🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 509
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 355
Е, съвсем грозно и миризливо стана, щом и разни други участници споделят компромата, а не само някаква потребителка, представяща се за Дана. Грозно и миризливо.

# 2 356
Е, съвсем грозно и миризливо стана, щом и разни други участници споделят компромата, а не само някаква потребителка, представяща се за Дана. Грозно и миризливо.
Да, чак засмърдя!
Какъвто и да е Боби, той е най - силният мъжкар! Много силен и издръжлив!
На Петър язък му за  "мъжкото" излъчване! Има нещо сбъркано в Петър!

# 2 357
"В любовта и на война всичко е позволено."

# 2 358
Сега аз харесвам Боби защото е работяга, но ако родителите му наистина са тартори на просяци в Швеция, да не ми разправя, че сам бил постигнал всичко. То строителен бизнес без начален капитал не се прави. Такае не му съвсем чиста работата.
Не виждам нищо лошо да осветлят за лъжите на Боби. Аз много се ядосах миналата година, когато скриха циганския произход на Веселка. Аз се скъсах да обяснявам тука, че не е.

# 2 359
Явна атака срещу Боби от бившите фермери. Страх ги е да не вземе да спечели.
Дана да каже защо сега показа компромата.
Не мисля, че дължи каквото и да е обяснение!

# 2 360
  • София
Значи само щото е циганин не съм длъжна да го харесвам, защото виждаш ли искал да се поправи, пък нямал нищо общо с баща си. Нищо че ще го води на екскурзийка
По цял ден говори колко бачкал, пък в седмицата с най-много работа беше "технически ръководител" и си почиваше два дена. Стоян и Шестака свършиха доста повече (като време) работа от него.
А това, че говори неща, точно каквито публиката иска да чува ми напомня на... Надя.

# 2 361
  • Пловдив
Във видеото баща му каза, че помага на децата си и пращат пари в България. Така че, да, помогнали са му. Не че има нещо лошо в това, но от фактите защо да се бяга.

# 2 362
Петър и Антония също са публикували на стори този компромат за Боби. Дана дойде и ни го показа. Доста обидно от тяхна страна, според мен. Защо не са го питали сега, а споделят насам натам разни линкове?
Предполагам, защото оглавяват агитацията за Калоян, защото за битките Боби видимо е по-силен от него. А нямат реални аргументи да агитират за него и затова прибягват до дискредитиране на противника
Ама, той Калоян е дискредитиран, пак в същата конфигурация, но доста отдавна. Гледайте епизода когато той е фермер и определя заслужилите да отидат на търг 2.48 мин. Всички фермери и Иван се изказват по въпроса.

# 2 363
  • Другата България
Добре, че си промених мнението за цигането много преди този материал да излезе, че щеше да ме навикате и мен.
Анкетата обаче е показателна, дано нагласите навън да са същите и Ванчето да спечели довечера.

Аз обаче си мисля друго.
120 човека грубо са бившите фермери.
Всеки един от тях ако го дадат да гласува лично по интернет /щото е ясно, че няма да са там всички/, всеки може да пресметне колко време е това.
Финалът е два часа.
Намирисва ми на само съобщаване на вота, което си е чиста проба манипулация.
С този вот на бившите.
Толкова е явно, че това се цели, че повече няма накъде.
И да, продължавам да мисля, че е насочено срещу Бобката.

# 2 364
  • при късмета
Никой не забелязва, че Боби за немотията говореше в минало време, когато е бил ученик. За почивката, че щял да заведе техните не е давал за аргумент, че те нямат финансова възможност, а защото той иска да го направи. Как е тръгнал бизнеса му, няма отношение към предаването и представянето му в него. И понеже "достойните" опоненти, не са в състояние да намерят компромат лично за него, са намерили това.
А за мен, това, че лично за Боби (при това явно обстойно търсене под дърво и камък) не са успяли да намерят нищо, всъщност е плюс за него и потвърждава думите му, че иска да покаже, че има и различни цигани. Ако лично него бяха компрометирали, щеше да е различно. За мен

# 2 365
  • Вестерос
Аз Калоян бих го приел за победител само ако е на самия финал срещу Боби.
Иначе съм за жените. Просто Калата за мен много нечестно отстрани Ангел, не бе по мъжки да си го кажем с Алманах за 5 точки и то не заради знания, а заради единия спринт.

на Ванчето наистина белег ѝ остана обаче.

А Надка е със същата ризка като от интрото.

# 2 366

Грозно и миризливо е циганин да лъже цяла България, че мечтае да заведе мама и тати на екскурзия, а в същото време те да са... в Швеция!

И не знам защо не се възмущавате, че някой ви е лъгал 3 месеца като дърт ......, а се възмущавате на тоя, дето ви е казал, че са ви направили на будали?!!

# 2 367
Петър прекара най-много време с финалистите. Изтипосването на скандала с Борислав в стори говори толкова много за Петър,  колкото нищо друго до сега. Гнусно и омерзително е. Ако помните, преди финала миналата година всички с недомлъвки намекнаха,  че совите не са това което са по повод на Веселка, но не разкриха нищо, замълчаха си Краси и Митко, Сами също.
С поведението си Петър се изравнява с пижамения.

# 2 368
Е, Пешо подкрепя "брат" си. И без това все още не работи. Чака половината пари явно.

# 2 369
  • София
Аз пък си мисля, че се прави с цел да се покаже истинското лице на Борислав. Ако си спомняте, имаше един епизод в последното фермерство на Калоян, който беше под наслов "Какво мислите за Боби?" и тогава всички присъсващи се изнервиха и изглеждаше все едно му се зъбят безпричинно. Ами явно има неща, които ние не сме видяли. Не мога да разбера това отричане на агитката на Боби. Боби не е виновен кои са родителите му, но Калоян е виновен, че е роден в патриархално семейство и обича родителите си. А пък цялата помия дето се изсипа за Ваня, за мен е крайно режисирано, още повече се видя ясно, че тя до последния ден имаше подкрепата на Петър. Каквито и да са били отношенията им, явно е, че не са били едностранни.
За Надя и съдебен спор - е там нямам думи просто. Аз не видях нищо, което тя не е казвала във фермата, но пак е проблем, защото масово не е харесвана.
Но Боби, той е чист като сълза и разбира се не трябва да се свързва неговото представяне със семейството му, което той представяше като клетите ми родители.
Защо и от кого е тръгнало споделянето на това видео не знам, но нито е компромат, нито е снимано сега за да злепостави Боби.

Общи условия

Активация на акаунт