🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 486
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 385
Някой да се разбунтува срещу продукцията и нагласените им финали?! Joy Joy Joy
С компромати? Красиво, не ще и дума, честно, красиво и Ненагласено! Joy

Хоуп, право в десетката! Hands Plus1

# 2 386
  • при късмета
Мери, Боби не е оженен насила, а уговорено. Още докато са били деца, родителите им са се уговорили да ги оженят. Това м/у другото е традиция при някои цигани, която още се практикува. Като купуването на напълно непозната булка, която си харесваш на тазгодишния пазар.

Боби не е виновен кои са родителите му, но Калоян е виновен, че е роден в патриархално семейство и обича родителите си. 
Никой не е обвинявал Калоян, за това, че обича родителите си. Но понеже сравняваш тях двамата и техните родители, ще ти кажа за мен каква е разликата. Калоян е заучил някакви ценности от родителите си и просто ги изпълнява. На мен така ми изглежда и не го казвам за първи път, просто са му втълпени, а той самия ги повтаря до припадък, защото не ги е осмислил още, само знае, че трябва да са неговите. Пак казвам, лично мнение. А, Боби тъкмо напротив, не само, че няма никакви доказателства да е взел манталитета на родителите си, а иска да се разграничи от него. Това, че и двамата обичат родителите си, няма нищо общо. Ясно е, че ще ги обичат

# 2 387
Ако продукцията реши да направи Боби победител, ще го направи
Дори и да излезе видео на което самият той прости или краде.
Ако И/А са решили да го направят победител бившите фермери нямат шанс.
За Ваня съм.

# 2 388
Смиляна,
как да стане? Влизат едни хора, подписват едни тлъсти договори в които ясно иде реч, че ще бъдат панаирджийски мечки и те играят. Следват сценария,  договорите го изискват. После що нямало читави хора. Ми те, читавите, си карат работата, не рипат за петте минути слава в тая евтина шарада. Ние, зрителите, си убиваме времето в гледането на сеири и така.

# 2 389
Не знам какви родители трябва да имаш , за да кажеш в нажионален ефир, че не ги обичаш . Само Стоян бих го разбрала да плюе баща си .

# 2 390
  • Другата България
За мен разлика между насила и уговорено няма.
Гледах и аз, слушах и аз, знам какво каза.
От години работя с етноса, прекрасно знам всичките им традиции, обичаи, манталитети т.н.
Той не я обича, затова и си кръшка с други, то това е присъщо не само за етноса.

# 2 391
Ама ако битките са изиграни вече, това може да обясни появата на компромата в случай, че Боби е гътнал другите. Аз не разбирам как се разгоряха толкова страсти около просяшкото царство на таткото. Не се вълнувам хич от Боби, но наистина помня някакви умилителни разкази от рода как ходил с няколко блузи, защото нямал яке и т.н.....не открехна завесата по-нататък, а си остана на миналото време и баба му, която много държала да се изучи, затова ходел с многото "фанели" през зимата. Ами манипулаторско си е, точно както и Надкините приказки, тези на Стоян също, сигур и други има.

# 2 392
  • при късмета
От години работя с етноса, прекрасно знам всичките им традиции, обичаи, манталитети т.н.
Той не я обича, затова и си кръшка с други, то това е присъщо не само за етноса.
Боби разказваше на някой вътре как точно се случва това уговаряне. После попита, ако единия не иска какво се случва. Боби каза, че преди изобщо не е имало такава опция, но вече тази традиция е доста променена и все пак, ако някой чак толкова много не иска, то не се жени. За мен също би било равносилно на насила, но за тях е като да те мързи да направиш баница за Коледа, пък знаеш, че трябва

# 2 393
  • София
Точно пък Петър да поства такова стори... Той си призна, че е крал не веднъж. Ма не него що не му скочихте? На Боби родителите не са стока, ясно е. Тук той какво общо има? По тая логика дай и родителите на Петър да хейтваме, щото синът им крал, после пак се върнал да краде. Смисъл? Няма.

# 2 394
Това с Боби оставя едно усещане, че не всичко е такова, каквото изглежда.

# 2 395
Мисля, че Боби има най-малко нужда от парите, той си ги изкарва и просяците в Швеция му изкарват.
Надя мрази парите, та и тя няма нужда.
За мен Калоян е най-много има нужда, ще си раздели половината с Петър и ще си покрие кредитите.

# 2 396
При Петър се получава малко-"Крадеца вика-дръжте крадеца"
Мисля, че Боби има най-малко нужда от парите, той си ги изкарва и просяците в Швеция му изкарват.
За мен Калоян е най-много има нужда, ще си раздели половината с Петър и ще си покрие кредитите.
Викаш ще има двама печеливши. За първи път във формата.
Шегата настрана, ама Калоян като нищо ще ги даде и оня безработния Аполон ще ги вземе, без да трепне

# 2 397

Да, те - Калоян и Петър си говореха да делят. И на Ванчето също не и трябват пари - само мъж Simple Smile

# 2 398
При Петър се получава малко-"Крадеца вика-дръжте крадеца"
Викаш ще има двама печеливши. За първи път във формата.
Шегата настрана, ама Калоян като нищо ще ги даде и оня безработния Аполон ще ги вземе, без да трепне
+1! Много добре казано!

# 2 399
  • Другата България
Боби разказваше на някой вътре как точно се случва това уговаряне. После попита, ако единия не иска какво се случва. Боби каза, че преди изобщо не е имало такава опция, но вече тази традиция е доста променена и все пак, ако някой чак толкова много не иска, то не се жени. За мен също би било равносилно на насила, но за тях е като да те мързи да направиш баница за Коледа, пък знаеш, че трябва
Не ме интересува за тях как е да ти кажа, аз никога не съм крила негативното си мнение за циганите като цяло, и заради това никога не съм писала в темите тук за тях, защото се познавам и не си стува БАН заради това.
Това с женитбата и изневерите после избщо не е фактор за мен относно мнението ми за Боби, другото, за което вече писах от вчера, а и преди вчера, ме накара да ми отпадне от фаворитското място.
И някак е добре, че това излезе сега.
Печели, не печели, да се знае от хората.
Ако го изберат въпреки него /с помощта на продукцията, естествено/ - ок.
Ама по-гадно щеше да е да спечели, и после това да цъфне ей така, "случайно".

Общи условия

Активация на акаунт