🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 807
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 280
Хмм, хора не съм ви чел изобщо. Но това с Боби си е направо удар под кръста преди финала, за което се радвам. Въпреки че, ако Дана е пуснала това тук се потвъждава, че е клюкарка с долно поведение. Това го споменах още, когато беше началото на сагата на Даянчо и тя знаеше всичко, което реши просто да просне информацията тука щото това грее и нея разбирате ли.

Кукуу, Юхуу с теб смеее! Смях и ревах накрая с Ванчето, много е сладка като се снима с кученцата плюс речта й беше най-оригинална. Да е жива и здрава Ванчето.
Имам познат военен - НИКОГА не се козирува без шапка на главата. /просто вметвам, защото видях, че се споменава/, в моята гледна точка - Калоян е филмар и се възползва от тва гвардейство. Данооо да загуби втори, пожелавам му го от цялото си сърце.

Редакция: WTF хора бъг ли има в анкетата? Ванчето води доооста убедително, което ме радва, но нищо не означава. Миналата година Сами водеше, но не спечели пък беше най-заслужил/БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, че имаше пари - просто най си заслужаваше/

# 2 281
  • при късмета

За Ваня - Габи, Асен и Милена

Милена няма да гласува за Ваня, тя беше в конфликт с нея. По-скоро за Борислав ще гласува
Чувстваш се длъжен на всеки предположението ли да коментираш? Милена ли си? Не видях да си направил твои, пишеш ги и готово. Писала и съм защо смятам, че така ще гласува, но не ми се повтаря. Който чел, чел

Христина, това са думи на невестулката, че не е заковала един пирон. Не мои

Ако някой от фермерите види видеото силно ме съмнява да даде изобщо някой глас за Боби..... а то така умело се върти в мрежата, че не вярвам някой вече да не го е видял.
Като се има предвид, че тук видеото дойде от Дана и като се има предвид, че като всяка година м/у тях текат агитации и настройвания, вече вероятно всички са го гледали.
А това означава, че финалистите ги е страх от Боби и от вота и от битките

Това за козируването без шапка, мъжа ми веднага го забеляза. Каза, че преди са уволнявали за такова нещо.

# 2 282
Хм...само аз ли не вярвам в реалността на това зрителско гласуване?
Струва ми се, че бая надежди му възлагате.
Лично аз мисля, че просто ще посочат, който те решат за победител и ще кажат "ми такива бяха гласовете" пък може за въпросния човек и 1 глас да няма.
Не познавам нито 1 човек, който да праща СМС-и за подобни предавания и гласувания. Отделно, ние не виждаме гласовете, не ги броим.. защо сте толкова сигурни, че каквото кажат, ще е реално?

Тъй като не съм чела предните теми - Нана - от къде имаш спойлери? И ти ли си участник?

# 2 283
Може ли да ме светнете , от къде става ясно , че това са родителите на Боби . Гледах нецелия клип , има ли там нещо като доказателство или разни расисти - хитлеристи си позволяват да пускат измислици и клевети. Ако не е така ще се извиня

Тук ти е грешката, изгледай целия клип. До към средата показват едни тъмни, доста изпаднали субекти, а към края идва ефирното време на Дон Ангел. И веднага ще намериш приликата от показаната тук снимка, а и в профила му може да провериш, че е баща на Боби.

# 2 284
  • София
С баща му не си приличат, ушите и усмивката са целите на майка му. Там проличава най-много.

# 2 285

Милена няма да гласува за Ваня, тя беше в конфликт с нея. По-скоро за Борислав ще гласува
Чувстваш се длъжен на всеки предположението ли да коментираш? Милена ли си? Не видях да си направил твои, пишеш ги и готово. Писала и съм защо смятам, че така ще гласува, но не ми се повтаря. Който чел, чел

Ма споко, не ми се карай. Успокой тона малко.

# 2 286
  • London
Писа момичето на Боби....

За всички които викат, че тази жена е майка ми.... И ТАТЕ не КАРА мама ДА ПРОСИ.... БАЩА МИ МАМА И НИЕ С МАЛКАТА МИ СЕТРА...... Не сме ПРОСЯЦИ!!! НИЕ В ЩВЕЦИЯ НЕ СМЕ ХОДИ ЛИ... ДАЖЕ В ЧУЖБИНА НЕ СМЕ ХОДИ ЛИ🙃

Явно някоя от видеото е спрягана за майка й и то качи снимка на жената.....да покаже, че няма общо с набеденаа от видеото.

