Професионални серии за коса 143

• 43 360
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас/Пз
Изумена съм колко много нови продукти за коса са се появили на пазара последните 2 години. Направо се обърках в информацията Simple Smile

Моля ви, кажете шампоанът  Про Лонгър с каква маска или балсам е добре да се комбинира. Имам маски на Инфорсър и Color, балсам хидратиращ на Brave и маската на Керастаз екстеншънист. Бях се засилила да купувам на Маракеш до боядисана коса, но още го нямам.

# 601
Изумена съм колко много нови продукти за коса са се появили на пазара последните 2 години. Направо се обърках в информацията Simple Smile

Моля ви, кажете шампоанът  Про Лонгър с каква маска или балсам е добре да се комбинира. Имам маски на Инфорсър и Color, балсам хидратиращ на Brave и маската на Керастаз екстеншънист. Бях се засилила да купувам на Маракеш до боядисана коса, но още го нямам.

Мисля че с маската Екстеншънист ще се получи добра комбинация.

# 602
  • Стара Загора
Пристигна ми комплекта от емаг на Марокан, но не зная как да го проверя дали е в срок на годност. В този сайт Checkfresh.com я няма марката. Къде другаде мога да направя тази проверка.
Балсам - 6306 CCGR, Шампоан - 6215 SCFR, Спрей - 6020. Това е написано на шишенцата.

# 603
  • Бургас/Пз
Peach honey, много благодаря за бързия отговор. Ще пиша какъв е резултатът малко по-късно. Колебая се да термото дали да е Миаманте или Chi, но докато изляза от банята, ще го измисля 😂😂😂
Както казва ММ: Егати и 100те въпроса около миенето на една коса....

# 604
sanyy,
Тази серия беше лансирана преди година и половина. Няма как да е с изтекъл срок на годност. Ползвай си я със здраве и дано ти допадне!

# 605
  • София
ani_d всеки път изтръпвам когато ММ излиза от банята да не би да е ползвал някой от моите шампоани. Не за друго, но милият ще получи удар като му кажа колко струва. Той си мисли,че всичко е Нивеа.

# 606
ani_d всеки път изтръпвам когато ММ излиза от банята да не би да е ползвал някой от моите шампоани. Не за друго, но милият ще получи удар като му кажа колко струва. Той си мисли,че всичко е Нивеа.

Точно!!
Особено когато евтините имат подобна опаковка. Аз някой си ги крия а шкафа Simple Smile
Имам маска за 6лв, която слагаме на дъщеря ми ( на 6г) с абсолютно същата опаковка като продуктите на Joico. Така че скъпата си я прибирам след ползване 🙃

# 607
  • Стара Загора
sanyy,
Тази серия беше лансирана преди година и половина. Няма как да е с изтекъл срок на годност. Ползвай си я със здраве и дано ти допадне!
Благодаря ти, Аня. Довечера още ще я пробвам.Simple Smile

# 608
  • София
Мелисанде,косата ти е изгорена,горките ти дължини.Минум 10см трябва да се махнат още отзад,през другото време яки терапии.Нито Пенетрейт,нито блондиския балсам ще ти оправи косата,слушай патило и препатило.На балсами изобщо не разчитай,катастрофален ефект ще има.Вади Терапист-а и почвай с протеиновите терапии,за финал можеш да си слагаш някакъв хидратиращ балсам за разплитане

А като терапии мисля да правя colorplex и fusio dose kerastase.
Поръчах бустера за блондинки понеже принцесата сподели че е на много добра цена в make up bg (мерси 🌷) та според вас с кой концентрат да го комбинирам?
Чудя се между oleo fusion за суха коса или fusio-dose vita ciment?

# 609
  • Бургас/Пз
Момичета, малко се обърках относно хидратиращите маски и балсами.
Примерно гледам сега тази на Олиосета https://www.zlatnaribka.com/podhranvashta-maska-za-blyasak-s-mas … l?search=Olioseta. Мислех, че е хидратираща, обаче като чета съдържанието има копринени протеини.
Вие как определяте кой продукт е чиста хидратация??

# 610
  • Варна
Ани балансирана с превес на хидратацията е Бляскавата Олиесета. Копринените протеини имат омекотяващо и хидратиращо действие и присъстват в състава на доста хидратиращи продукти.

# 611
  • Бургас/Пз
Ани балансирана с превес на хидратацията е Бляскавата Олиесета. Копринените протеини имат омекотяващо и хидратиращо действие и присъстват в състава на доста хидратиращи продукти.
Да разбирам ли, че като има такива протеини не е добре да се слагат след хидратиращ шампоан, който няма такива.
Като цяло харесвам да ползвам шампоан за боядисана коса, но ми се иска да го комбинирам и с други маски и балсами, а не само същата серия като шампоана.

# 612
  • Варна
В голямата си част и шампоаните за боядисана коса не са чиста хидратация. Ползвам често тоя на Шу с доста по-протеинови маски и ми харесва. Кингсли за блондинки например го ползвам с всичко след него,Тоя на ланза също.

# 613
Здравейте. Искам и аз да ви попитам понеже ми свърши хидратацията на Джойко и да ми кажете какво да си взема. Имам и протеина на Редкен но не ми харесва.
Косата ми е нормална, може и леко суха по дължините, че обезцветих една идея..... Керастас Генезис каква серия е?

# 614
Сега ако ти кажа че косата ти ми се вижда прехидратирана?! Кое не ти харесва на Редкен?
И що си червена,нали кестеняво гонеше...или аз така я виждам на монитора...
А като терапии мисля да правя colorplex и fusio dose kerastase.
Поръчах бустера за блондинки понеже принцесата сподели че е на много добра цена в make up bg (мерси 🌷) та според вас с кой концентрат да го комбинирам?
Чудя се между oleo fusion за суха коса или fusio-dose vita ciment?
То за комбинирането Олеото ще е по-добре си мисля,но пък за твоята коса Цимента е по-добре според мен.
Една мацка наскоро писа за фузио дозите,дано се включи,май е по-наясно

Общи условия

Активация на акаунт