом всички .

# 2 424
  • Другата България
Факт е, но и преди този компромат Ванчето водеше по симпатии. По-скоро Калоян печели от тази ситуация. И ако той и неговата агитка са го пазили за последен коз е без Чест и Достойнство...
Аз съм сигурна, че това не е дело на ничия агитка.
Аз си държа на мнението, че жена не заслужава победата в тази Ферма. Калоян също. От показаното вътре в играта само Боби остана сух. Затова сега го обливат с помия вкупом всички .
Дефинирай "сух"?

# 2 425
Ванчето се прави в последните епизоди на миличка, ама си е злобарче. Иска да умили зрителите с гушкането на бебетата, ама иначе беше доста хейти на моменти.
Тя и Надя се опита да натрупа дивиденти на гърба на кученцата - животоспасителката.

# 2 426
  • при късмета
Mysterious_Former, не знам дали можеш да отговориш директно, но можеш ли да потвърдиш или отречеш, че финала вече се е състоял? Излезе подобна информация.

Финалът е на живо довечера.
Благодаря!

# 2 427
Скрит текст:
Дефинирай "сух"?
Не се замеси в никакви скандали вътре. Не се изложи, за разлика от всеки един друг играч.
Отделно и никой не опита да го провокира и да го изкара от зоната му на конфорт. Което за мен лично е огромна слабост в "стратегията" на останалите  финалисти.

# 2 428
  • София
Не ми се задълбава повече, ама реално на никой друг от участниците не знаем родителите с какво се занимават. На Антония имат бизнес, сигурно и други. Как сме сигурни, че техните родители честно са си го направили тоя бизнес? Щото да, циганите са гадни, ама и не малко не цигани има, които доста добре се справят с измамите. Политиците са много добър пример. Пък не са цигани. Ако тръгнем да задълбаваме в родителите на всички дали няма да се намерят и други кирливи ризи, как мислите? И ако тръгнем да ги разследване до 10то коляно, все от някъде нещо ще изникне, предполагам, я стринка, я братовчед. Ама това предаване не е за родата, а за участниците вътре.

# 2 429
  • London
"В любовта и на война всичко е позволено."

За 100 000 лева стават за резил. Явно голяма стегнация е настанала.

Общи условия

Активация на акаунт