Професионални серии за коса 143

• 43 449
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Vanessa De, Princezata,

Благодаря много за съветите и отделеното време.
Напура стаминген шампоан ползвам на всяко миене за преуош на корена но не успявам да си почувствам косата чиста само с него и затова задължително ползвам втори шампоан, и не го и опоменах в протоколите.

Като протеин имам Sebatian Penetraitt и може да поръчам Architect или pro longer или absolut repair, и аз се чудя коя от трите.

С меди категорично приключих, мен ми оплиташе много, взех го преди 2 години някъде и едва го изхабих но поръчах сега шампоан за чувствителен скалп и може да ползвам засега само балсама Penetraitt за да напротеинча пък да видим.

Заложила съм на тази тежка артилерия защото дълго време нищо др не можеше да ми приведе косата в приличен вид, а с протеин косата ми винаги е гадна.

Маската Densifique я разкарах мигновенно както и шампоана, косата ми беше мн по зализана след тях отколкото след joico и кафявата капачка.
Също 2 минутния на афоджи имах и от него нямах абсолютно никакъв ефект освен грозна и разхвърчана коса затова заложих на хидратиращи продукти

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 13:21 от Мélisande

# 316
Здравейте, моля препоръчайте добра протеинова маска за изрусена коса. До сега ползвах Терапист на Керастаз, но свършва. Мислех да взема Про файбър на Лореал, но не мога да намеря варианта за плътна коса в Рибата (а имам ваучер за там и искам от там да си взема). Мога да взема С9 на Напура, ползвала съм я преди, но исках нещо ново да опитам. И загледах на Лалга маската-от тази марка съм имала само ампулата за възстановяване и ми се отразява страхотно, но нямам идея маската на Лалга протеин ли е или хидратация???
Моля за съвет и предложения, благодаря.

# 317
Здравейте, какво ви е мнението за сешоарите Valera.
Заглеждам ето този

https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-sxj-7500-d-rc-light-ionic

Чета, че предпочитан тук, в темата е Парлукс, но не знам с какво превъзхожда другите марки.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 318
Netflix,
Аlterna bond repair, Kerastase Architecte, Lanza healing oil, Loreal absolut repair в този ред.
Lalga също е добър избор и не е хидратираща.

# 319
Netflix,
Аlterna bond repair, Kerastase Architecte, Lanza healing oil, Loreal absolut repair в този ред.
Lalga също е добър избор и не е хидратираща.
Страхотна си, благодаря ти 💐

# 320
Поръчах си маската с кафява капачка на  мараканоил от parfimo.bg. Та маската си има мирис на гранясало. Много леко се усещат нотки на оригиналната миризма. Има ли къде да се провери срока на годност. Не виждам на опаковката. Или на някой да му се е случвало.

# 321
Поръчах си маската с кафява капачка на  мараканоил от parfimo.bg. Та маската си има мирис на гранясало. Много леко се усещат нотки на оригиналната миризма. Има ли къде да се провери срока на годност. Не виждам на опаковката. Или на някой да му се е случвало.
http://www.checkfresh.com/moroccanoil.html
И аз поръчах два продукта от сайта и ги чакам. Имам громно съмнение, че ще бъдат с изтекъл срок на годност.

# 322
Проверих, но не става с баркода. Да не си тотално фалшиви.

# 323
Вероятно са супер стари. Маската се вмирисва при мен за около 8 месеца.

# 324
Triumph
Проверих, но не става с баркода. Да не си тотално фалшиви.
Можете ли да снимате кода? Вижте да не сте объркали кирилица и латиница, ако има букви. Ако не  етам проблема се свържете още утре с Парфимо. Цената на въпросната маска я гледам, че пада ли пада, последните дни..  Neutral Face

# 325
Да, цената й беше 35лв.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 326
Да, цената й беше 35лв.
Скрит текст:
Скрит текст:
Не, не не се гледа баркода, а батчкод. На повечето продукти е в черно и с няколко символа - букви и цифри. На тези две снимки го има в черно в долнача част на опаковките.

# 327
Пийч,не мога да ги сравня,не съм ползвала Про Файбър. Про лонгър можеш да я пробваш,но не я ползвай на поредни миенета

От Парфимо моя крем на Марокан е много странен.Един розов,не мирише на гранясало,но и не на нормалната мароканска миризма.Но си го ползвам,разлика в ефекта не виждам

# 328
Здравейте. Извинявам се, ако въпросът е задаван преди. Оригинални ли са продуктите в kosa.bg, тъй като цените на milkshake ми се виждат доста приемливи, а и не само?

# 329
  • Варна
Да ОК са

Общи условия

Активация на акаунт