Професионални серии за коса 143

• 42 345
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
Ани Банани, Благодаря ти Simple Smile. Искам и термозащита някаква, четката я сложих вече в количката Simple Smile

# 721
Честно казано не знам кого да питам кое е подходящо за моята коса. Аз все още нищо не съм купила, обмислям и чета. Вече се чудя дали нямам нужда от някой ДПШ или пък може би да започна с по-балансирана серия? До сега съм гледала на шампоана просто като на измивен продукт, а сега с тези протеини и хидратации ме хвърлихте в ново измерение Laughing А нали Терапист и Афоджи са протеини? И с тях ли може да се прехидратира? Извинявам се за многото въпроси Blush

Сега вече се чудя и за концентратите на Алфапрф в комплект с елексира със стволови клетки, но тях с какъв шампоан трябва ги комбинирам-протеин, хитратиращ, сулфатен, безсулфатен? Scream
Ами моята логика ме отведе до протеин-хидратация,т.е. Терапист и Афоджи двуминутния реконструктор.Явно си питала за двустъпковия.До колкото разбрах,косата ти не е изгорена или хипер изтощена,в такъв случай двустъпковия реконструктор ще ти дойде излишен разход.Аз го имам отдавна затова го ползвам все още,но много рядко,защото е силен.Двуминутния обаче ми дава всичко което трябва и него си го подновявам.
Терапията на Алфапарф може да се ползва след всичко,но ако косата е рядка с тънък косъм,най-добре да се избягва употребата и след хидратация,за да не утежни.
Ако не ти е проблем,снимай косата и всеки ще даде мнение,а ти ще избереш към кой продукт да се насочиш.

# 722
Може ли някой да ми разясни как с протеин може да се прехидратира коста. В случая при мен с реконструктора на Афоджи се случи така.

# 723
  • София
Опитвам се на направя поръчка от Кокопанда, но не ми минава плащането. Пробвах с Пей пал, с кредитна и дебитна карта и не става. Картите са активни, с тях пазарувам често. Вие с какво плащате през сайта?

# 724
Може ли някой да ми разясни как с протеин може да се прехидратира коста. В случая при мен с реконструктора на Афоджи се случи така.
Предполагам,че имаш предвид двуминутния реконструктор,той не е протеинов продукт.Има един хидролизиран кератин някъде в средата на състава,на фона на всичките масла,хидратиращи и овлажняващи съставки,този протеин не играе кой знае каква роля.

Мihaela няма начин да не става,аз плащам само с пей пал.Виж телефонния номер да не е въведен грешно или пробвай през друг браузър

# 725
  • София
Измих косата с шампоана на Марокан за обем. Толкова заплетена коса никога не съм имала. Добре че имах маската на Макареш, за да я разплета. Започнах да се убеждавам, че при мен хормоните играят много голяма роля. Боядисах се малко преди МЦ и съответно боята изобщо не ме хвана.

# 726
Не са хормоните - във връзка със шампоана Simple Smile и аз съм си патила с него

# 727
Предполагам,че имаш предвид двуминутния реконструктор,той не е протеинов продукт.Има един хидролизиран кератин някъде в средата на състава,на фона на всичките масла,хидратиращи и овлажняващи съставки,този протеин не играе кой знае каква роля.
[/quote]

Тогава описанието на продуктите не е съвсем точно или да речем леко подвеждащо. Защото и за Ш и за 2 мин реконструктор пише, че са протринови продукти Flushed

# 728
  • София
Мihaela няма начин да не става,аз плащам само с пей пал.Виж телефонния номер да не е въведен грешно или пробвай през друг браузър
[/quote]

Пробвах с друг браузър и не става. Телефонът и адресът са на превозвач, тъй като не доставят до България и може и това да е проблемът. Странното е, че съм поръчвала многократно до адрес на превозвач от най-различни сайтове и не е имало проблем  с плащането.

# 729
  • София
Mihaela_z вкарала ли си тел.номер на превозвач? Аз заради този телефонен не можех да платя, все ме връщаше. И то имаше някаква врътка и с формата му. Иначе само с пейпал съм плащала без проблеми. Какво ти изписва като причина?

# 730
  • Бургас/Пз
Pollinaa , поръчах си сешоар на Оливия Гарден, който имаше 2 четки подарък. Мисля че е тази
https://www.notino.bg/olivia-garden/ceramic-ion-tourmaline-krgla … -kosa/p-15792481/
Ани, можеш ли да напишеш кои продукти си ползвала точно в сегашния случай преди снимката. Ох, много ми харесва косата ти 😘

# 731
  • София
Мишчица, телефон и адрес съм дала на ggbg, уж ми ги приема и са ок и като се опитам да платя ми изписва да платя по друг начин. Пробвах с дебитна, с кредитна карта и с Пей Пал. Правя постоянно онлайн поръчки, явно от тук не е писано. Smiley

# 732
VanessaDЕ, точно на двуминутния съм му хвърлила око. Косата ми не бих казала, че е увредена... Много коса съм загубила през годините, за щастие расте доста нова такава. Но като подреденост, усещане и вид няма нищо общо с това, което беше. Качвам снимка на косата ми преди години и една снимка от днес след баня, без да е стилизирана. Много ще съм благодарна за вашите мнения и насоки Blue Heart

Скрит текст:

Скрит текст:

# 733
  • Варна
Мишчица, телефон и адрес съм дала на ggbg, уж ми ги приема и са ок и като се опитам да платя ми изписва да платя по друг начин. Пробвах с дебитна, с кредитна карта и с Пей Пал. Правя постоянно онлайн поръчки, явно от тук не е писано. Smiley

Михаела въведи си твоя телефон. Никога не въвеждам телефон на превозвач никъде.

# 734
Момичета кой точно е ДПШ на Shu Uemura? Виждам няколко разновидности.... Поръчах от make up на много добра цена, но първо ме уведомиха по emai, че ми е объркан номера, а днес след 5 дена, че го нямали наличен.

Общи условия

Активация на акаунт