Професионални серии за коса 143

• 43 525
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Колебая се между тези шампоан и маска https://hairmag.eu/products/product/84
и тази комбинация
https://miamantehair.bg/collections/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0% … te-elixir-bubndle
Бихте ли ми дали отзиви - ползвали ли сте ги, доволни ли сте и така. Предварително се извинявам ако е говорено по темата, но не се справям добре с търсачката.
Благодаря 🙂

# 91
Parlux Alyon е на 224 лв в Нотино, помня някой му се точеше.

Прииска ми се да работя в Лореал ей Joy ама това не е работа за такива луди като мен..

# 92
Агент сега сериозно,майтапа на страна.Искаше да купуваш сийлъра на Джойко.Като гледам,фикса на Редкен е на същия принцип и със същите функции.Можеш ли да сравниш двата продукта.Самата терапия как я усещаш,какъв ефект дава при теб?
И аз чакам мнение за сийлъра на Джойко тъй като имам другите 3 стъпки от терапията им иискам да знам заслужава ли си инвестицията.

Не мога да сравня нищо още, защото сийлърът на Джойко още се мотае някъде по пощите ни, които в този сезон са сериозно претоварени. Между другото мернах добра цена на сийлъра на CHI, та и него отнесох, и той е транзитен. Но при моето боядисване на всеки 2-3 седмици няма да се залежат много дълго.

Самата терапия на Редкен е сравнима със всяка друга професионална терапия, която се прави във салон - качествени, концентрирани продукти, които ми вдигат косата "на крака". Общо взето я ползвам, когато имам време да се попоглезя, което не много често, в ежедневието препускам и със срам си признавам, че маски държа по 2-3 мин макс.

Някой попита дали "маската ИНФРА отнема от обема" и честно да си призная се поколебах да отговоря, защото според мен така зададен въпросът е некоректен. Каква коса, в какво състояние, с какъв шампоан употребена тази маска!?!? Моята е тънка, ползвам я с Инфра шампоана и не ми отнема, ако не слагам в корените. С друг, по овлажняващ шампоан определено бих имала различен резултат.

# 93
Наситих се на ампули и терапии... Единствено исках да си купя студена преса, но засега не съм открила. Може пък и за добро да е-още един уред в шкафа.😂

# 94
Наситих се на ампули и терапии... Единствено исках да си купя студена преса, но засега не съм открила. Може пък и за добро да е-още един уред в шкафа.😂
Разкажи малко за тази студена преса, откъде се купува и за какво се използва?

# 95
Аз пак съм пред дилема... много заглеждам коледната терапия на Brave New Hair, а от друга страна искам коледния комплект Хроноложист, но ме мога да реша
Моля за мнения, кое според вас би било по-добре?

# 96
Здравейте! Колебая се между тези шампоан и маска https://hairmag.eu/products/product/84
и тази комбинация
https://miamantehair.bg/collections/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0% … te-elixir-bubndle
Бихте ли ми дали отзиви - ползвали ли сте ги, доволни ли сте и така. Предварително се извинявам ако е говорено по темата, но не се справям добре с търсачката.
Благодаря 🙂

Mi amante със сигурност!
Имам маската и крема.
Видях, че са пуснали нов продукт - елексир и му се точа! ❤️

# 97
Бриа, напиши студена преса за коса в гугъл и ще ти излязат различни модели! Има разнообразие!!
Аз не се стърпях и поръчах комплекта Генезис от Арлен, така или иначе съм пробвала шампоана от мостра и маската я изхабих набързо, сега ми е интересно термото и балсама, да видим .. надявам се да не ми склечоса тънката коса. Simple Smile
Снощи изпробвах и ампулата Наши, страхотен резултат, косата ми стои една идея по-лъскава и здрава, само аромата не е като на Наши арган серията, но .. пълно щастие няма, ефект и ползи да има. Hearts

# 98
  • Стара Загора
krystal93, и аз съм с тънка коса. Генезис ми се отразява супер добре. Косата ми става лъскава, подредена и лесна за оформяне. Не ми я сплесква, нито ми я прави на клечки. Ползвам и аз комплекта от Арлен. За сега съм много доволна.

# 99
Аз поръчах Олаплекс комплекта 😀
Сега ще го чакам с нетърпение.
Топ продукт за госината може би ми е серумът на Oway за връхчета,както и маската моа моа на Ланза.

# 100
Бриа аз съм любопитна как си си отгледала тази грива, много е красива. Третираш ли я термично или ти е права по рождение?
[/quote]
Косата си ми е природно хубава така съм се родила 😁 Гъста богата тежка коса.
И аз като вас харча
За шампоани балсами маски и много други неща но косата не ми е станала от тях дълга и хубава просто си е такава. Да ползвам само Керастаз,  фризьора ме боядисва с Иноа, русото колкото и да е безамонячно хич не щади  косата ама руса съм много по хубава Simple Smile  Дядо ми имаше такава  гъста коса, аз наследих неговата коса накратко. Термично освен да я изсуша набързо след къпане друго не правя тк е дълга особено зимата гледам да не стоя с мокра коса, лятото обаче я оставям къдрава много е красива къдрава . Не е права по рождение 😁 Хубавата коса и хубава кожа са ми ген, разбира се поддържам ги със скъпа козметика.

# 101
Повдигам си въпроса 😊
Аз пак съм пред дилема... много заглеждам коледната терапия на Brave New Hair, а от друга страна искам коледния комплект Хроноложист, но ме мога да реша
Моля за мнения, кое според вас би било по-добре?

# 102
  • Някъде там
Коледната терапия на brave, не е ли всъщност бонбонена та им терапия, но в друга опаковка?

# 103
Коледната терапия на brave, не е ли всъщност бонбонена та им терапия, но в друга опаковка?
Не, различна е.
Ани аз бих взела Керастаз...
Но не знам косата ти от какво им нужда..
Тази коледна кутия на BNH ми се струва ок, но за нормални коси... Не знам... Загледах я и аз, но предпочетох да си взема Олаплекс 3 за тия пари 😁

# 104
1. Терапия през зимата не мога да посоча. Ползвам си наличните. За няколко месеца спрях маслените преуоши да видя какво ще стане, но определено с тях на всяко миене ми е по-добре.
2. Топ продукт за 2020- може би двуфазния серум на Терапист ми е топ. Иначе доста нови продукти, които пробвах ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт