🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 925
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Е, сигурна съм.

"Освен моето, друго мнение няма", налЕ? Споко, не казвай, знам отговора.

В тоя ред на мисли, като се сетих за Надя... Надя е интригантка, злобна, масово нехаресвана. Децата ѝ ще пораснат, ще споменат за нея някъде. Мислите ли, че ще я представят като злобна лелка интригантка? Или че ще спрат да я обичат?

А тя наистина изяде много хейт. Не помня жена да е била така недолюбвана.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 01:10 от « Ѕmile »

# 2 311
Може ли да ме светнете , от къде става ясно , че това са родителите на Боби . Гледах нецелия клип , има ли там нещо като доказателство или разни расисти - хитлеристи си позволяват да пускат измислици и клевети. Ако не е така ще се извиня
Леле.
Човекът от репортажа на Бенатова:
Скрит текст:

Снимка от профила Ангел Стефанов:
Скрит текст:

Става въпрос за един и същ човек и не знам как някой без да е гледал целия репортаж хвърля думи като 'расист', може би защото тази дума отдавна си изгуби значението. И мисля, че хората въобще не гледат или се правят, че не виждат. Баща му не е просто просяк, той е организатор на мрежа на просяци в Швеция. Срещу него е имало сигнал, че издевателства над своя "служителка", която не можела да докара необходимата сума пари. За такъв човек никога не може да ме е жал.

# 2 312
  • London
Обаче гледай какво нещо простия швед пуска монети, а Ганьо си пие Джонито. Тия предавания да ги излъчват по шведските телевизии, не на нас.... ние не сме от дашните като видим просяк. Най-много баничка да купим хах.

# 2 313
  • при късмета
На мен май все повече ми харесва идеята за олстарс. Съдейки по каста и коментарите конкретно за него тази и миналата година, не знам какво са прекуцали, ама все по-зле става. Дали в екипа има  промени при хората отговарящи за това, дали в самите критерии, някъде, нещо се е променило не на добре. Аз от 3 сезон гледам, но и в него и в 4 ти от началото (айде края на първата седмица) имах фаворити и то повече от един. Миналата година се брояха на пръстите на едната ми ръка и някои от тях с компромиси, тази нито един. И то не разделяни на пол, а общо. Тази година, като че ли са си започнали кастинга с идеята да е град с/у село, ама ни гражданите уцелиха, а за селяните да не говорим, та даже са се отказали. По-скоро пак бих гледала участници от тези 2 сезона отново, отколкото от последните 2. Ако са в различна комбинация си мисля, че пак ще е интересно

# 2 314
А на мене Ол Старс не ми се гледа, много тъпо би било и се надявам да не правят такава глупост, защото едва ли ще гледам, а това е единственото риалити, което гледам... То и по принцип много телевизия не гледам, де.
Според мен каквото и участници да подберат, все ще има недоволни. Всяка година чета, че, видиш ли, ударили дъното, по-зле - няма накъде, тежки приказки, че повече няма да гледаме, рИзбираш ли, ама пак се гледа, щом има толкова коментари, толкова вълнения тук, предполагам - още повече във ФБ, но там отдавна не поглеждам, че е отвратително.

# 2 315
Май Боби ще излезе по-опетнен и от Богатия след шоуто...

# 2 316
  • USA
В клипа на животът зад фермата се вижда че в групата където чичо Митко говори Ваня и Калоян са там, но Надя и Боби ги няма, но може да са в пауза между игрите.

Надявам се Борислав и Надка да са отпаднали,а Ваня и Калоян да са достигнали финалната битка.Който от тях двамата да победи,аз ще съм доволна.
Ваня е моят първи избор.Калоян е моят втори избор.

Е,излезе на яве истината за Боби супер таткото,които с двете си ръце и с тежък труд по нощите успява да изхрани семейството.А,и бедната,неука майчица,която ще заведе на екскурзия,така де ..свят да види.То само Швеция не е работа.. 👎👎👎

# 2 317
Продукцията отклони вота от Боби към Калоян ( жените съм ги отписала)  , това мисля аз. Пазеха компромата за накрая , ако и двамата са на финал ...успяха.
Дали останалите съфермери отвън са имали възможност да се информират? Те на живо ли ще гласуват в събота или и това е шменти-капели ?

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 05:02 от dany_nik

# 2 318
  • София
Аз Калоян бих го приел за победител само ако е на самия финал срещу Боби.
Иначе съм за жените. Просто Калата за мен много нечестно отстрани Ангел, не бе по мъжки да си го кажем с Алманах за 5 точки и то не заради знания, а заради единия спринт.

# 2 319
  • Варна
Иначе съм за жените. Просто Калата за мен много нечестно отстрани Ангел, не бе по мъжки да си го кажем с Алманах за 5 точки и то не заради знания, а заради единия спринт.
Хм, преувеличаваш. Калоян победи честно.
Нечестно щеше да е ако е мамил. Какво му е на спринта към бутона? Висенето по греди по-фермерско умение ли е?

# 2 320
Вие пишете, че ако фермерите видели клипа с родителите на Боби нямало да гласуват за него. Аз защо си мисля, че тази част вече е направена и снимана.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 06:42 от KeepSmiling

# 2 321
Тук е много голям вота за Хепито, така че ако това е представителна извадка за настроенията - може и да е тя победителя. В иг масово нейни приятелки агитират да се гласува за нея.
Хепито малко ми заприличва на Маргарита от предишната ферма. И тя не искаше да си тръгва.  На мен ми стана неприятна, защото показа и злобна страна под фалшивия позитивизъм.

# 2 322
  • Sofia
Този конфликт може да им увеличи иначе умрялото гласуване.  От една страна етносът ще подкрепи своя човек и боса, от друга ще се вдигне антивот от българи  срещу циганската мафия, за които трябва да победи който и да е друг от четворката. Пускането на компромата преди финала прилича на политически ход и накрая винаги става въпрос за пари.

# 2 323
Гласувах за Калоян. Но и Ваня да спечели няма да имам нищо против.

# 2 324
Трудно ми е да си обясня защо журналистическо разследване в три части от 2015 година, с абсолютно коректно поднесени факти и различни гледни точки, се нарича компромат?
Защо разследването на Жоро Игнатов за “Съдебен спор”не е компромат, а това на Бенатова- е страшен компромат срещу клетия Боби?
Такива са им лицата и на двамата фермери-Надя и Боби, такъв им е животът, това е тяхното минало. Защо да е компромат- къде е лъжата, къде е стъкмистиката?
Да бяха разказали, да се бяха разграничили или коментирали....А не да излизат с номера- чисти, земни, скромни, трудолюбиви хора, самодъздали се , успели въпреки....какво? Ей тук в личните им легенди трябваше да се вмъкнат скритите истории. Тогава малко хора щяха да ги съдят. В момента, трудолюбието на Надя бледнее на фона на постоянното сплетничене и себеизтъкване.
Сега, екскурзията - подарък на Боби звучи като нелеп виц, като подигравка към нас- зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт