🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 419
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 445
Довечера съм за най-малкото зло - Ваня.

Надя за мен е дъното, Калоян е посредствено момче, което не знае друго, освен да седи право пред Президентството и което проявява агресия, когато получи малко власт, а Боби...нищите го достатъчно.

# 2 446
Защо се нарича компромат? Защото го изтипосаха Точно Сега, точно сега. Толкова Ненагласено, ама никак... Joy
Между 2015 и наши дни, колко пъти чу за някой си Борислав от Летница? Сега е под прожекторите, сега е станал предмет на всеобщ интерес. Искат да се информират хората, не може ли ?

# 2 447
Анкетата е затворена, сега опитах ни не ми позволява.

# 2 448
  • España
Тазгодишният финал на “Фермата” е като един виц от 90-те : “Отварям хладилника, а там какво ли няма...” ! Та и тук няма един истински достоен фаворит , за който да се хванеш!
Мисля ,че е ненужно да се взираме в родителите, близките и роднините на участниците принципно, но в случая с Борислав не е точно така. Нямаше да е важен ( освен в криминален аспект) поминъкът на тези хора, ако синът им съвсем умишлено и манипулативно пред участници и зрители не изгради един фалшив образ на бедни, отрудени хорица , дето ще води на екскурзия ( извън Швеция вероятно) , като знак на обич и благодарност за това, че “от залъка си са делили” за неговото благополучие!!!!! За “супертаткото” вече писах и не смятам да се повтарям, така че Боби е един фалшив герой ,сори!
Всъщност , който и да спечели , все ще остане един горчив вкус от цялостното издание номер 6!

# 2 449
Скрит текст:
Нямам идея дали си чела темата от вчера насам, откакто това нещо се появи и тук.
Почти всички, които пишат против Боби и са се разочаровали от него не са го направили заради родителите му, а именно заради самия него. И поведението му вътре предвид видяно и в клип, и в профил, и в профил на баща му, отново във връзка с него.
За мен е непонятно това явно неразбиране на написаното отт съфорумците, хората ясно си пишат кое и защо не харесват в Боби, като в частност коментират и родителите, защото те са едно цяло.
Няма как нещата да не са свързани.

Merri_An, момичета и момчета - 483 непрочетени коментара няма как да ги изчета всичките, карам по диагонал.

Моля някой да сподели с 2-3 изречения - какви са личните прегрешения на Боби!

Майка му и баща му не ме интересуват.

Фермата 6 не е предаване за най-достойния човек на света, и в нея Боби работи най-много - признато от всички участници. Също е един от най-силните участници в битките.
Вторият участник, който е с най-много спечелени битки, е Ваня.

А Петър - и на финала на участието си показа, че върти палачинката според собствената му изгода - визирам подреждането на битките и 'пакта', който уж били сключили с другите, да не слагат алманаха на много точки. Е,  знаете той на колко я сложи и коментара му, нали!

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 14:59 от Tahiti

# 2 450
Елис, Не схващаш, нали? Не схващаш или се правиш какво казвам с Това Сега. Защо не излезе този компромат по-рано, а Сега, когато Боби е на финал, баш когато отвориха линиите за гласуване. Това е добре пазен Досега компромат, толкова е прозрачно...
Защото Боби трудно ще го победят в игрите, защо да не го победят с вот?
Толкова прозрачно, направо смешно.
Но, все тая.

# 2 451
  • София
А защо само за него искат да се информират хората? Като задълбават толкова, защо не се информират и за другите? Защото просто не им минава през акъла, че не циганин може да действа като циганин? И такива случаи достатъчно съм виждала. Но по подразбиране щом не е циганин, измами не прави. А това е абсурдно, всеки го знае. И въпреки това никой не рови из миналото на другите. Защо?

# 2 452
  • София
Mysterious_Former, не знам дали можеш да отговориш директно, но можеш ли да потвърдиш или отречеш, че финала вече се е състоял? Излезе подобна информация.