Поста се изтри после набързо.

# 2 287
  • София

За всички които викат, че тази жена е майка ми.... И ТАТЕ не КАРА мама ДА ПРОСИ.... БАЩА МИ МАМА И НИЕ С МАЛКАТА МИ СЕТРА...... Не сме ПРОСЯЦИ!!! НИЕ В ЩВЕЦИЯ НЕ СМЕ ХОДИ ЛИ... ДАЖЕ В ЧУЖБИНА НЕ СМЕ ХОДИ ЛИ🙃

Явно някоя от видеото е спрягана за майка й и то качи снимка на жената.....да покаже, че няма общо с набеденаа от видеото.

В материала на Бенатова му казват и името, плюс, че и в профила му във фб има тагвания от Гьотеборг. Същият човек е, няма какво да лъжат, че не е. Ако под момиче, се има предид дъщеря му, нормално е да не знае. Не вярвам Боби да подложи някога дъщерите си на това.

# 2 288

Христина, това са думи на невестулката, че не е заковала един пирон. Не мои

Ако някой от фермерите види видеото силно ме съмнява да даде изобщо някой глас за Боби..... а то така умело се върти в мрежата, че не вярвам някой вече да не го е видял.
Като се има предвид, че тук видеото дойде от Дана и като се има предвид, че като всяка година м/у тях текат агитации и настройвания, вече вероятно всички са го гледали.
А това означава, че финалистите ги е страх от Боби и от вота и от битките

Това за козируването без шапка, мъжа ми веднага го забеляза. Каза, че преди са уволнявали за такова нещо.

Скрит текст:
това че по излъгала ме разочаровала, но както и да е

# 2 289
  • SF
С баща му не си приличат, ушите и усмивката са целите на майка му. Там проличава най-много.

Аз пък намерих огромна прилика с бащата. Само щръкналите уши му липсват. Гледах видеото на стоп кадър, понеже ми беше неприятно и разпознах бащата по кадъра. Гласът е същият. С майката също имат прилика.
Спомням си и скандала покрай филма на Бенатова. Когато го гледах, ме беше срам, че съм българка и като ги гледат тези насядалите и ги питат откъде са, те казват, че са от бедна гладна България, страната с болестите и мизерията.
Бенатова и тя като Дана - клюкарка, но вместо в бг мама пусна компромата по телевизията направо.

# 2 290
А аз си лягам с мисълта за ето този човек, който редовно присъства в сънищата ми....
Умишлено не го показвам надолу от кръста, че сънищата стават кошмари....

Хайде, лека нощ, фермерки и фермери.

кой от двамата

# 2 291
  • София
Кала и Ванче се конкурират във фб, Боби ги гони, а Надя е единствената, на която най-многото реакции са ядосано човече.

# 2 292
  • London

В материала на Бенатова му казват и името, плюс, че и в профила му във фб има тагвания от Гьотеборг. Същият човек е, няма какво да лъжат, че не е. Ако под момиче, се има предид дъщеря му, нормално е да не знае. Не вярвам Боби да подложи някога дъщерите си на това.

Да детето писа преди малко, но му изтриха поста..... то имаше предвид, че неговата майка не проси, нито то, нито Боби. Показа майка си на снимка с Боби и на друга някаква циганка дето е от видеото и някой явно е мислел, че е жената на Боби.

# 2 293

Става интересно. Значи семейството на Борислав вече знае, че целият интернет гърми с тази шведска история Grinning

Дайте снимка на майка му? Да видим колко  пък си приличат.
Ето една на бащата от 2012

# 2 294

Аз пък намерих огромна прилика с бащата. Само щръкналите уши му липсват. Гледах видеото на стоп кадър, понеже ми беше неприятно и разпознах бащата по кадъра. Гласът е същият. С майката също имат прилика.
Спомням си и скандала покрай филма на Бенатова. Когато го гледах, ме беше срам, че съм българка и като ги гледат тези насядалите и ги питат откъде са, те казват, че са от бедна гладна България, страната с болестите и мизерията.
Бенатова и тя като Дана - клюкарка, но вместо в бг мама пусна компромата по телевизията направо.

Моля? Това, че Бенатова е направила разследващ репортаж я прави клюкарка, така ли? И не е пуснала компромат, а е пуснала работата си!
Да ми говорите, че да правиш подобни репортажи е клюкарска работа е крайно неуважение към дадена професия.
Значи всички разследващи случаи по ваше мнение са клюки??? Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт