🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 369
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Другата България
Абсолютно съм съгласна.
Лоша реклама няма, ето, който е решил да си гласува за Боби, да си го направи, независимо от това, което се пише и е излязло.
Осъжда го, не е съгласен, и толкова.
Смята, че той е различен, не го олицетворява с родителите, вярва му на всичко казано, драма няма.
Някой доста е търсил за да открие въпросният компромата. Яко ровене е било за да се докопа нещо за Боби. И тъй като явно не е намерено нищо лично за него са попаднали на това.
Компромата е бил намерен много отдавна.
Просто изчакаха верния момент за пускането му в обръщение. Класическо изпълнение.
На мен лично не ми влияе, аз съдя за човека по играта му в предаването. Не съм гледал и Надя в другото предаване. Но оценката ми за компромата е, че ще има влияние върху СМС вота, каквато е и целта му.
Ти така и не ми отговори какво според теб значи, че Боби е излязъл "сух" от предаването?
Скролни,отговорих ти преди час почти.
Ето тук
Извинявай, пропуснала съм го.
Разбрах те.

# 2 461
Тц, тук обратната психология няма да сработи. Joy
Ходът е добре преценен - в точния момент. Това е.

# 2 462
  • Другата България
Е, да видим довечера.
Може и да си права.

# 2 463
  • София
Боби трябваше да си мълчи за етноса,както Весето миналата година Simple Smile
Да ги видим тогава как ще му открият видеото.
Мери Smile сори,но така реших,защото нали с теб анализирахме онзи последен спойлер от 3.12 и там дори бяха написани финалните двойки,че и как Дайчето била в Жипа на Даню.Пък аз се надпирах,че това не може да е финал.От друга страна снощи казаха,че няма да има женски и мъжки поток.
Иначе видеото се върти и из ФБ и има много лек отлив,останалите не вярват ,че касае точно родителите на Боби.
Подкрепят се всички,без Надка.

# 2 464
Боби се компрометира сам, а не конкретното видео. Той каза, че се гордее с родителите си. Бедност, мизерия, отделяли от залъка си да го изучат. На екскурзия ще ги прати, измъчените. Каза, че майка му е такава душичка... видяхме я, де. Боби не се разграничи от родителите си, да си бе мълчал, а не да ни ги представя, като света вода ненапита. Боби излъга и сам си е виновен. Никой не избира родителите си, но пък защо ги представя в добра светлина?
Той нямаше ли две дъщери? Все за едната говори.

# 2 465
Парите не са всичко!
Да бе, да!
Компромати, кучета, цитати... всеки се бори за наградата. Кой както може!
Без Надка, която с ''едни дрехи е влязла и със същите излиза''.
Аз  SMS  няма да изпращам, защото от четиримата нямам фаворит за победител.
Така че ми все тая, кой ще спечели.
Но като че ли най - недостоен е Калоян.
Чест, достойнство - на думи.
Много подмолен беше, клюкар. Жените са светици, пък на Милена забраняваше храна.
Приятелки му били Косъма и Жани.
Спомням си Косъма как го надъхваше: На финала те искам. Пръсни им панаира, но да победиш.
Така както безславно си замина Петър, ще ми е кеф и Кано да го последва.

Ако един човек е добър и стойностен, какво значение има кои и какви са родителите му?
Видеата за Боби и Надя са ''удар под кръста'' и нямат нищо общо с участието им във Фермата.

# 2 466
  • London
Попаднаха ми случайно скечове на Калоян от сезон 3 във фейсбук за българина на море и българина на хотел. Бая се посмях с него. Напомня ми на един млад Данчо и прическата същата и говора.

Част от фермерите вече са в ресторанта на Кустев... Снимат се, танцуват.

# 2 467
  • London
Боби се компрометира сам, а не конкретното видео. Той каза, че се гордее с родителите си. Бедност, мизерия, отделяли от залъка си да го изучат. На екскурзия ще ги прати, измъчените. Каза, че майка му е такава душичка... видяхме я, де. Боби не се разграничи от родителите си, да си бе мълчал, а не да ни ги представя, като света вода ненапита. Боби излъга и сам си е виновен. Никой не избира родителите си, но пък защо ги представя в добра светлина?
Той нямаше ли две дъщери? Все за едната говори.

Ами той може да го е виждал като вид саможертва..., ако така му е представяно откак е дете. Казвало му се е "Нямаме работа, никой не ни ще, че сме цигани, нямаме образование, майка ти седи и се унижава по цял ден на студа на земята за стотинки за да има какво да ядеш" и Боби го е виждал като саможертва. Друг е въпроса, че май на тия двамата им е така по-лесно...... Но за нормален човек това не е лесно, за мен е по-трудно да седна да прося отколкото да потърся работа чисто емоционално.

# 2 468
  • София
Тц, тук обратната психология няма да сработи. Joy
Ходът е добре преценен - в точния момент. Това е.
Аз и по-рано писах, че не го харесвам заради него самия, а видеото само ми изясни донякъде гнилата нишка. Но не разбирам защо се натъртва постоянно на "точно сега", "този момент" и подобни, след като по мои наблюдения повечето хора, които не искаме да спечели Боби, не сме се повлиали от видеото за това си решение, а този репортаж само го е затвърдил. Аз от поне месец съм твърдо за Ваня и си я защитавам и тя продължава да ми бъде фаворит.

# 2 469
Важното е, че този ход е успял да въздейства, пък - който както ще да го приема.

# 2 470
Катрала, може, но и отдавна Боби не е дете и определено не е кьорав, че да не види какви са. Ако моите родители се занимават с това, няма да ги погледна, камо ли да казвам, че се гордея с тях.

# 2 471
Поне финала на Фермата е по-емоционален от финала на ИВ, ако не друго. Добра програма за днес - Фермата финал и после как бият Пулев Simple Smile

# 2 472
  • София

Част от фермерите вече са в ресторанта на Кустев... Снимат се, танцуват.
А така,а ние ги нищим тук Simple Smile
Но Боби гейт не успя да мине по брой мнения Дая.Представям си ИА как гледат смс-ите и си казват -Ех Дайче,защо не избра Марето... Simple Smile
А за мен победителят ще е този,който си вземе битките и няма да е честно някой случаен като нас,бивши фермери от минали сезони да му попречат да вземе наградата.
Защото в крайна сметка всичко се решаваше на Арената.

# 2 473
  • София
Аз се радвам, че преди видеото още си бях променила мнението за Боби.
Положително за Боби...много работеше във Фермата, няма спор. Толкова много, че накрая всичко го болеше. Къде го болеше, къде почна да се скатава. Заради многото работа ли трябва да получи наградата? Не знам...а защо не е Ванчето заради най-многото битки.
Аз също смятам, че видеото касае родителите му, не него. Но в главата си чувам и речта  на Боби какво ще направи с печалбата....първото нещо екскурзия на майка му и баща му.....
Няма лошо да обичаш родителите си, повечето ги обичат дори и с недостатъците ми...но моят глас няма да отиде за екскурзията на родителите на Боби. Моят глас отива при Ванчето.

# 2 474
  • London
Така е на теория, но родителя си е родител, както и детето си е дете въпреки грешките им. Можеш да осъждаш поведението им, да се разкъсваш, но в крайна сметка кръвта вода не става. Боби щеше много по-лесно да ги от пише, ако него бяха карали да проси или го бяха били... Така сме устроени.

И аз съм за Ваня.... Тя заслужава една инжекция финансова за бъдещето.

Общи условия

Активация на акаунт