Финалът е на живо довечера.
Той,че ще е на живо -ясно.Мери си позволявам да мисля,те е попитала дали са играни финалните битки.
Какво се е случило на 3.12 ? Генерална репетиция ли ?
И във връзка със ситуацията едва ли ще поканят 120 бивши фермери-явно и това е минало.Остава само зрителският вот,така ли ?

# 2 453
Някой доста е търсил за да открие въпросният компромата. Яко ровене е било за да се докопа нещо за Боби. И тъй като явно не е намерено нищо лично за него са попаднали на това.

# 2 454
  • Другата България
Тазгодишният финал на “Фермата” е като един виц от 90-те : “Отварям хладилника, а там какво ли няма...” ! Та и тук няма един истински достоен фаворит , за който да се хванеш!
Мисля ,че е ненужно да се взираме в родителите, близките и роднините на участниците принципно, но в случая с Борислав не е точно така. Нямаше да е важен ( освен в криминален аспект) поминъкът на тези хора, ако синът им съвсем умишлено и манипулативно пред участници и зрители не изгради един фалшив образ на бедни, отрудени хорица , дето ще води на екскурзия ( извън Швеция вероятно) , като знак на обич и благодарност за това, че “от залъка си са делили” за неговото благополучие!!!!! За “супертаткото” вече писах и не смятам да се повтарям, така че Боби е един фалшив герой ,сори!
Всъщност , който и да спечели , все ще остане един горчив вкус от цялостното издание номер 6!
Същото пиша и аз.
Ама който разбрал, разбрал.
Mysterious_Former, не знам дали можеш да отговориш директно, но можеш ли да потвърдиш или отречеш, че финала вече се е състоял? Излезе подобна информация.
Финалът е на живо довечера.
Той,че ще е на живо -ясно.Мери си позволявам да мисля,те е попитала дали са играни финалните битки.
Какво се е случило на 3.12 ? Генерална репетиция ли ?
И във връзка със ситуацията едва ли ще поканят 120 бивши фермери-явно и това е минало.Остава само зрителският вот,така ли ?
Joy Малеее, колко съм предвидима!
Не, това, което съм питала потребителката, е било тук, в темата.
Предполагам си правиш изводите по миналата година, по един друг формат.
Но там....беше различно.
Сега ми е все тая, само да не печелят Надка и Боби.

# 2 455
Някой доста е търсил за да открие въпросният компромата. Яко ровене е било за да се докопа нещо за Боби. И тъй като явно не е намерено нищо лично за него са попаднали на това.
Компромата е бил намерен много отдавна.
Просто изчакаха верния момент за пускането му в обръщение. Класическо изпълнение.
На мен лично не ми влияе, аз съдя за човека по играта му в предаването. Не съм гледал и Надя в другото предаване. Но оценката ми за компромата е, че ще има влияние върху СМС вота, каквато е и целта му.

# 2 456
Просто изчакаха верния момент за пускането му в обръщение. Класическо изпълнение.
На мен лично не ми влияе, аз съдя за човека по играта му в предаването. Не съм гледал и Надя в другото предаване. Но оценката ми за компромата е, че ще има влияние върху СМС вота, каквато е и целта му.
Съгласна съм. Мисълта ми е че е търсено доста и целенасочено. Все пак репортажа е от 2015г и е за родителите му.

# 2 457
  • Другата България
Ти така и не ми отговори какво според теб значи, че Боби е излязъл "сух" от предаването?

# 2 458
Може пък да обедини хората, да активира положителен вот за Боби, който е останал чист и добър, въпреки родителите. Що пък да не е в негова полза т. нар. Компромат- има ли лоша реклама? В PR -а това си е изпитана стратегия.
Който каквото разбрал, сега- а кога- ето отговора- обединява всички в името на своята сръчност, ограмотеност/е, не образованост/ и т. н.

# 2 459
Ти така и не ми отговори какво според теб значи, че Боби е излязъл "сух" от предаването?
Скролни,отговорих ти преди час почти.
Ето тук - стр 162, пост 2428

Общи условия

Активация на акаунт