Професионални серии за коса 143

• 43 488
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
Той може и 5000 вата да е ма ако е 50 херца,файда няма.Йонната функция е по скоро за затваряне и полиране на косъма,затова не пресъхва косата
Ремингтън освен да духа като луд,друго не прави,това са му ватовете.Гама,Дайсън,Т3 си имат технологии,които са много далеч от Ремингтън,това е като да сравняваш Керастаз и Вела например.Без да обиждам фенките на Вела Wink

# 196
Ремингтън....няма начин.

# 197
Ако трябва да ги разделя,аз бих въртяла следните продукти в комбинации
1.М Дисциплин,Термото от серията,Термо цимент,серум Терапист
2.М Лореал,крем Марокан,олиото от марката/еликсира Керастаз

Искрица,на колко месеца/см са растежите ти и от кога ползваш серума на Лореал?

VanessaDE изключително благодаря, още на следващото миене ще изпробвам тези комбинации. Наистина звучат по - логично. Термото дисциплин и цимент могат ли да се използват заедно или аз не съм разбрала правилно и имаш предвид да ги редувам след маската.
Има ли значение дали използвам Биокленз или Фолиген ?

Искрица Поздравления за разтежите ! Аз в момента след косопад също съм като таралеж, едва заглеждам всички антенки.
При мен серума на Лореал се справяше добре имах растежи, но най- добре ми се отрази Cellagen, 1-2 пъти на ден с масаж с надолу главата за поне 5 мин.
Иначе харесвам и лосиона на ФК и ампулите денсифик, но чак такива разстежи не съм виждала. Не се сработих единствено със серума Екстенционист, но мисля скоро да му дам шанс.

# 198
Термото дисциплин и цимент могат ли да се използват заедно или аз не съм разбрала правилно и имаш предвид да ги редувам след маската.
Има ли значение дали използвам Биокленз или Фолиген ?
От първия вариант можеш да ги редуваш.Ще ти дойдат множко наведнъж.Аз бих пробвала всички заедно,но на теб не препоръчвам,освен ако имаш много време за губене Wink Каквото и да ползваш от тях,според мен,термото Дисциплин винаги трябва да е последно.
Серумът Терапист е двуфазна система така да го нарека,гел-масло и крем-термик,така че,дори и само него да ползваш пак е достатъчен,зависи какъв ефект търсиш.Аз обаче винаги слагам нещо друго след него, за да се подсигуря
По протокол,Биокленз и Хидрокленз са предназначени за мъже,първия за нормални коса и скалп,втория за сухи такива,докато Фолиген е за жени.Като гледам съставите почти няма разлика,само в насоченост мъжки/женски хормони.Честно казано,мен ме притеснява повече мъжкия тип олисяване,женския не ме тормози толкова,затова наблягам на мъжката серия шампоани.Ти си избираш за себе си.
Фолиген не съм ползвала,не мога да коментирам,но след Биокленз можеш да ползваш всичко.Всякакви комбинации съм пробвала с него.

# 199
Да похваля резултата от Редкен Extreme Ш + Б + терапията Extreme Lenght + Редкен Anti Snap.

Сешоар BabyLiss Pro, четки OG, финиш Shu Uemura... а баба ми си миеше косата с яйца!

# 200
Меди спря за целаген или ФК тоника е по-ефективен?

# 201

Арлен  са пратили мейл до утре с -25%

искам да попитам ако някой помни Чи имаха една серия с мента охлаждаше скалпа, бяла бутилка с черна капачка...но не пишеше със сигурност че е с чаено дърво....после я спряха ..сега гледам тази ...дали е същата  беше уникална серия..вътре шампоана беше прозрачен но кафенеещ ....винаги като сбъркам с някой ш. и ми гръмне/засърби дивашки скалпа с едно измиване още под душа с тази серия на чи нещата се успокояваха магически...

Тук питането ми е дали тази е подобна на онази?
Попадам на различна инфо че тази е за мазна коса мазен скалп....аз съм суха коса и сух скалп.
Коя серия бихте ми препоръчали..имам си и си ползвам 1 път месечно Кератина ...винаги поддържам запас от нея Wink

# 202
Кой комплек на Генезис по подходящ за моята коса бих искала сега да ги пробвам докато има намаление : руса, гъста, богата , плътна , тежка коса, нямам косопад, заплита се

Купих да опитам CHi Infra, Kerastase Chronologist

Chi Infra

# 203
  • Някъде там
От около  месец използвам серума .
От него са новите растежи със сигурност защото преди това  бяха доста по малко .
Мия с шампоан напура за растеж на косата , след това в банята слагам на второ измиване алфапарф за дълга коса се води ,деня в който мия слагам серума на ФК и след това до следващо измиване нанасям лореал .
Не исмам по дълга коса и  по бързо израстване а повече нови косички Simple Smile И ето ,че има резултат и се радвам .

