🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 484
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 340
  • при късмета
Майкоуууу, Калоян току що каза, че при него и Петър нямало стратегии, това, което ги сближило, било излизането на Макето и той им казал да се държат двамата.
Надка продължава да е безкрайно противна. Боби никой нищо не го пита, а Ваня пак споменава "семейните скандали", ама с Петър било смешно. Не бих му дала точно това определение

# 2 341
Заветът на Миро сближил двамата побратими.

# 2 342
А за Боби изобщо не ме интересува какви са родителите му, разбира се , че си ги обича -родители са му. Аз гледам кой какво е показал в предаването, не ми се рови и разследва.

# 2 343
Не ги гледам, но Петър още вчера каза в "Преди обед", че македонецът бил причината да се сближат, така че Калоян не казва нищо ново.

# 2 344
Това е писал Боби
Скрит текст:
Значи наистина бай Ангел Стефанов му е баща.

Не че има значение, аз довечера ще седна пред телевизора  с нагласата да гледам шоу.
Дано има интересни игри и съспенс.
СМС не пускам.

# 2 345
  • София
Боби, за момента, няма сведения да е крал. Петър от друга страна си призна. Защо не се скочи така върху Петър? Щеше ли да се вземе предвид точно това нещо на финала? Не. Защото на Петър му е простено, а на Боби - не. И то не на Боби, а на родителите му.

Родителите му са си типични цигани и няма какво да кажа за тях. А причината да говори така за тях е ясна.

# 2 346
  • Sofia
В крайна сметка е все едно кой ще спечели.  Нали не са пари от данъкоплатците. Опосумите отдавна са осребрили, а тези 100 к са троха за един от тези, които им направиха шоуто.

# 2 347
Ако бяхте следили темата, щяхте да знаете, че за Боби често се пише, че е неутрален, безличен, незабележим и не изразява мнение. Затова пиша, че за мен това не е негатив. Не го упреквам за това какъв е той.
А каква сте вие и как сте възпитавана не мога да знам. Коментирам само участника в предаването.

Дидичка, пропуснах да уточня, че подкрепям твоето мнение, затова го цитирам.

Честно казано, много ми стана тъпо след този компромат за Боби, защото се зарадвах, че има и такива цигани.

Аз подкрепям Ванче и Калоян. Но аз не съм гледала цялото предаване и нямам идея защо ви е черен Калоян. Трябва да потърся минали предавания и да ги изгледам.

# 2 348
А, ти се появи. Здрасти.

Та, утре ще се реши какво ще е то. Въпреки всички компромати, Боби си е отделен човек. А на интервютата и на въпросите на участниците е реагирал чисто стратегически. Ако не е искал да говори за родителите си или е казвал неща с недомлъвки, веднага от продукцията ще го надушат, че има нещо гнило и ще ровят. Ако пък беше започнал да обяснява как техните просят и т.н., масово ще се стигне до заключението, че казва това, за да го съжалят. И за да не привлича внимание каза това, което всеки би казал за родителите си в едно нормално семейство. Не можем да го съдим за това какво чувства към тях. За да не ги очерни, не спомена нищо за тях в тази им светлина. А щеше да спечели много повече ако го играеше жертва. И все пак мисля, че е по-различен от тях.

Точно заради това писах по-рано, че каквото и да каже или направи Боби, хората с предразсъдъци към неговия етнос, никога няма са доволни. 😂 Единствения удачен вариант в въобще да не се показват по телевизията.

# 2 349
А на мене Ол Старс не ми се гледа, много тъпо би било и се надявам да не правят такава глупост, защото едва ли ще гледам, а това е единственото риалити, което гледам... То и по принцип много телевизия не гледам, де.
Според мен каквото и участници да подберат, все ще има недоволни. Всяка година чета, че, видиш ли, ударили дъното, по-зле - няма накъде, тежки приказки, че повече няма да гледаме, рИзбираш ли, ама пак се гледа, щом има толкова коментари, толкова вълнения тук, предполагам - още повече във ФБ, но там отдавна не поглеждам, че е отвратително.

Много добра идея за Old  Stars  - би се получило  много по добре от  настоящите  ............

# 2 350
Шефа Ангел цяла нощ е трил постовете си снимки от профила... Що така бе баце...

# 2 351
Петър и Антония също са публикували на стори този компромат за Боби. Дана дойде и ни го показа. Доста обидно от тяхна страна, според мен. Защо не са го питали сега, а споделят насам натам разни линкове?

# 2 352
Явна атака срещу Боби от бившите фермери. Страх ги е да не вземе да спечели.
Дана да каже защо сега показа компромата.

# 2 353
Я всички дружно да гласуваме за Боби... Да изпълним мечтата му да заведе мама и тати на екскурзия извън Швеция... Горския работи от 7 до 20 часа вечерта,, а парите не стигат за семейна екскурзия....

# 2 354
  • при късмета
Петър и Антония също са публикували на стори този компромат за Боби. Дана дойде и ни го показа. Доста обидно от тяхна страна, според мен. Защо не са го питали сега, а споделят насам натам разни линкове?
Предполагам, защото оглавяват агитацията за Калоян, защото за битките Боби видимо е по-силен от него. А нямат реални аргументи да агитират за него и затова прибягват до дискредитиране на противника

Общи условия

Активация на акаунт