🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 278
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Бургас
Продукцията проучва много подробно участниците си и роднините им. За замисъла на шоуто, не случайно им гледат и кътните зъби,   неслучайно работят и психолози за тях. Иван и Андрей, както и всеки друг, който е трябвало да знае е знаел цялата сага с Боби. Даже е възможно и точно заради това да са го избрали. По отношение декларираното спрямо  ромския етнос,  в посока на толерантност и желание за надскочане на предразсъдъците, не знам доколко са цялата истина. Една ми е противоречива тази тенденция, съдя и от вкарването на онзи ром от Фермата 4 ли беше, който изониха без време, за агресия, а самият той беше бивш наркоман и тн. Реално Веселка спечели миналогодишната ферма, без публично да декларира такъв етнос, а и тя дали се  самоопределя като част от него е друг въпрос. Честно казано не ме интересува особено,а  като им се правят и социални експерименти, имат    едни пари-дават ги...

# 2 476
Боби се компрометира сам, а не конкретното видео. Той каза, че се гордее с родителите си. Бедност, мизерия, отделяли от залъка си да го изучат. На екскурзия ще ги прати, измъчените. Каза, че майка му е такава душичка... видяхме я, де. Боби не се разграничи от родителите си, да си бе мълчал, а не да ни ги представя, като света вода ненапита. Боби излъга и сам си е виновен. Никой не избира родителите си, но пък защо ги представя в добра светлина?
Той нямаше ли две дъщери? Все за едната говори.

Ами той може да го е виждал като вид саможертва..., ако така му е представяно откак е дете. Казвало му се е "Нямаме работа, никой не ни ще, че сме цигани, нямаме образование, майка ти седи и се унижава по цял ден на студа на земята за стотинки за да има какво да ядеш" и Боби го е виждал като саможертва. Друг е въпроса, че май на тия двамата им е така по-лесно...... Но за нормален човек това не е лесно, за мен е по-трудно да седна да прося отколкото да потърся работа чисто емоционално.
Ама то действието във видеото се развива преди 4-5години бре..какво дете..Самия Боби вече е имал дете..И фирмата е имал...Дето изкарва пари със строителство  ,та не може да подсигури нормален живот на родителите си ли? Айде моля ви се....

# 2 477
Става кръвта на вода, ама е лично и те ми се пише тук. Определено не съм така устроена. Пък той излъга най - нагло. Да се сърди на себе си.

И аз Ваня.

# 2 478
  • София
Бе стига сте се хваща ли за това как ги е представял. Има системно тормозени хора, които продължават да обичат тормозителите, защото те "ще се променят", просто защото не могат да приемат, че няма. И въпреки това стоят, защото ги обичат. Тук не е системен тормоз, но пак имаме провинение и пак имаме обич към тях.

И аз пак питам - как разбрахме, че родителите на другите са читави, че да ги съдим ако някъде са казали, че са им благодарни за нещо?

# 2 479
Да, да си купи поне гарсониерка с балконче ХайВанчето, да има къде да си води гаджета.. Че каза, че живее в апартамент без балкон горкинкото, а иска само куче и овца, това ѝ трябвало. Верно - да 'земат да се 'земат с овчаря Андрей, той непукист ми изглежда, може и да я изтърпи - с все логореята и хиперактивността.

# 2 480
  • София
Пепик печели и при победа на Кано ,и при победа на Ванчи Simple Smile
Боби и Надка се явяват излишни.

# 2 481
Да сляза и аз от балкона,чета ви от към средата на шоуто,от тогава и започнах да го гледам. Много разтоварващо и  забавно ми беше да ви чета.
От около 2 седмици съм твърдо за Ваня да спечели на финала, за нея и гласувах в анкетата.
Смятам,че от всички  участници ,а особено от тази финална четворка,Ваня е най достойна за голямата награда. Вярно си имаше и тя своите "лудости" и изпускане на нерви,но това е нищо в сравнение с  останалите. Пъргава,изпълнителна и работлива ми се вижда, добронамерена е. Мина всички етапи във фермата,с най -много дуели.Била "куку"и т.н.,ами предпочитам  хора ,като нея отколкото такива със схеми и интриги в главата.
Боби въобще не ми е бил фаворит ,от преди вчера още.
Калоян е ок да е 2 ри, а мястото на Надя въобще не е във финалната четворка. На нейно място трябваше да е Стоян .
Наистина ще се радвам ,ако Ваня спечели довечера,най-справедливо   ще е според мен.

