Професионални серии за коса 143

• 43 519
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
Ани Видях коса мита с две от сериите на Brave New Hair.Изобщо не може да се сравнява с Керастаз.Е,то зависи и какъв резултат се търси.Brave New Hair много ми напомнят на кърли гърл щуротиите.
Ако държиш на био-мио вземи първите.Аз, като тествала и двата метода,бих взела Керастаз

За мен тяхните намаления на Керастаз винаги са смешни и затова поръчвам само от Нотино и от чужди сайтове.
Тази година особено нотино избиха рибата от намаление на Керастаз
Нотино не са критерий.Чела съм за чехите,че работят често в сектора на сивата икономика,затова могат да си позволят цени,по-ниски от останалите сайтове.
Що се отнася до мострите.Аз пазарувам само от чужди сайтове,досега не съм получила нито една мостра.Бих се радвала,та ако ще и Лакме да е,но не

# 106
Момичета, не искам да подстрекавам, но ако някой харесва Керастаз Терапист Ш в Нотино 450 мл е за 38,65 лв.

# 107
Ванеса, Мама, благодаря! Керастаз ще е! Аз и сега Керастаз ползвам, но Терапист - за нея знам, че е протеин. А Хроноложист хидратираща ли е?

# 108

Още един продукт ме впечатли силно през 2020 и мога да го препоръчам без резервации:
L'Oreal Paris Elvive 8 Second Wonder Water Lamellar

Агент, от къде го поръча?

# 109
Ванеса, Мама, благодаря! Керастаз ще е! Аз и сега Керастаз ползвам, но Терапист - за нея знам, че е протеин. А Хроноложист хидратираща ли е?
Хронолоджист би трябвало да е балансирана,но при мен се държи като хидратация и то с много масла,а аз нямам нужда от масла в шампоана например.Но зависи от косата,има момичета които харесват серията.
Терапист е протеин,но не като Дензифик,нямат нищо общо.Терапист е мек.Би трябвало да е по-хард от Архитект,но за мен е по-балансиран и с по-добър ефект

# 110
А има ли някой, който харесва бонбонената терапия на Брейв ню хеър?

# 111

Още един продукт ме впечатли силно през 2020 и мога да го препоръчам без резервации:
L'Oreal Paris Elvive 8 Second Wonder Water Lamellar

Агент, от къде го поръча?
От местната дрогерия, аз не съм в Бг.

# 112
  • Варна

Балансирана,богата и маслена беше старата  маска Хроноложист. Новата не е чак толкова богата. Косата остава маалко по-стегната след нея. Новия шампоан все още не съм го тествала и няма да го тествам скоро.
Мажду другото в един от сайтовете постнати от Ванеса засякох Kerastase K-Water на мнохо прилична цена.
https://www.friseur-einkauf.com/kerastase-k-water-400ml
Bria е това чудо гарантирано мнооого ще ти хареса. Ефекта след него е копринена коса с много блясък.

# 113
Любима ми е К Водата.

Прочетох анализа на цените на Керастаз, но не и това, че някой си купувал на 50, но инфлуенсърите получават безплатно продуктите на марката, че и някои пари вземат да ги рекламират.

# 114
Имам едно странично питане и ако не е за тук, моля да ме извините!
Става дума за ММ, който побелява доста бързо /спирам да го ядосвам на първо време 🤪😂/.
Пробвахме с шампоан оцветител от дрогерията, но се измива бързо и цвета не е точния за него. Използва от няколко месеца вече рекламирания шампоан Симплик против побеляване.
Ще ми се да му взема нещо в тази посока, че като го гледам на 30г ще е чисто бял. 😀
Знам, че срещу гена не може да се борим, но ако имате препоръка за добри оцветяващи шампоани - кажете.

Отново се извинявам ако не съм в темата. Лека вечер! 🙂

# 115
Знам, че темата е за професионални серии за коса, но за да не пускам нова тема, ще пиша тук, предполагам тези продукти ще са ви познати. Кое от тези е по-добро и прави косата по-мека?
Аромата задържа ли се? По ми харесва ароматът на арган, така че ако действието е едно и също ще взема него.

VICTORIA BEAUTY Течни кристали с ленено семе, 30 мл. 1 отзив 5,99 лв
Този уникален продукт, с интензивно действие прави най-сухите и увредени коси, подложени на химично и механично третиране, копринено меки, бляскави и много лесни за разресване. Не слепва и не прави косата тежка.
Дарява косата с допълнителна защита, предотвратяват появата на цъфтящи краища, правейки косъма здрав и бляскав.
Състав: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Linum Usitatissimum (Linseed0 Seed Oil, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, C.I. 42090

VICTORIA BEAUTY ARGAN Течни кристали с масло от гроздови семки, 50 мл. 8,09 лв.
Комбинацията от ефикасните масла за третиране на косата - масло от арган и масло от гроздови семки има силни антиоксидантни свойства и е естествен слънцезащитен филтър срещу вредните UV лъчи.
Съдържащите се витамин Е и линолова киселина реструктурират, подхранват и заздравяват косъма, хидратират го в дълбочина и задържат влагата в него. Правят косата ви лесна за поддръжка, устойчива на вредните атмосферни условия и й придават завиден блясък и мекота.
Състав: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Vitis Vinifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methypropional, Linalool

VISAGE Течни кристали кератин и арган, 50мл. 7,49 лв
Тези течни кристали с Biomimetic Keratin гарантират подобрение в състоянието и вида на косата. Biomimetic Keratinе кератин от ново поколение. Комбинирайки най-доброто от науката и природата, Biomimetic Keratin има изключително кондициониращо действие, което осигурява интелигентно възстановяване на най-увредените зони от повърхността на косъма. Иновативната формула, богата на съвременни, активни съставки, които действат в комбинация с арганово масло и Biomimetic Keratin, подпомага регенерирането дори на много увредена и суха коса. Течните кристали съдействат за регенериране вътрешността на косъма и изглаждане на неговата структура, придават блясък, предотвратяват наелектризирането и накъсването на косата, връщат нейната еластичност и копринена гладкост. След използване на течните кристали косата става сияйна, мека на допир, лесна за разресване и пригладена.
Изпомпайте 2-3 капки и нанесете с пръсти, върху подсушена с кърпа коса, от средните дължини към краищата на косъма. Изсушете косата или я оставете да изсъхне естествено.
Състав:Cyclopentasiloxane,Dimethicone, C12 - 13 Alkyl Lactate, Dimethiconol, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, C.I.147000, C.I.26100, Parfum, Alcohol Denat.,Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin,

# 116
  • Седмото небе
Няма нужда от нова тема. По-скоро си копирайте поста и питайте в тази https://m.bg-mamma.com/?topic=1259805 Момичетата, които пишат там е много по-вероятно да познават тези продукти. Може и малко да го съкратите поста или поне да сложите някои части в скрит текст.
На мен лично тези продукти не са ми познати и не мога да дам мнение за тях.

# 117
  • София
Само за информация защото си спомням че някои търсеха сешоар Parlux на добра цена - в момета в сайта veepee (испанския) излиза доста изгодно и може да се поръча с превозвач до БГ
срещу 4 лв

# 118
Един малко странен въпрос термозащитата на цялата коса ли е слагате или само в крайщата.

# 119
Един малко странен въпрос термозащитата на цялата коса ли е слагате или само в крайщата.
На цялата коса я слагам и отива много материал особено на моята коса ама няма как. Идеята е да я предпазиш, за краища само си има отделен продукт ако е само за тях.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 09:41 от Bria

Общи условия

Активация на акаунт