🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 678
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 265

С тоя кръст, а и на половината снимки му пише I LOVE JESUS, личи си че са евангелисти. А на клипа в youtube онзи с микрофона ясно говори на турски (на 1.30 мин.от клипа) точно на метър от ...уж Борислав, който се е навел над синтезатора. Семейство турски цигани/приятели. Нещо не се вързва, но както и да е. Аз си мисля, че онзи ушатко от репортажа на Бенатова не е Борислав.

# 2 266
  • Другата България
А аз си лягам с мисълта за ето този човек, който редовно присъства в сънищата ми....
Умишлено не го показвам надолу от кръста, че сънищата стават кошмари....

Хайде, лека нощ, фермерки и фермери.

# 2 267
  • SF
1 милиън се мъдри отзад. Ох.... няма хубава осанка и излъчване таткото. Боби все още има време да напише нещо във фейсбук и да излезе от ситуация, има го видеото на стената му....
.....

Да, така става то. Според тебе какво трябва да е това нещо, за излизане от ситуацията.
Бащата се държи адски нагло, въобще не съзнава, че има и минимална вероятност, това което прави той, да е нередно. В тъпата му кратуна не се прокрадва и грам съмнение в действията му.

# 2 268
Борислав големи опити направи да се прояви като различен. Заблуди някои, други не, ама кирливите ризи излязоха наяве накрая и точно на време. Боби не е родителите си, но започва да се прокрадва едно съмнение за личността му. Е ми.. затова ми е трудно да не генерализирам с ромите... уж му чиста работата, ама по с*иганаските стандарти. Оставям, че той, да кажем, не е водеща фигура в бизнеса на родителире си. Но защо, по Веселски, ни ги представя сиромаси? Като ше лъжеш, не мажи поне толкова...

И въпреки това ромите са пауър и сигирно ще спечели. Изкупени са ваучерите от Летница (ли беше?) до Скандинавието. И как не с такъв баща светец - храни бедни, дава им смисъл в живота.. имат да му се отблагодаряват. Като човек живеещ в Дания, срам ме хваща с какво ни свързват заради хора като Ангел.

# 2 269
  • при късмета
Много скучен епизод, като всеки последен.
Не съм чела всичко и линка не съм гледала, но горе долу ми стана ясно за какво иде реч. От една страна, това е супер голям компромат. От друга, самия Боби, с нищо не е дискредитирал лично себе си в предаването. Нали от модела иска да избяга, сега става ясно точно от кой модел, защото цигани има много кланове, с различни обичаи, някои дори не се понасят помежду си.
За кученцата гледам пак се повтарят стари глупости и твърдения. Кученцата бяха 78, толкова ли не можете да броите Joy
Надка дала всичко от себе си, да сбъдне мечтата на Андрей, а един пирон не е забила в тази ферма, това и вчера го писах.
Ваня вече съвсем не знае къде се намира, тотално изтрещя, но е по-симпатична отколкото през целия сезон. Пак обаче не можа да ме спечели на нейна страна.
Калоян и той
Писах вече моите предположения, до тук 2 са ми грешни, но ги оставям. Едното е на Дана, въпреки, че като предположих, че ще гласува за Калоян, вметнах, че последно звучеше като да му е сърдите или обидена, въпреки първоначалната си заявка, че го харесва. Другото е Стоян, предположих, че за Боби ще гласува, но вече не съм сигурна. Калоян обира фермерския вот и според мен
За Калоян - Петър, Мария, Антония, Жанета, Миро, Кустев, Даяна и Дана
За невестулката - Ангел и Митко
За Ваня - Габи, Асен и Милена
За Боби - Данчо, Стоян и Поли
Йогата нямам предположение, дори аргумент да направя такова.

Това, че ще гласуват всички бивши фермери, може да се окаже интересно. Поне ще си припомним стари участници, лично аз като дадат някого даже след месец, трудно ги разпознавам. Имаше и емблематични участия де. И това, че ще играят всички едновременно и доколкото разбрах и до последно е ново, да видим какво ще се получи.

