Професионални серии за коса 143

• 43 488
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, поръчах тоника за скалп на Меди и в инструкциите пише, че се слага на суха коса, а след това се нанася и шампоан и се отмива. Бях останала с впечатлението, че е грижа за скалп след измиване. Вие как го използвате, по инструкциите ли?
тоникът се ползва както пише в инструкциите.Нанасяш на суха коса,изчакваш 2-3 мин.,аз стоя и по 10.Измиваш стандартно и след това нанасяш спрея

Тъй като нямам никаква балансираща серия, реших да пробвам Екстеншънист на Керастаз.
Не е най-добрия избор за балансирана серия.Ако държиш на Керастаз,по-добре погледни Генезис или блондинската(с уклон хидратация) или Дисциплин-кератиновата серия, ако търсиш нещо в посока протеин

# 181
1.Любими терапии през зимата
Kerastase Bain Satin 2 Irisome
Kerastase Nutritive Magistral

2. Топ продукт за 2020
Kerastasе Blond Absolu

# 182
Ще си позволя да си повдигна въпроса, защото много се вълнувам за отговор.Hug
Момичета имам нужда от справка дали в момента правя всичко както трябва, много нови продукти ми се насъбраха напоследък и в главата, в банята и в шкафа ми цари лек хаос. Чета чета като енциклопедия темите, но ми трябва и помощ.
В момента константа е шампоана Фолиген имам и Биокленз, но се чудя има ли разлика между двата и кой кога да използвам.
Основно използвам Ш Фолиген + М Дисциплин + Термо Дисциплин + Ултим елексир.
Ш Фолиген + М liss unlimited + термо цимент, серум терапист
Товя правилни комбинации ли са, трябва ли нещо да сменя или добавя?
Имам Мароканойл изглаждащ крем и олио,екстенционист термо, но не знам след какво да ги комбинирам.
Каква серия е подходящо да добавя според вас ?
* Косата ми е химически нетретирано, тънък косъм, оформям със сешоар и четка след всяко измиване. Фриз и изпръхване са големите ми проблеми.

# 183
  • София
Бях поръчала няколко ампули Олиосета още през лятото, но все отлагах използването им. В събота реших да ги пробвам и наистина съм впечатлена. Много обем в корените имах след ампулата.

Моята коса явно обича протеин. С хидратацията хич не се разбира.

За косопада бях взела някакъв серум на The Ordinary,  ще го тествам и него.

# 184
Pinki според мен са ти добри протоколите, но крайния резултат на косата ти ще е най-категоричния съдник. Единствено  при втория протокол бих разменила термото и серума-първо него и накрая термика. Ако косата ти се чувства добре продължавай с тези протоколи!

# 185
Благодаря за отговора Пийч 🤗
Това което ме обърква е че независимо с какво измия преди стилизантите, косата ми е една и съща. Надявам се сега като стана по-последователна да забелязвам разликите и да усещам нуждите на косата. Може за звучи смешно, но си отворих един тефтер и записвам там каквото науча тук и как усещам косата си.
Pinki според мен са ти добри протоколите, но крайния резултат на косата ти ще е най-категоричния съдник. Единствено  при втория протокол бих разменила термото и серума-първо него и накрая термика. Ако косата ти се чувства добре продължавай с тези протоколи!

# 186
  • Някъде там
От емаг си поръчах шампоан за руса коса.
От нотино си поръчах серума на Лореал (втора опаковка за сгъстяване на косата)
Използвам го всяка вечер и съм абсолютен таралеж, от всякъде се подават нови косички Heart Eyes

# 187
  • Чукарландия
Искрица, кой серум на Лореал? От серията Сериоксил ли? Дай линк, моля! 🤗

# 188
  • Бургас/Пз
Здравейте, поръчах тоника за скалп на Меди и в инструкциите пише, че се слага на суха коса, а след това се нанася и шампоан и се отмива. Бях останала с впечатлението, че е грижа за скалп след измиване. Вие как го използвате, по инструкциите ли?
тоникът се ползва както пише в инструкциите.Нанасяш на суха коса,изчакваш 2-3 мин.,аз стоя и по 10.Измиваш стандартно и след това нанасяш спрея

