Професионални серии за коса 143

• 43 494
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Над  PERFETTO е доста по-слаб от Паралукса Grinning,но че е хубав хубав е. И аз му се бях засилила лятото. Особено ме привлече озонотерапията против косопад. Блясъкът на косата след изправяне с него е ненадминат.
Цената му в Германия е около 200 евро.

Paralux-a го сравнявам с домашния и вилския Бейбилис Про, 2300 и 2400 вата, много по-слаб ми се стори Паралукса, приятелка/фризьорка ми го беше дала да си поиграя с него и на нея не и харесва.

Перфетото, само гледах как фризьора ме суши с него, наистина невероятен блясък, буквално с по едно минаване, мноооооого ми хареса, ама 200 евро, няма да дам Wink

# 166
Момичета купих Бразилската преса тъй че другата седмица в четвъртък щяла да дойде ще имам занимавка 😄

Останаха ми очите по двете марки сешоари Дюсей и Перфето 😍  Живот и здраве имаз бих си купила някой от двата изглеждат страхотно

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 13:33 от Bria

# 167
Благодаря на Карамел за споделеното намаление в коса.бг.Нак- накрая поръчах комплекта за блондинки на Керастаз Heart

# 168
  • Перник
Благодаря за мненията Simple Smile

# 169
  • София
ММ така ме е ядосал, мотивира ме да разгледам сешоарите. Имам извинение да купи по-скъп, защото имам две момичета. Трябва да имат хубави коси. Отивам да търся Перфетото.

# 170
Бърз въпрос от мен, Extentioniste на Kerastase каква е, баланс, хидратация, протеин?

Иска ми се да я пробвам, а сега травъл сета е много изгоден в kosa.bg.

# 171
Балансирана е Екстеншънист. Аз лично я усещам с уклон хидратация. Това може би ми е любимата керастазка серия. Единствено шампоанът й е скапан. Общо взето залепя косата за скалпа, но другите продукти от серията са хубави. Пробвай травъла Simple Smile

# 172
Здравейте, поръчах тоника за скалп на Меди и в инструкциите пише, че се слага на суха коса, а след това се нанася и шампоан и се отмива. Бях останала с впечатлението, че е грижа за скалп след измиване. Вие как го използвате, по инструкциите ли?

На мен екстеншънист шампоана ми действа точно като балансиран - оставя косата лека, имам обем, блясък. Мога да сравня ефекта с шампоана на Chi с кератин. Косата ми е нетретирана, средна гъстота и плътност на косъма, омазнява се бързо (мия на 2 дни).

# 173
  • София
Здравейте, дали имате код за отстъпка за kosa.bg? Имам 2 руси мадами, които искам да зарадвам със сет-а на Kerastase за блондинки Simple Smile

# 174
Момичета някъде назад споменахте името на блога във ФБ на Магнолия, но аз търсих търсих и не можах да го намеря. Бихте ли го споделили отново...

# 175
  • Чукарландия
Момичета някъде назад споменахте името на блога във ФБ на Магнолия, но аз търсих търсих и не можах да го намеря. Бихте ли го споделили отново...
Страница във ФБ е - hairholic.

# 176
Здравейте, поръчах тоника за скалп на Меди и в инструкциите пише, че се слага на суха коса, а след това се нанася и шампоан и се отмива. Бях останала с впечатлението, че е грижа за скалп след измиване. Вие как го използвате, по инструкциите ли?

На мен екстеншънист шампоана ми действа точно като балансиран - оставя косата лека, имам обем, блясък. Мога да сравня ефекта с шампоана на Chi с кератин. Косата ми е нетретирана, средна гъстота и плътност на косъма, омазнява се бързо (мия на 2 дни).

Сигурна ли си че си взела правилния спрей, защото само на антибактериалния пише че се изплаква. Целаген примерно си е без изплакване.

# 177
  • Бургас/Пз
Тъй като нямам никаква балансираща серия, реших да пробвам Екстеншънист на Керастаз.
Загледах и шампоана за боядисана коса, но виждам, че са два вида, като единият е Rich. В по-стари мнения видях, че много момичета са доволни от него, но някой може ли да го сравни с обикновения за боядисана коса. Косата ми е права, с тънък косъм, прилично гъста, боядисвам е с безамонячна боя, суша я редовно, рядко я изправям. Има склонност да се заплита, но не цъфти. Като цяло изглежда здрава, но прави много фриз.
Клоня към Рич, но се притеснявам да не ми омазнява??

Благодаря за страницата но Магнолия. Със сигурност ще има какво да прочета, тя е истинска енциклопедия Simple Smile

# 178
По въпроса за Парлукса, не съм ви се похвалила, но и аз го имам от скоро Blush
Все още го изучавам, но за сега ми направиха впечатление няколко неща. Модела е Ейлиън, ако така се произнася (розов като на Барби Grinning )
Та на въпроса : в началото наистина създава впечатление, че не е силен, дори някой може да си помисли, че е слаб, тъй като не загрява, колкото обикновените сешоари. Сравнявайки го със стария ми, който е лидълски, първо и аз си помислих нещо такова. Всъщност обаче си е доста силен.
Второ косата е много по-различна, когато я изсуша с него и след това издухам с четка и с него. Самото усещане на косъма по-различно - мек подреден, жилав и с много блясък. Поне при мен усещането, е че подобрява ефекта на продуктите, които съм ползвала преди това. И за финал след като издухам и с четката О. Г. косата ми е по-красива отколкото след преса. Доволна съм от придобивката Blush

# 179

Сигурна ли си че си взела правилния спрей, защото само на антибактериалния пише че се изплаква. Целаген примерно си е без изплакване.

Ами уж да Grinning Взех комплект за сух скалп и един от продуктите е този тоник (с червена капачка е). Под "тоник" разбирам нещо подобно на този на PK за раздразнен скалп - използва се след измиване и се оставя на скалпа. Може би съм се заблудила заради това, че е наречен тоник. Ще си го използвам, де, просто ми беше интересно дали някоя го използва и как. Ще се радвам на мнения Relaxed

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт