🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 492
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 400
Мхммм... Като иска да се разграничи от мнозинството Боби и призна че е циганин, защо не спомена за дейността на мама и тати? Че не харесва този начин на печелене на пари... Че не иска той и семейството му да са част от това... Ама не... Щото знае осрания си задник... Човек ако знае че е чист, няма от какво да се срамува.. Няма значение циганин, арабин, негър, бял, жълт, черен... Като дете разбирам да не се опънеш на родителите, но като възрастен..

# 2 401
Е, то и в четвърти сезон мислех, че другите имат повече нужда от парите от Дидо, ама на него ги дадоха. Що Ванчето да се нуждае по-малко от тази награда от Калоян?
Ще ги дадат на този, на когото решат. А мен това, честно казано, не ме вълнува.

# 2 402
Точно пък Петър да поства такова стори... Той си призна, че е крал не веднъж. Ма не него що не му скочихте? На Боби родителите не са стока, ясно е. Тук той какво общо има? По тая логика дай и родителите на Петър да хейтваме, щото синът им крал, после пак се върнал да краде. Смисъл? Няма.

Отговорът на въпроса ти се крие в думата “ПРИЗНА”!
Лъжливият циганин не само не призна, че родителите му са престъпници, дори напротив, възнасяше ги, обясняваше колко са бедни, честни и как от залъка си откъсвали да го образоват...
А да... и обясняваше как мечтаел да ги води на екскурзия... извън Швеция явно.

Като чета форума и оставам с впечатление, че много хора обичат да ги лъжат и да ги правят на балами.

# 2 403
  • Другата България
Джоли, как си представяш бащата на Кано да позволи да се дели наградата?

# 2 404
  • при късмета
Мисля, че Боби има най-малко нужда от парите, той си ги изкарва и просяците в Швеция му изкарват.
Надя мрази парите, та и тя няма нужда.
За мен Калоян е най-много има нужда, ще си раздели половината с Петър и ще си покрие кредитите.
Калоян повече от 2 седмици повтаря, как не бил вътре за парите. Така, че според самия него, изобщо не се нуждае от тях
Мери, ако помниш, аз казах същото. Не само съм резервирана към етноса (пак от собствен опит), ами е доста меко казано, казвала съм, че Хитлер е сбъркал етноса, с/у който се е насочил и хич не ми пука, че мнението ми не е политкоректно. Конкретно в случая с Боби обаче, опитвайки се като страничен наблюдател да преценявам, без лични пристрастия, то личностно с/у него няма за какво да се хвана. Ще си остане просто убеждение, без приемане на аргументи

# 2 405
И още нещо във връзка с предходния пост.
Всеки един от тях имаше и силни, и слаби страни вътре.
Всеки по някакъв начин сподели за живота си, за лични проблеми, трагедии, разводи, деца болни, дори починали, оперции, мъже насилници, алкохолици, бащи насилници, любовни изневери, абе пъстра картинка, всеки е влязъл с някаква болка и проблеми в минало и настояще.
Всеки се разкри по някакъв начин, пряко или косвено.
Единственият човек, който не го направи, беше именно Боби.
Сподели, че е циганин, разказваше как са живеели в мизерия, как майка му е неграмотна, как се е мъчил като дете....и после засвири направо на струната на супертатковците, дъщеря му как му казала, че ще ги разбие, писмата от нея - едно и също, едно и също.
Това, което сподели, че пропуснах, беше как са го оженили насила, не обича жена си и за ергенската квартира с любовниците.
Останалото около него беше обвито с...нищо, една чистота, едно изстрадало момче, мизерствало, и извднъж хоп, от нищото през 2006 година започва строителен бизнес, щото е много кадърен.
Нека е, ама хората не са идиоти, смятат и събират сега.
И когато го направят, се оказва, че "чистия" Боби може да се е и поизцапал малко с едни мръсни пари.

Писах и преди, че това със супертаткото на мен ми подейства отблъскващо. А вчера видях и видео в профила на господина от Швеция, където МИ СЕ СТРУВА (нямам доказателства!), че едната дъщеря на Боби тропа по някакви барабани, докато дядото, извадил една пачка пари, ги пръска около нея на земята.

Простете крайната ми позиция, ама отглеждането на деца в такава среда много ми се бие със супертатковщината.
Може малко крайно да приемам значението на победителя тази година, но такива ценности със сигурност не са това, което аз си представям за България и българския зрител.

# 2 406
  • София
Точно пък Петър да поства такова стори... Той си призна, че е крал не веднъж. Ма не него що не му скочихте? На Боби родителите не са стока, ясно е. Тук той какво общо има? По тая логика дай и родителите на Петър да хейтваме, щото синът им крал, после пак се върнал да краде. Смисъл? Няма.