# 204
Искрица, аз също използвам шампоана на Напура, както и тоника, от тях със сигурност имам много, много нови косички .. та да знаеш и те със сигурност ти действат на растежа.
Изпробвах комплекта Генезис, нямам това уплътняване, за което говорите, но термото ми хареса, не ми заплете косата, така че ще си ги изхабя с кеф, аромата ми е от любимите! Hearts

# 205
Bria аз бих взела втория комплект първо заради изгодната цена, второ щом нямаш активен косопад, серума не ти е толкова необходим. Разликата е в шампоаните, аз съм ползвала само прозрачния, но както и prinzesata каза, разликата между двата не е особено голяма. Много хубава серия е! В kosa.bg комплекта е 83 лв Smiley

Да кажа само, че в емаг ампулите на Лореал Про Лонгър с кода за отстъпка излизат по 3,50!! Вчера ползвах една, да си припомня ефекта и определено ми харесват много. Само се колебая дали да не поръчам и маската про лонгър, макар че помня доста от вас не я харесваха...?

# 206
Кой комплек на Генезис по подходящ за моята коса бих искала сега да ги пробвам докато има намаление : руса, гъста, богата , плътна , тежка коса, нямам косопад, заплита се
Вземи продуктите поотделно.Двата шампоана,балсама и термото.Серумът е излишен.
Харесвам и двата шампоана,но това че прозрачния е за тънка коса,не съм съгласна.По скоро би утежнил тънкия косъм по мое мнение

Искрица, няма как да е от него.Тези антени са на няколко месеца,а и докато се активират фоликулите...

# 207
  • Някъде там
Вземи продуктите поотделно.Двата шампоана,балсама и термото.Серумът е излишен.
Харесвам и двата шампоана,но това че прозрачния е за тънка коса,не съм съгласна.По скоро би утежнил тънкия косъм по мое мнение

Искрица, няма как да е от него.Тези антени са на няколко месеца,а и докато се активират фоликулите...
Пише, че има видим ефект след три седмици.
За мен е от него защото нямах такива преди това.
Ще видя за напред как ще е.
Чакам си втората опаковка

# 208
Ще чакаме отзиви тогава.И аз търся сгъстяване,дължината не ми е приоритет.

Вчера пробвах новите си придобивки на Джойко и серума на ФК.
Знаех си,че Джойко няма да ме разочарова.Страхотна серия за сухи,третирани,заплитащи се коси.
https://www.arlen.bg/category/1041/defy-damage-grizha-za-zashtita-na-kosata.html
Моята коса като цяло не се заплита,само новите къси кичурчета на врата.Вчера съм мила с продуктите и кичурчетата още не са се заплели Heart Eyes Косъмът е загладен,а косата е мека и абсолютно не е загубила форма.Балсамът е много гъст,едва го изкарвам от опаковката и отидоха към три ореха като количество,косата ми изсмука всичко,обаче резултатът е повече от добър.Шампоанът е без сулфати,пак доволно гъст и мнооого богат.След второто измиване беше загладил идеално косъма,косата се чувстваше по-плътна и подхранена,даже се чудех дали да развалям страхотния резултат с балсам,просто нямах нужда от такъв.Единствено аромата не е мой,напомня ми на Dolce & Gabbana Light Blue,много ми е омразен този парфюм,но ще го преживея,предвид ефекта.
Ще се поръчват литровки Grinning

Серумът на ФК ще го мажа, да видим.На първо чете нищо фрапиращо.Не омазнява,не утежнява,не придава обем,не се усеща нищо след нанасяне...все едно с вода съм се мазала.Ще чакам някакви резултати,някога,ако изобщо Grinning

# 209
Бриа, ползвала съм шампоаните на Генезис за плътна и за тънка коса, маската и балсама. Балсамът е много лек. За моята небоядисана и с нищо нетретирана тъмна коса, на първо и второ поредно ползване, беше супер. На трето, косата ми остава леко суха и без блясък. Шампоанът за тънка коса също поизсушава на поредни миенета.
За твоята коса (видях колко е хубава на снимка тук) ще са подходящи маската и шампоана за плътна коса. Те за мен са добре, а моята коса не е нито изрусена, нито толкова гъста колкото твоята.
Искрица и първият ти серум на Лореал ли беше от Нотино? Хич им нямам вяра, от опит.
Страхотно сгъстяване имах от ампулите Денсифик преди години. Косата ми стана двойна й беше косище след тях. Тя си е гъста, но скоро гледах един клип от някакъв РД точно, след като бях ги приключила, косата ми наистина беше двойна. Но и много бързо расте с тях, а аз никак не търся този ефект.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 14:15 от marigold_

Общи условия

Активация на акаунт