🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 514
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 370
Мен ме дразнят всички коментари за личния бивот на участниците, винаги може да се намери нещо, което извадено от контекста да изглежда много грозно..

# 2 371
Вие пишете, че ако фермерите видели клипа с родителите на Боби нямало да гласуват за него. Аз защо си мисля, че тази част вече е направена и снимана.

Отдааавна са гласували и е заснето. Днес е единствено гласуването на зрителите.

# 2 372
Глупости, как да не е компромат, изпляскано Точно когато отварят линиите за гласуване. Съвсем целенасочено СЕГА, подчертавам СЕГА, за който не е разбрал - СЕГА!

# 2 373
  • Другата България
А аз ги разбирам.
Тези, които са сложили това нещо /ако са го направили, аз не съмвидяла, от вас научавам/ в профилите си.
Не ги оправдавам, но ги разбирам.
Калоян се изпусна и каза нещо от рода на : "От втората седмица знаем, че Боби ще е на финал".
Тогава не го коментирах, но не го забравих.
Аз си го тълкувам за себе си, но съм сигурна, че тези хора там, всички до един, по някакъв пряк или косвен начин са знаели/предполагали/усещали, че Борислав ще стигне финала. И заради самия себе си, не само заради други фактори и обстоятелства.
Вероятно няма да го спечели, но самия факт, че на негово място можеше да е някой от тях, няма кка да не е дразнещ за същите тях.
Тъй че прекрасно разбирам реакцията.

Благодаря на Мистериозната фермерка за отговора, сега ако каже и как ще се гласува, още повече ще благодаря.

# 2 374
Еее, споко де Боби ще вземе парите.... Все пак И/А си пазят имиджа... Иначе ще ги обвинят в расизъм.... Цялото мангал ша скочи, че щото сиганин са манипулирали резултатите, за да не вземе парите Бобчо....

# 2 375
За мен гнусно и омерзително някой да печели от просяци - безпомощни хора, които безскрупулно са използвани. Не знам как се пишеш след това праведен евангелист и добър човек. Той каза, че се гордее с родителите си.

# 2 376

Честно казано, много ми стана тъпо след този компромат за Боби, защото се зарадвах, че има и такива цигани.

Аз подкрепям Ванче и Калоян. Но аз не съм гледала цялото предаване и нямам идея защо ви е черен Калоян. Трябва да потърся минали предавания и да ги изгледам.

Мисля, че няма човек, дето да не иска да повярва в доброто, ама ето, доброто не е чак толкова добро. Колкото и да ни разправя Боби, че няма нищо общо, никой няма да повярва. Все по някакъв начин са му помагали родителите с грешните пари. Ние от Боби чухме за бедните, неуки родители, пък разследващите журналисти викат че не било баш така. Остава един горчив послевкус.

Калоян имаше доста кофти изказвания в началото на предаването от сорта на "трябва да обяздим жените", "жените са за да раждат и да си стоят вкъщи" и гордо даваше за пример майка си, дето лъскала обувките на баща му. Отделно с Петър и Антония на власт бяха доста неприятни за гледане.

# 2 377
# 2 378
Всичко е поза. Демонстрациите на Калоян, Боби е Надя - пози и демагогия.  Единствено Юху си е юху. Първите трима не харесвам, не са ми на сърце и толкоз.  На иде реч за това.  Там са били затворено общество. До момента всички бивши участници са се подкрепяли извън фермата или ако не, то са запазвали уважително мълчание заради чувството на принадлежност към един екип, отбор и преживяване. Независимо различията, скандалите и прочее. Поправете ме ако греша, но до момента в нито един сезон не е имало такава компроматна помия.
Борислав никога не съм харесвала на едно чисто интуитивно ниво. Има нещо гнило там, не мога да го определя, но така го усещам и не е свързано с етноса му. Прекалена позьорщина,  политкоректност и заучени лозунги може би. Въпреки това не намирам оправдание за стореното от Петър.
И друго - със сигурност има екип, който проучва участниците до девето коляно.  Не допускам дори за миг, че от продукцията не са знаели за шведската линия. Според мен са вкарали Борислав като един вид технически на обекта и след свършената работа го пускат по пързалката. Което пък за пореден път ме замисля,  как хората изобщо се явяват на кастинг за това отдавна опорочено риалити.