# 2 482
  • London
Боби се компрометира сам, а не конкретното видео. Той каза, че се гордее с родителите си. Бедност, мизерия, отделяли от залъка си да го изучат. На екскурзия ще ги прати, измъчените. Каза, че майка му е такава душичка... видяхме я, де. Боби не се разграничи от родителите си, да си бе мълчал, а не да ни ги представя, като света вода ненапита. Боби излъга и сам си е виновен. Никой не избира родителите си, но пък защо ги представя в добра светлина?
Той нямаше ли две дъщери? Все за едната говори.

Ами той може да го е виждал като вид саможертва..., ако така му е представяно откак е дете. Казвало му се е "Нямаме работа, никой не ни ще, че сме цигани, нямаме образование, майка ти седи и се унижава по цял ден на студа на земята за стотинки за да има какво да ядеш" и Боби го е виждал като саможертва. Друг е въпроса, че май на тия двамата им е така по-лесно...... Но за нормален човек това не е лесно, за мен е по-трудно да седна да прося отколкото да потърся работа чисто емоционално.
Ама то действието във видеото се развива преди 4-5години бре..какво дете..Самия Боби вече е имал дете..И фирмата е имал...Дето изкарва пари със строителство  ,та не може да подсигури нормален живот на родителите си ли? Айде моля ви се....

Едно е да искаш да помогнеш на някой да живее друго яче, друго е той да иска да го направи.  А и това, че Боби се справя със своето семейство не значи, че следва да отглежда цялата рода нали така? Това са здрави, прави хора, не ми се видяха особено възрастни..... откъде накъде ще са грижа на Боби? На тях така си им харесва очевидно, както и на много бездомници, които например не можеш да вкараш в правия път да живеят в дом, да спазват някакви социални правила и тн. За мен Боби има отговорност към своите деца, оттам натам всеки да се оправя....

Кустев ми се струва отрано почерпен:satisfied:
https://www.facebook.com/ilian.kustev/videos/10158981668917148

Макето голям мазник ми се вижда.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 15:10 от La Catrala

# 2 483
https://m.youtube.com/watch?v=ifvqS-QF-vg
Иийй бере...Цар АГО и син...

# 2 484
  • София
Не, че нещо, ама това какво показва? По дискотеки май не сте виждали какво става. И без цигани вътре.

# 2 485
  • London
На видеото всички пияни ми се виждат.... Дана и ти си на мотика момиче.

Не ги ли притесняват епидемичните мерки тия хора?

# 2 486
  • при късмета
Да, да си купи поне гарсониерка с балконче ХайВанчето, да има къде да си води гаджета.. Че каза, че живее в апартамент без балкон горкинкото, а иска само куче и овца, това ѝ трябвало. Верно - да 'земат да се 'земат с овчаря Андрей, той непукист ми изглежда, може и да я изтърпи - с все логореята и хиперактивността.
На Андрей ще му е лесно в Кукото. По цял ден по поляните с овцете и няма да я вижда Joy

# 2 487
  • Другата България
Тия от сега са се подкарали.....

Естествено, че има значение как е представил родителите си Боби.
Защото е излъгал.
Тя и Надка представи нещата с бившия си мъж по един начин /лека му пръст на човека/, пък после въз основа на видеото я разкостихме, че може и да не е било така.
Ако си беше признал за тях, и се разграничил, нямаше да ги има тези коментари предполагам.

# 2 488
  • при късмета
Да, определено, признавайки за етноса си, Боби, ако беше вметнал, че родителите му упражняват дейност типична за циганите и точно от това иска да избяга, работи честно и т.н., щеше да е спечелил зрителския вот отдавна. И нямаше кой да го бутне, спрямо това, което показа вътре, с никого не влезе в конфликт, не беше подмолен да подковава този и онзи, казваше си мнението, когато трябваше, не е обидил никого, изобщо като цяло представянето му беше по-скоро с положителен, отколкото отрицателен знак, най-силния физически, спечелил половината имунитети и 2 дуела. Направо се бетонираше на чело от средата на сезона

# 2 489
Ето как ще се разбере кое е на живо, кое на запис: колко пияни или с махмурлук фермери ще видим довечера.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 15:50 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт