🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 344
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Моята теза е, че никой не е знаел нищо. Най-малкото щяха да кажат на Боби да не споменава, че е ром. Така нямаше да има ровене на клипове, защото никой нямаше да го свърже с тези хора. Другата крайност е да го накарат да разкаже повече за тях, точно за да се разрови някой.

# 2 536
Зравейте, знаете ли дали има линк за гледане от чужбина в реално време?

# 2 537
  • София
Сега погледнах програмата на БТВ -финалът е само 2 часа.За мен битките са заснети,Боби ги е взел и е първи.
Сега ми остава да разбера кой е вторият Simple Smile

# 2 538
  • София
Разбира се, че поведението ти в живота показва какъв човек си. А не да вярваме на думи някой като се описва за много хрисим и заслужил. Предпочитам наградата да я взема някое Хахо пред някой лицемер. А от тези 4мата, поне двама са със сигурност лицемери, доказано от историята

# 2 539
  • Варна
За какво ровене става въпрос. Хората се познават и знаят в по-малките градове и села, коментират, говорят, 'клюките' стигат до кого ли не.
Аз бях гледала филма на Бенатова, отдавна, сега го изгледах пак. И тогава и сега ме възмути бизнеса на тези хора.
Хубаво е, че Боби обича родителите си, харесва ми. Не ми харесва обаче, че той не намира за грешен начина по който те изкарват парите си. Той каза, че се гордее с тях. Можеше просто да премълчи, да се опита да не ги навира на преден план. Щото пример искал да бъде. За кого? Него ли да гледат или баща му?  Ми не ми е ок ни той, ни посланията му.

# 2 540
Леле мале, писна ми да чета за тази екскурзия. 😂
И моята майка, например, има достатъчно пари да пътува в по няколко държави всяка година, ама ако имах излишни пари, пак бих искала да ѝ подаря една почивка/екскурзия. По Коледа като си подаряваме подаръци на близките ни хора го правим, защото нямат пари ли? 😂

# 2 541
Какъв ще е този фермерски съвет?

# 2 542
Не мисля, че ИиА са знаели за родителите на Боби. Колкото и да са пердета, едва ли биха го избрали, ако знаеха. Боби старателно си гради имиджа на работар и добър баща и си крие тъмните семейни истории.

# 2 543
  • София
Леле мале, писна ми да чета за тази екскурзия. 😂
И моята майка, например, има достатъчно пари да пътува в по няколко държави всяка година, ама ако имах излишни пари, пак бих искала да ѝ подаря една почивка/екскурзия. По Коледа като си подаряваме подаръци на близките ни хора го правим, защото нямат пари ли? 😂
Едно е да си подарявате семейно подаръци, друго е да искаш с парите от наградата "да заведеш заслужилите си родители на екскурзия" като оставяш впечатлението че са много хрисими и не могат да си го позволят. Разбира се пропускаш факта че баща ти с толкова нечестно изкарано злато по себе си може да участва в някое риалити по Дискавъри

# 2 544
  • Варна/Лондон
Аз съм за Кобрата, но ако и Ванчето победи, няма да се сърдя много. 😁

# 2 545
Зравейте, знаете ли дали има линк за гледане от чужбина в реално време?

# 2 546
  • София
Ама аз съм съгласна, че и по поведението навън ще разберем много за един човек. Само дето няма как да разберем ние тук. За да са равни всички, то на 100% трябва на всеки един да се извадят кирливите ризи в реалния живот, за да направим някаква реална съпоставка. Как да знаем кой в какво се е забърквал и дали му е чиста работата? Кой какво признава и кой - не? Няма как. Та то повечето хора не си знаят миналото на половинките, дето ги познават от години и са до тях, вие искате да разберем какви са в реалния живот участниците. Няма как. Всеки човек си има някакви тайни, дето пази за себе си. Още повече пък ако са били в миналото. Че ако утре ми се появи някой да ми каже, че мъжът ми е такъв и такъв, естествено, че няма да му искам сметка пред толкова зрители. После може да си се караме колкото искаме, ама пред другите пак ще застана зад него, защото съм видяла какъв човек е и миналото не ме интересува, след като няма сегашни препратки към там.

Колкото до вота, считам, че Надя и Калоян най-малко са допринесли за фермата и със сигурност не трябва да печелят те.

# 2 547
  • при късмета
Сега погледнах програмата на БТВ -финалът е само 2 часа.За мен битките са заснети,Боби ги е взел и е първи.
Сега ми остава да разбера кой е вторият Simple Smile
Финала не си ли е бил винаги 2 часа?

# 2 548
Май беше по три часа - до четвърти сезон. Да има повече време за гласуване, естествено.

# 2 549
видях видеото на Кустев..добре де тия са кът кирки пийнали с какъв трезвен разум,ще гласуват та вече и аз мисля,че всичко е предварително играно и гласувано тази вечер просто,ще броят смс ,ако има де.....да ви подсетя нещо....обърнете внимание на костюма на Боби когато се беше барнал при Даньовото интервю ....модерен изпипан по-вкус и от скъпичките,а на Калоян костюма ми изглеждаше от миналия век......във Фермата само Боби имаше свестни дрехи....не съм за никой и все ми е тая кой ,ще е победител,но ще погледам сеира все пак ми е безплатен...

Общи условия

Активация на акаунт