🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 104 114
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Варна
не бе по мъжки да си го кажем с Алманах за 5 точки и то не заради знания, а заради единия спринт.

На всеки нещо му харесва , нещо не му харесва.Вае пак съвсем по правилата , както и законите - за едни си е закон , за други врата у поле.

# 2 326
  • при късмета
А на мене Ол Старс не ми се гледа, много тъпо би било и се надявам да не правят такава глупост, защото едва ли ще гледам, а това е единственото риалити, което гледам... То и по принцип много телевизия не гледам, де.
Според мен каквото и участници да подберат, все ще има недоволни. Всяка година чета, че, видиш ли, ударили дъното, по-зле - няма накъде, тежки приказки, че повече няма да гледаме, рИзбираш ли, ама пак се гледа, щом има толкова коментари, толкова вълнения тук, предполагам - още повече във ФБ, но там отдавна не поглеждам, че е отвратително.
Ами не знам. До този сезон не бях чувала, това което и при мен се случи "от началото никой не ми хареса", "цял сезон не можах да си избера фаворит", "никой не ми хареса", все в този дух. При мен наистина е за пръв път и не съм мислела, че от 20 човека изобщо няма да имам фаворит. И от много други го прочетох. Миналия сезон го коментирах в темата, назад не помня. Но в реала при коментари, това назад не се случвало, а тази година са като мен.
Да се свършва довечера, че започвам да им се ядосвам

Само Яни да не гласува за невестулката, защото му е колежка

# 2 327
Добре де разбрахме за родителите на Боби.
И защо точно преди финала се появи това видео. Точно ден преди финала, точно като пуснаха линиите за гласуване
И друго - пиша все по малко в темата. Някак си се промени тона според мен. Забелязвам част от потребителите с ирония към други, да не кажа явно заяждане и обида. Търсене едва ли не на сметка защо другият мисли различно.
За Ваня съм

# 2 328
Защото ще има повече смс -и, Джоли.

# 2 329
Не знам за кого бих гласувала, ако вярвах, че зрителският вот е честен и прозрачен. Блъсках си ума известно време, но без успех. Не харесвам и четиримата, но Надежда пък ми е откровено неприятна. От това би следвало да избера един от другите или и тримата, но не става. Да дадеш "да" за някого само защото друг твърдо заслужава "не".........не е добре, нито задоволително дори. Понеже подозирам, че нещо са понагласили и за финала, поне няма да се нервя въобще.

# 2 330
Защото ще има повече смс -и, Джоли.
Да така е. Ще има повече СМС за другите.
Надя я разкостихме. Участието и в "Съдебен спор" се върти от месеци.
Снощи, Дана пуска тук клипа с родителите на Боби. Точно преди финала
Интересно защо не го пуснаха по рано. Едва ли го са намерили снощи в 22 ч

# 2 331
Ами защото ако беше по- рано щяхме да забравим и да му простим. Както се случи с Кано, капризите на Ваня и пр. Сега, когато вече са отворени линиите за гласуване, много гласове ще се отклонят от Боби, а неговата общост ще го бута на финал, така ше има и съспенс и касичката на опусумите още повече ще се пълни, при все, че изтече инфо, че и финалът е заснет.
Или с две думи, всяко чудо за три дни.
А сега се нищи точно в тия дни.

# 2 332
  • София
 Честно да Ви кажа, който и да победи, освен Надя, пак ше е добре.
Калоян не мога да се насиля да го харесам, просто след всичките си изцепки в сезона, не мога с лека ръка да ги отметна и да кажа, че ми е фаворит. То не бяха заплахи, че ще седи някой гладен, то не бяха " сезона е наш", то не беше злорадстване отстрани с Нада. Айде не. Бих била доволна, ако той и Надя останат един срещу друг и той победи.

Ванчето също беше с много кофти отношения през голяма част от фермата към определени хора и явно си показваше злобичката, накрая ѝ се лустроса поведението. От друга страна е най-заслужила от жените с толкова много победи на арената и си заслужи мястото.

Боби просто беше обран и предвидлив. Изключвайки историята около семейството и етноса му, защото те в шоуто нямат значение, той се представи най-стабилно. Има хора, които не обичат конфликти и да влизат в тях, разбирам го.

Надя невестулката няма смисъл да я коментирам.

Аз лично за никого няма да гласувам, понеже моите фаворити за финал от началото отпаднаха по-рано...

Всичко,което НЕ е Надя е достойно в рамките на тия условности и хора.

# 2 333
Иначе съм за жените. Просто Калата за мен много нечестно отстрани Ангел, не бе по мъжки да си го кажем с Алманах за 5 точки и то не заради знания, а заради единия спринт.
Хм, преувеличаваш. Калоян победи честно.
Нечестно щеше да е ако е мамил. Какво му е на спринта към бутона? Висенето по греди по-фермерско умение ли е?
Бих добавила, че заради този спринт към бутона, Стоян отстрани и свети чичко Митко!

# 2 334
  • при късмета
Ако наистина финала е заснет, то тогава е закъсняла кампанията с/у Боби, поне до колкото се отнася до вота на фермерите. Но пък Боби, ако убедително си вземе битките, може и вота да не е от значение.

Тръгнаха визитките на финалистите по БВТ, интервюта не знам дали ще има

# 2 335
Това е писал Боби
Скрит текст:

# 2 336
Четиримата по БТВ

# 2 337
И на мен този компромат за Боби, изпляскан точно когато отвориха линиите за гласуване, ми оставя едно неприятно усещане за нагласеност,  не че вярвам, че Има Нещо Ненагласено - принципно. Винаги съм повтаряла, че вотът много лесно се манипулира и, предполагам, това всеки го знае.
Както и да е, за никого не съм, това наистина е най-слабият сезон досега - от тези, които съм гледала, а мислех, че четвърти е пълен провал.

# 2 338
Ох Ванчето си е решила, че е било взаимно с Петър.🙄

# 2 339
Надя я гледам" в тази събота и неделя " и отново спомена рязането на въжето и Мария. Много ми е интересно ако Не го беше клъцнала как според Надя щеше да протече тъпата игра. Махат Боби и остават те двете. И всяка се самокръцва. И накрая Надя благородно къса своето въже или... щеше да резне чуждото?

Общи условия

Активация на акаунт