Професионални серии за коса 143

• 43 472
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас/Пз
Peach honey, страхотна коса, уникален блясък. Цветът ти е невероятен.

Момичета, какво ви е мнението за серията с арган на Милк Шейк?? Добре ли хидратира?? https://www.kosa.bg/product/3219/duo-shampoan-s-arganovo-maslo-m … tment-200-ml.html

Ако някой вече е ползвал коледната кутия на Brave може ли да сподели продуктите хидратиращи ли са или протеинови??

# 256
Agent Provocateur
Точно!
Миналия ЧП си поръчах и аз заблудена от описанията и реших че са ребрандирали...
Ако решиш да пишеш, на съпорта дай фийдбека насам.😙
Разбира се! Писах им още вчера докато си завършвах поста Grinning
ММ ме кодоши, че силно съм се поамериканчила - ами така де, 2 мин имейл ще ми спести 2 часа ровене за инфо, защото аз съм любопитна сврака и няма да мирясам докато не разбера какви са ги свършили!

PS Пак да спомена с добра дума Ниоксин понеже говорим за скалп... няма такова чисто и свежо усещане и лек корен както след Ш+Б Nioxin 4 (при мен!)

# 257
Ако някой вече е ползвал коледната кутия на Brave може ли да сподели продуктите хидратиращи ли са или протеинови??
[/quote]

Аз днес пробвах кутията на Brave, като цяло ми изглежда хидратираща серията, а моята коса предпочита протеини. Измих с шампоана, който ми заплете косата, но това се случва с всички хидратиращи шампоани, серумът не подобри нещата, но крема след него веднага я разплете. Стоях с тях около час изплакнах и след това сложих балсама. Косата беше лигава и мазна, изплакнах я хубаво  сложих термозащита на олиосета и крема за връхчета на Маракеш и изсуших. Сега косата е гладка права с обем и подредена, но ще видим дали ще се омазни бързо. Коста ми беше боядисана в черно, а сега е изсветлена  до ниво 6 тънка, но гъста малко под раменете, омазняваща се на около 3 дни.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 16:58 от natali12

# 258
Пийч, косата ти ми е една от най-любимите в темата и много ти се радвам на резултатите ☺️🌸

# 259
  • Бургас/Пз
Благодаря много, Натали12, утре ще я получа и другата седмица ще споделя как е при мен. Не ми беше ясно, че и четирите продукта се ползват в едно миене и ми е малко странно как точно ще се справя с това, но ще го измисля Simple Smile

# 260
Мисля да поръчам ампулите на лореал за косопад. Много ми пада косата .вижда се как оредя .как ги ползвате след миене или всеки ден. не мога да преценя колко броя да поръчам. Шампоан ползвам на лореал от серията абсолют,олисета и един с бамбук на Алфапфарт, зеления.маските са ми от същите серии. Това дали е добре като се има предвид, че косата ми  е често боядисване заради белите коси.

# 261
Поръчайте си ги от Парфимо, в момента са на добра цена, аз ги ползвах на всяко миене т.е. два пъти седмично
https://www.parfimo.bg/l-oreal-professionnel-serie-expert-aminex … -kosopad-za-jeni/

# 262
Поръчайте си ги от Парфимо, в момента са на добра цена, аз ги ползвах на всяко миене т.е. два пъти седмично
https://www.parfimo.bg/l-oreal-professionnel-serie-expert-aminex … -kosopad-za-jeni/
   много благодаря за бързия отговор и за предложението. А дали е задължително да го комбинират с някакъв шампоан.

# 263
Не мисля че е задължително да се се комбинират с определен шампоан, но за изтощена коса аз харесвам Лореал Инфорсер, а за стимулиране на растежа на Напура - анаген и стамиген

# 264
Благодаря, поръчах. Дано има ефект и при мен.

# 265
Дами, имам един глупав въпрос. Лятото не ползвам термици, а само арганово олио на Наши, сега се замислих дали да не взема крема на ProLonger и питам как се ползва - преди аргана ли?
Със стресовия косопад се справих с пиене на витамини и ежедневно нанасяне на ампули, тоници и серуми, макар че много омазняват и се налага почти ежедневно миене, поради тази причина получих и цъфтеж.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:36 от sunnily27