# 2 379
  • Другата България
И още нещо във връзка с предходния пост.
Всеки един от тях имаше и силни, и слаби страни вътре.
Всеки по някакъв начин сподели за живота си, за лични проблеми, трагедии, разводи, деца болни, дори починали, оперции, мъже насилници, алкохолици, бащи насилници, любовни изневери, абе пъстра картинка, всеки е влязъл с някаква болка и проблеми в минало и настояще.
Всеки се разкри по някакъв начин, пряко или косвено.
Единственият човек, който не го направи, беше именно Боби.
Сподели, че е циганин, разказваше как са живеели в мизерия, как майка му е неграмотна, как се е мъчил като дете....и после засвири направо на струната на супертатковците, дъщеря му как му казала, че ще ги разбие, писмата от нея - едно и също, едно и също.
Това, което сподели, че пропуснах, беше как са го оженили насила, не обича жена си и за ергенската квартира с любовниците.
Останалото около него беше обвито с...нищо, една чистота, едно изстрадало момче, мизерствало, и извднъж хоп, от нищото през 2006 година започва строителен бизнес, щото е много кадърен.
Нека е, ама хората не са идиоти, смятат и събират сега.
И когато го направят, се оказва, че "чистия" Боби може да се е и поизцапал малко с едни мръсни пари.

# 2 380
  • Вестерос
Това гласуване на всички останали фермери от предни години ще е сигурно като списък на екрана и ще кажат 54 гласа на Калоян, 38 гласа на Ванчето и т.н. Ще е хипер куцо!!

Яни ще гласува за Калоян. Майорът и той.
Стоян ще гласува за Боби.
Дидо не съм сигурна, между Ваня и Калоян се чудя.
Райно ще гласува за Боби, защото даваха Калоян полегнал често .
Веселка ще избере Надя.

За другите, които не са победители нямам идея как ще е. То някои не ги и помня.

Дана/ Велислава ще са за Калоян.
Роман, Красимир и Сами също.

Красимира и Митко може би за Ванчето.
Митко АйТи, Бети и другата им дружка, забравих името ще са или за него, или за Ванчето.

Като цяло мисля, че най-много гласове, ще има Калоян, после Ванчето.

# 2 381
Ох, дано спечели Надя, дано, дано, дано! Trollface
За нея съм си от самото начало. Trollface Stuck Out Tongue
Знам, че е почти невъзможно, но реакциите на публиката ще бъдат интересни за мен. Joy

Хоуп, Юхуто и то е поза, чиста проба. И на него му видяхме гадничката същност, колкото и да имитира позитивизъм.

# 2 382
Не мисля, че Ваня “играе” във Фермата , според мен си е поза нейното и в живота, толкова и се иска да е хепи.

# 2 383
  • София
Аз по никакъв начин не отричам, че Калоян, Петър и Антония на власт бяха неприятна гледка. Даже в един момент исках Петър да отпадне позорно от Стоян. Но ако от него идва това видео с репортажа, мога само браво да му кажа. Миналата година, още преди финала,се  бях засекъл с един от мъжете финалисти в една клиника и бях пряк свидетел, как рецепционистката му пожела успех на финала и му каза, че стиска палци за него, а той и отгвори, че победителя няма да е той. Как можеше той да го знае още преди да е почнал финала, който между другото уж на живо се излъчва? Затова, ако това сега е направено от отпадналите участници, с цел да се покаже що за стока е готвения за победител - браво! Време беше, някой да се разбунтува срещу продукцията и нагласените им финали.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 15:51 от Zverche84

# 2 384
Или пък обратното - компроматите излизат с благословията на продукцията? Ммм...

Общи условия

Активация на акаунт