Професионални серии за коса 143

• 43 377
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Миии, щото..... Ъъъъъ, излезна една нова боя био на Alfaparf и рекох аз да си я сложа, нали е био.... И турих 7ца,ама реших да не я смесва 1:1,5 ами 1:1 и тя преди месец почти черна беше, за мой ужас. Хипертония хванах направо.
Та, сега тука другия месец пак ще ходя да изсветлявам щото искам ей този цвят....... А относно хидратацията какво да правя?
Редкен ми харесва, не втвърдява много... Ама незнам и нещо друго да имам. Аз само Редкен имам сега, и един шампоан на Меди. Хидратация никаква

# 616
Ето ти една не много силна хидратация
https://www.philipkingsley.com/philip-kingsley-moisture-balancing-shampoo.html
Генезис прозрачния шампоан и балсама може би ще ти свършат работа,блондинския прозрачен с балсама също.
Пък с това обезцветяване, не само цвета ами и дължината на косата на мацката ще докараш скоро време

# 617
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави и благословени!
Установих, че нямам никакъв протеинов шампоан, двоумя се между Кюн и Алафапарф. 
https://www.arlen.bg/product/4429/shampoan-s-aktiven-keratin-za- … hampoo-300ml.html
https://www.arlen.bg/product/440/vazstanovyavasht-shampoan-za-uv … hampoo-250ml.html
До сега не съм ползвала нищо на Алфапарф, а на Кюн само шампоан за чувствителен скалп и много ми харесваше. Та така или иначе трябва да поръчам боя и мисля да добавя и едни шампоан. Предполагам и двата са протеинови... Кой бихте ми препоръчали?

# 618
Сега ако ти кажа че косата ти ми се вижда прехидратирана?!
Какво означава прехидратирана коса?
Грам не разбирам на протеини и хидратации, но имам късмета на хубав ген откъм коса и ползвам професионална козметика за гъдел на душата.

# 619
Сега ако ти кажа че косата ти ми се вижда прехидратирана?!
Грам не разбирам на протеини и хидратации, но имам късмета на хубав ген откъм коса и ползвам професионална козметика за гъдел на душата.

Ако дълго време са ползвани само хидратиращи продукти, косата се пренасища и започва да изглежда зле (като се вкара протеин нещата се нормализират). При мен косата става една пухкава, като захарен памук, усеща се леко суха, бухва, няма форма и обем. Трагедия направо. ДПШ за рестарт и балансирана/протеинова маска като Архитект да кажем, са ме спасявали от такива гафове.

# 620
Благодаря!

# 621
В случая,дължините изглеждат мазни,увиснали,почти изправени,няма живот в тях

# 622
  • Бургас/Пз
ДПШ преди боя ли беше удачно да се ползва??

Препоръчате ми киселинен шампоан или продукт на по-нормална цена? Нещо от типа на този https://www.arlen.bg/product/15519/losion-za-podchertavane-na-ts … sealer-210ml.html,   но поне малко по-евтин. Искам да пробвам и ако ми хареса, тогава да опитам по-скъп продукт

# 623
Честита Коледа на всички!

Моля, за мнение относно протокола ми. Косата ми е нетретирана, не боядисвана, силно чуплива, цьфти.
От септември  досега ползвам  Ш и М Архитект и много ми харесват кьдриците и подредеността. Ок ли е толкова дьлго време да ползвам една серия?
 В този период ползвах 1-2 пьти Ш и М Екстеншьнист, не ми харесва особено, по-разхвьрчана е, не сьм сигурна дали ми измива косата добре (като се почеша и остава себум по нокьтя, извинявам се за обяснението)
Нe сьм ползвала ДПШ, мисля за този на Меди.
 Грижата ми без отмиване - за момента ползвам еластиСТАЙЛЬР и бонда за врьхчета на ФК, понякога слагам олиото на Чи-коприната Силк инфюжьн (имам и разни кремчета за кьдрици, термо про лонгьр и др.)

# 624
  • Варна
Тамара имаш издръжлив скалп явно Grinning За 2м. нон стоп с архитект Ш се докарах до чувствирелен скалп преди години. Пробвай комбинацията Ш архитект и М Extentioniste. Мисля си,че ще ти хареса. Шампоанът  Extentioniste за мен е голямо недоразумение.

# 625
Честита Коледа!🎄

Снощи най-накрая косата мк стана хубава... явно доста време не бях ползвала ДПШ, не си спомням, но комбинация с маска Хроноложист и коприната на Чи, косата върна живот, блясък, никаква сухота и много обем. Доволна съм!
Направи ми впечатление и че имам мнооооого нова коса и мисля да си взема пак тоника на ФК + целула мадре на Алфапарф. Обмислям концентрата за блясък. Предполагам е ок за не много тормозена коса?

# 626
Lollaa, кой ДПШ ползваш?

# 627
Момичета,
Весела Коледа и благодаря за страхотните съвети, които винаги давате тук!
Сега се чудя за терапията на алфапарф aka клетата майка 😀
Възстановяващ или подхранващ концентрат да избера?
Боядисвам се горе долу на месец/месец и половина, руса съм на ниво 9... Използвам сешоар и четка с горещ въздух два пъти в седмицата, преса може би един или два пъти в седмицата и то не всяка седмица... Зависи имам ли повод 😀

Колко често си я правите?
Всичко по темата ще ми е от полза.
Благодаря предварително! 😊

# 628
В случая,дължините изглеждат мазни,увиснали,почти изправени,няма живот в тях
Значи трябва протеин ли? Генезис прозрачния и балсам какви, са? Някакви ампули? (заделила съм парички и са готови за влагане 😆)

# 629
Marigold, използвам на Лейбъл М.

Общи условия

Активация на акаунт