# 266
  • Седмото небе
Влюбена съм! В ш-на Терапист и то до уши. Имало е защо да ми е мерак толкова време и къде съм спала не знам... Ще е много икономичен, разпенва се много с малко количество, мирише уникално, впечатли ме и колко е гъст. Косата беше мека още, докато я мия. Съвсем в краищата нанесох маската Олео релакс, завих се на хлабаво кокче и понеже много бързах си нагрях за 1 минута главата със сешоара, изплакнах с хладка вода. На подсушена с кърпа коса нанесох остатъка от старата формула на червения летен СС крем, изсуших напълно и завърших с една помпа Еликсир ултим с Имперски чай, че и него довършвам.
Резултата е мека, плътна, гладка коса, без грам фриз и с мнооого блясък. Сешоара ми е Филипс с йонизираща функция, а четката е бамбукова със заоблени бодлички. С кръгла четка за издухване, каквато имам, но и така не свикнах да ползвам, сигурно щеше да е още по-добре...
Скрит текст:

Много съм доволна и само се чудя колко ли поредни миенета мога да направя с Терапист? Мога да го редувам с ш-ни Хрома рич, Волюмифик и Олео релакс, но въпроса е с кой и кога?
Резултата явно впечатли и ММ, който като се прибра от работа ми каза, че косата ми днес е много “холивудска” Joy Heart Eyes Heart
За Хрома рич ш-на нямам скорошни впечатления, от както не се боядисвам стои зарязан в шкафа, по принцип го ползвах за 3-4 миенета след боядисването. Маската обаче беше ужасна.
Косата ми е дълга вече почти до кръста, не е постригвана и боядисвана от поне 6 месеца, естествено е цвят около 4ка, такава я и поддържах, с някакви нюанси, има минимален цъфтеж и то само на определени места. Суша със сешоар на всяко миене, ползвам преса рядко. Средно гъста е вече, преди беше по Wink, с доста жилав косъм, естествено е леко чуплива, лесно се поддава на всякакъв стайлинг, който обаче трудно се задържа

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 20:52 от * SUPERGIRL *

# 267
  • Бургас/Пз
Супергърл, звучиш наистина доволна от резултата. Може ли да споделиш малко информация за косата си за такива като мен - отскоро приземили се в темата Simple Smile
Ще съм благодарна и на някоя друга дума за Хрома рич.

Моята коса уж не е изтощена, а като я измия 3-4пъти само с хидратиращи продукти и става ужасна. Търси си протеина. Та днес й сложих Инфорсър на Лореал и уау - коренна промяна. То пък и него, ако го ползвам 3-4 поредни пъти пак става ужасна. Иска ми се да си намеря продукт, които да ползвам, без да мисля, че след 3 измивания трябва друг. Не знам как имам приятелки дето месеци наред ползват един и същи шампоани докато не им свърши и пак са им страхотни косите. Пък аз толкова й треперя и накрая все е смотана

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 20:49 от ani_d

# 268
Ани Д, мисля че с професионалната козметика за коса няма такъв вариянт да ползваш само едни продукти. Идеята е да се получи баланс между протеин и хидратация.

# 269
От Ш и М Терапист и аз съм възхитена!
Направих си балеаж и косата ми изгоря много, започна да се разтяга като ластик, изпръхна.., Абе ужас! Фризьорката ми препоръча серията и от началото на ноември се мия всеки път с тях, косата ми още ги понася добре. Пак казвам обаче, че ми беше доста зле и може би на здрава коса щеше да ми утежнява.
Взех си и преуош балсама от серията, но като включа и него ми идва много, косата ми е като мръсна.
Сега сме у нашите и преди малко се измих така:
Ш-н Вела за блясък
Ш-н Терапист
М Терапист (след като изплакнах усетих леко заплитане)
М Фарма Вита Аметист (на брат ми е и за пръв път си слагам)
Нектар термик преди сешоар
Еликсир ултим олио накрая
Косата ми е коприна! Мека, подредена, гладка, и в същото време много плътна и жива!

Изсуших се с въртяща четка на Ровента, много се харесах, но много се замислям за хубав сешоар и хубава четка. В Нотино видях комплект 2 четки + сешоар на ОГ, но сякаш не съм срещала мнения за сешоара тук. Някой има ли го?

Общи условия

Активация на акаунт