🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 840
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 295
  • SF
Ще добавя още една към култовите реплики на Петър, когато Калоян се разпя някаква песен на Веселин Маринов: Калояне, все някой трябва да гласува за теб! Simple Smile

# 2 296
  • при късмета
Христина, няма нужда от толкова дълги цитати. Темата и без друго е много обемна
diziler, за в бъдеще предпочитам да не се обръщаш към мен. Няма да протече смислен разговор, пропускам ти постовете
Катрала, за страницата на Фермата ли говориш или за друг профил? Не го видях там. За ФБ говоря, ИГ не следя

# 2 297
Ще добавя още една към култовите реплики на Петър, когато Калоян се разпя някаква песен на Веселин Маринов: Калояне, все някой трябва да гласува за теб! Simple Smile

Не беше на Веселин Маринов, а на Кичка Бодурова https://youtu.be/QfTH7RE0yHc?t=36

# 2 298
  • София
Айде сега пък Бенатова е пуснала компромат. Ей тази Бенатова, признах я - през 2015 е планирала да пусне репортаж, за да може пет години по-късно той да компрометира синът на главния герой в него, който е финалист в реалити по конкурентна телевизия SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 2 299
  • София
А, ти се появи. Здрасти.

Та, утре ще се реши какво ще е то. Въпреки всички компромати, Боби си е отделен човек. А на интервютата и на въпросите на участниците е реагирал чисто стратегически. Ако не е искал да говори за родителите си или е казвал неща с недомлъвки, веднага от продукцията ще го надушат, че има нещо гнило и ще ровят. Ако пък беше започнал да обяснява как техните просят и т.н., масово ще се стигне до заключението, че казва това, за да го съжалят. И за да не привлича внимание каза това, което всеки би казал за родителите си в едно нормално семейство. Не можем да го съдим за това какво чувства към тях. За да не ги очерни, не спомена нищо за тях в тази им светлина. А щеше да спечели много повече ако го играеше жертва. И все пак мисля, че е по-различен от тях.

# 2 300
Аз не намирам логика в това да гласуват хора от преди 6 години, които са гледали именно като нас само по ТВ.
Ние тук дори знаем повече за участниците от тях, разкостихме всеки.
Силно се надявам повечето да са като участничката, която пише тук от сезон 4 - а именно, мислещи, четящи, и т.н., въпреки, че има и хора в чужбина, те може и да не са гледали предаването, какво гласуване....тъпа история.
Моля, Мистериозната фермерка от сезон 4, ако чете, да внесе повече яснота това откъде дойде и защо според нея се прави.
И има ли представа каква е нагласата на фермерите, с които поддържа връзка.

Нямам представа защо се прави. Понеже не искам да влизам в уговорки, не знам и какви са настроенията. Съдейки по публикации във фейсбук обаче, вотът май ще е на кантар между Ваня и Калоян.

# 2 301
Това,че ще гласуват всички,дали не означава край на този формат?

Едва ли. По-вероятно е да направят някоя простотия Ол Старс, та сега да ни ги припомнят по тази причина. Joy
А, между другото - в екипа, който влезе да посрещне финалистите на червения килим, беше Митко от първи сезон, явно работи и той там.

Все едно ми е на кого ще дадат парите. Но за Калоян като нищо ще изляза права, че го готвят за победител, откога го разправям... И ще ме учуди, ако спечели някой друг, особено след Тъй Удобния Компромат за Боби, ей така подметнат току-преди финала....

# 2 302
  • London
Във затворена група посветена на Фермата, не е официалната страница.

Бащата изглежда ужасен тарикат..... направо ми е кофти да го гледам.

# 2 303
в екипа, който влезе да посрещне финалистите на червения килим, беше Митко от първи сезон, явно работи и той там.

Да, от няколко години работи там, мисля, че от третия сезон. Това ми е най- мега противния участник във всички сезони (заедно с Ивайло Шопски, разбира се)

# 2 304

За Ваня - Габи, Асен и Милена

Милена няма да гласува за Ваня, тя беше в конфликт с нея. По-скоро за Борислав ще гласува
А според мен за Кано

# 2 305
За тези, които казват, че не познават хора, които гласуват - майка ми го прави. Връхлитат я някакви анти или про емоции и хваща телефона. Карали сме се даже на тази тема, но уви. Сигурна съм, че и утре ще гласува, поне знам, че ще е за правилния човек.

# 2 306
  • София
Абе Надя каквато и да е... Има деца, които вече сигурно имат профили в соц. мрежи. Винаги ми е било гадно за децата. Хората са срещу майка им, но за тях тя е майка и я обичат. Дано не им дават да четат.

# 2 307
  • SF

Не беше на Веселин Маринов, а на Кичка Бодурова https://youtu.be/QfTH7RE0yHc?t=36

Хаха, да! Simple Smile Не им следя дискографията на тези двамата, но изпято с гласа на Калоян, ми е заприличало на Веско Маринов. Simple Smile

А на поста под твоя, нищо няма да отговоря Simple Smile Не мога да застана сериозна пред клавиатурата, да стегна пръсти и да напиша нещо - от смях. Simple Smile

# 2 308
  • Варна

Та, утре ще се реши какво ще е то. Въпреки всички компромати, Боби си е отделен човек. А на интервютата и на въпросите на участниците е реагирал чисто стратегически. Ако не е искал да говори за родителите си или е казвал неща с недомлъвки, веднага от продукцията ще го надушат, че има нещо гнило и ще ровят. Ако пък беше започнал да обяснява как техните просят и т.н., масово ще се стигне до заключението, че казва това, за да го съжалят. И за да не привлича внимание каза това, което всеки би казал за родителите си в едно нормално семейство. Не можем да го съдим за това какво чувства към тях. За да не ги очерни, не спомена нищо за тях в тази им светлина. А щеше да спечели много повече ако го играеше жертва. И все пак мисля, че е по-различен от тях.
Просяците са мафия. Никой няма да ги съжали ако каже, че родителите му просят.

# 2 309
А, ти се появи. Здрасти.

Още един мармот завива шоколада в станиол.

Общи условия

Активация на акаунт