# 2 270
Шефа е направил фирма на името на сина, за да пере короните...

# 2 271
  • SF
С тоя кръст, а и на половината снимки му пише I LOVE JESUS, личи си че са евангелисти.

Или просто такъв кръст са свили отнякъде.

# 2 272

Милена няма да гласува за Ваня, тя беше в конфликт с нея. По-скоро за Борислав ще гласува

# 2 273
Може ли да ме светнете , от къде става ясно , че това са родителите на Боби . Гледах нецелия клип , има ли там нещо като доказателство или разни расисти - хитлеристи си позволяват да пускат измислици и клевети. Ако не е така ще се извиня

# 2 274
С тоя кръст, а и на половината снимки му пише I LOVE JESUS, личи си че са евангелисти.

Или просто такъв кръст са свили отнякъде.

Пак от профила му

# 2 275
  • London
Ако някой от фермерите види видеото силно ме съмнява да даде изобщо някой глас за Боби..... а то така умело се върти в мрежата, че не вярвам някой вече да не го е видял.

Дайде профила на бащата....

# 2 276
Много скучен епизод, като всеки последен.
Не съм чела всичко и линка не съм гледала, но горе долу ми стана ясно за какво иде реч. От една страна, това е супер голям компромат. От друга, самия Боби, с нищо не е дискредитирал лично себе си в предаването. Нали от модела иска да избяга, сега става ясно точно от кой модел, защото цигани има много кланове, с различни обичаи, някои дори не се понасят помежду си.
За кученцата гледам пак се повтарят стари глупости и твърдения. Кученцата бяха 78, толкова ли не можете да броите Joy
Надка дала всичко от себе си, да сбъдне мечтата на Андрей, а един пирон не е забила в тази ферма, това и вчера го писах.
Ваня вече съвсем не знае къде се намира, тотално изтрещя, но е по-симпатична отколкото през целия сезон. Пак обаче не можа да ме спечели на нейна страна.
Калоян и той
Писах вече моите предположения, до тук 2 са ми грешни, но ги оставям. Едното е на Дана, въпреки, че като предположих, че ще гласува за Калоян, вметнах, че последно звучеше като да му е сърдите или обидена, въпреки първоначалната си заявка, че го харесва. Другото е Стоян, предположих, че за Боби ще гласува, но вече не съм сигурна. Калоян обира фермерския вот и според мен
За Калоян - Петър, Мария, Антония, Жанета, Миро, Кустев, Даяна и Дана
За невестулката - Ангел и Митко
За Боби - Данчо, Стоян и Поли
Йогата нямам предположение, дори аргумент да направя такова.

Това, че ще гласуват всички бивши фермери, може да се окаже интересно. Поне ще си припомним стари участници, лично аз като дадат някого даже след месец, трудно ги разпознавам. Имаше и емблематични участия де. И това, че ще играят всички едновременно и доколкото разбрах и до последно е ново, да видим какво ще се получи.

Мога да те поправя в един от епизодите Надя заби няколко пирона в пода в лятната кухня заедно с Поли , даже и на покрива беше тя, тъй че поне пирони е забила Grinning

# 2 277
Може ли да ме светнете , от къде става ясно , че това са родителите на Боби . Гледах нецелия клип , има ли там нещо като доказателство или разни расисти - хитлеристи си позволяват да пускат измислици и клевети. Ако не е така ще се извиня
Ами п гледайте, прочетете назад и ще разберете това което ви интересува, защото всеки е отнел от времето си за да намери инфо и да го предостави тук,. Расисти-хитлеристи??

# 2 278
  • София
Не го пипнаха добре финалния епизод.Това,че ще гласуват всички,дали не означава край на този формат?
Утре-твърдо съм зад Боби.
Първи компромис Калоян,жените не ги искам победителки Simple Smile

# 2 279
Расисти - хитлеристи, леле, и поради какви причини?

Общи условия

Активация на акаунт