Тъй като нямам никаква балансираща серия, реших да пробвам Екстеншънист на Керастаз.
Не е най-добрия избор за балансирана серия.Ако държиш на Керастаз,по-добре погледни Генезис или блондинската(с уклон хидратация) или Дисциплин-кератиновата серия, ако търсиш нещо в посока протеин
А повече към протеинова ли клони според теб??
И Генезис я мисля, благодаря ти. 😊

Чакам някой да сподели мнение за Kerastase Reflection Bain Chromatique Riche

# 189
  • Някъде там
Искрица, кой серум на Лореал? От серията Сериоксил ли? Дай линк, моля! 🤗
Да, същия Blush https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-denser-hair- … a-razredena-kosa/

# 190
Искрице сега ще ме принудиш и мен да го купя тоя серум най-накрая! Сигурна ли си че от него са новите растежи? Колко често го слагаш? Привършвам скоро екстеншънист серума и като тегля чертата накрая според резултатите ще преценя дали него ще подновя или ще пробвам Сериоксил.

# 191
  • Някъде там
Искрице сега ще ме принудиш и мен да го купя тоя серум най-накрая! Сигурна ли си че от него са новите растежи? Колко често го слагаш? Привършвам скоро екстеншънист серума и като тегля чертата накрая според резултатите ще преценя дали него ще подновя или ще пробвам Сериоксил.
Сигурна съм, използвам го всяка вечер, много рядко пропускам. Използвам и серума на ФК за растеж, понеже съм го използвала самостоятелно и знам, че съм имала нови растежи, но чак такова чудо никога не е било.
Много си се радвам, бях се отчаяла защото видях няколко лоши мнения за него в темата, но пък и съм чела много положителни, аз съм от доволните.
Трудно ми е да снимам
От страни имам също много, на Бретон, на всякъде имам такива антенки Heart Eyes

# 192
Основно използвам Ш Фолиген + М Дисциплин + Термо Дисциплин + Ултим елексир.
Ш Фолиген + М liss unlimited + термо цимент, серум терапист
Първия протокол не ти ли утежнява?М и Т Дисциплин са доволно количество за косата,еликсира идва в повече според мен.Освен това,зависи кога го нанасяш(заради изпръхването).Опитай да вмъкнеш серума Терапист преди термото Дисциплин,а еликсира ако държиш,на напълно суха коса,една капка само с погалване по върховете.
Втория протокол ми идва доста хаотичен.М на Лореал и Терапист серума,ммм за мен са абсолютно несъвместими.Термото цимент и той не ми се класира в картинката.Вкарай Марокан крема след маската и пак на суха коса мъничко от олиото,макар че крема е достатъчен
Ако трябва да ги разделя,аз бих въртяла следните продукти в комбинации
1.М Дисциплин,Термото от серията,Термо цимент,серум Терапист
2.М Лореал,крем Марокан,олиото от марката/еликсира Керастаз

Искрица,на колко месеца/см са растежите ти и от кога ползваш серума на Лореал?

Ani доста по към хидратираща

# 193
На мен тези антенки ми изглеждат на поне 3м, поне по снимката. Но то и моята коса расте много бавно, така че може да е несъпоставимо. От кога го ползваш? Аз изхабих 3 опаковки последователно, всеки ден слагах. Никакъв ефект не видях от Сериоксила. А много позитиви четох за него в темата.

# 194
Ми на тоя сешоар ...мощноста му е 2000вата....колко пък да е хубав за тези пари?!
Моят е 2400вата ..и е за 140лв. има йоно бутон
Доволна ли си и коя е марката/модела. Тоя йоно бутон усещаш ли някаква разлика с него/без?

Да много,  някак не пресъхва косата..Ремингтон

Общи условия

Активация на акаунт