Отговорът на въпроса ти се крие в думата “ПРИЗНА”!
Лъжливият циганин не само не призна, че родителите му са престъпници, дори напротив, възнасяше ги, обясняваше колко са бедни, честни и как от залъка си откъсвали да го образоват...
А да... и обясняваше как мечтаел да ги води на екскурзия... извън Швеция явно.

Като чета форума и оставам с впечатление, че много хора обичат да ги лъжат и да ги правят на балами.
И освен, че призна, го направи в ситуация, в която Боби не се чувстваше добре и целта беше да каже, че всеки прави грешки, независимо от етноса си. Разказа случка, която силно се съмнявам да може да се докаже и да излезе срещу него, с цел да накара друг човек да се почувства по-добре.

# 2 407
Ох, дано спечели Надя, дано, дано, дано! Trollface
За нея съм си от самото начало. Trollface Stuck Out Tongue
Знам, че е почти невъзможно, но реакциите на публиката ще бъдат интересни за мен. Joy

Хоуп, Юхуто и то е поза, чиста проба. И на него му видяхме гадничката същност, колкото и да имитира позитивизъм.
Нали? 😁🤣😄
Жената не обича парите и ще ѝ е гадно.
А ние ще се радваме на отвращението ѝ от чека.

# 2 408
Те Петър и Калоян се уговориха, че ако един от тях спечели ще си поделят наполовина наградата.
Може пък ако Ваня спечели Пешко да забрави колко е досадна и да се прежали - все пак 100 бона са това. Simple Smile

# 2 409
  • Другата България
И още нещо във връзка с предходния пост.
Всеки един от тях имаше и силни, и слаби страни вътре.
Всеки по някакъв начин сподели за живота си, за лични проблеми, трагедии, разводи, деца болни, дори починали, оперции, мъже насилници, алкохолици, бащи насилници, любовни изневери, абе пъстра картинка, всеки е влязъл с някаква болка и проблеми в минало и настояще.
Всеки се разкри по някакъв начин, пряко или косвено.
Единственият човек, който не го направи, беше именно Боби.
Сподели, че е циганин, разказваше как са живеели в мизерия, как майка му е неграмотна, как се е мъчил като дете....и после засвири направо на струната на супертатковците, дъщеря му как му казала, че ще ги разбие, писмата от нея - едно и също, едно и също.
Това, което сподели, че пропуснах, беше как са го оженили насила, не обича жена си и за ергенската квартира с любовниците.
Останалото около него беше обвито с...нищо, една чистота, едно изстрадало момче, мизерствало, и извднъж хоп, от нищото през 2006 година започва строителен бизнес, щото е много кадърен.
Нека е, ама хората не са идиоти, смятат и събират сега.
И когато го направят, се оказва, че "чистия" Боби може да се е и поизцапал малко с едни мръсни пари.

Писах и преди, че това със супертаткото на мен ми подейства отблъскващо. А вчера видях и видео в профила на господина от Швеция, където МИ СЕ СТРУВА (нямам доказателства!), че едната дъщеря на Боби тропа по някакви барабани, докато дядото, извадил една пачка пари, ги пръска около нея на земята.

Простете крайната ми позиция, ама отглеждането на деца в такава среда много ми се бие със супертатковщината.
Може малко крайно да приемам значението на победителя тази година, но такива ценности със сигурност не са това, което аз си представям за България и българския зрител.
Ма ко, тъкмо ти отговарях за "личностното", и потребителката ме изпревари.
Нямам какво да добавя, освен лъжата, което за мен е едно от най-мразените качества в хората.
И си е личностно отвсякъде.
Да, той не е излъгал директно, премълчал е истината.
За мен е едно и също.

# 2 410

Да, абсолютно - с добре пазен за Подходящия момент компромат, абсолютна манипулация, на която всички се поддадоха. И като нищо е дело на продукцията този ход. Отделно - лустросаха фейса на тъпото селянче Калоян, толкова е натрапчиво от известно време насам, пък го подминават хората.

# 2 411

какво е крал Пешо

# 2 412
Е, съвсем грозно и миризливо стана, щом и разни други участници споделят компромата, а не само някаква потребителка, представяща се за Дана. Грозно и миризливо.

Грозно и миризливо е циганин да лъже цяла България, че мечтае да заведе мама и тати на екскурзия, а в същото време те да са... в Швеция!

И не знам защо не се възмущавате, че някой ви е лъгал 3 месеца като дърт ......, а се възмущавате на тоя, дето ви е казал, че са ви направили на будали?!!
Това е когато цял живот си беден циганин, защото е лесно и изведнъж решиш, че да си честен българин е на далавера!

# 2 413
  • при късмета
Mysterious_Former, не знам дали можеш да отговориш директно, но можеш ли да потвърдиш или отречеш, че финала вече се е състоял? Излезе подобна информация.

# 2 414
Явно всички предавания в БГ са нагласени. И в ИВ и във Фермата предварително си знаят кой няма да е победил, кой ще е финалист и т.н

Общи условия

Активация на акаунт