Професионални серии за коса 143

• 43 407
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
Момичета  наколко дена ползвате олаплекс и еластайзер ?

За терапията олаплекс 1&2 или за 3ката става въпрос? За твоята коса аз лично бих правила еластисайзър на всеки 2-3 миенета и олаплекс 3 (ако за него говорим) да кажем 2-3 пъти месечно, по възможност да има 1 миене между него и еластисайзъра. Но всичко зависи от това колко често си миеш косата, ако е 1 път седмично нямаш много опции за ротация по горната схема Smile При мен е имало периоди, в които на всяко миене съм ползвала някаква преуош терапия, зависи от състоянието на косата.
Терапия олаплекс 1&2 може би 1, максимум 2 пъти месечно за твоята коса мисля ще е добре. Не ми изглежда да ти се къса или да цъфти много?

*редактирам се да добавя, че щом не се къса, няма нужда от повече от 1 терапия месечно с 1&2.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 14:05 от PeachHoney

# 436
Аз имам отливка на КМ уплътняващата, наистина някак утежнява. Самият Ш ми е като М, слагаш и не може да се отмие хубаво косата. Взех си серията на марката за обем и сякаш е по-добре.

# 437
Не цъфти, не се къса. Много благодаря за отговора♥

# 438
  • Някъде там
Здравейте, имате ли отзиви за този продукт

# 439
Здравейте, имате ли отзиви за този продукт
Имах го в опаковка 750мл (алчност 😁😁😁).
Мирише характерно плодово, типичен Тиджи продукт. Води се реконструктор, има протеин в него, но има и масла, така че е отчетливо протеинов с лек уклон към хидратация. Аз не можех да го ползвам на 2 поредни миенета, но и косата ми никога не е обичала протеин. За цената си е страхотен.

# 440
Благодаря за мненията. Щом сте пробвали уплътняващата серия на КМ, предполагам сте с фина и тънка коса. Какво ви е любимо като шампоан и балсам/маска с отмиване?

# 441
Wella Professionals SP Smoothen
балсам за непокорна коса 200 мл и шампоан.
Не знам дали някоя дама е ползвала серията търся нещо леко. Честно да си призная много ми е трудно да разбера какво иска косата ми за това искам да взема обикновена серия,а не да се чудя как да комбинирам.

# 442
Kiticat, моите фаворити са шампоаните за растеж Биокленз и на Напура за допълнително израстване на косата, сериите за обем /ш и б/ на Ф. Кингсли и Мароканойл, маската Макадамия /класическата/, Наши арган, Лалга /ш, маската съм я изпробвала от мостра и ми допадна, но не съм я взела пълноразмерна, идва ми скъпа Joy /- Ш много ми харесва в комбинация с маската терапист, Керастаз терапист /ш и м/ - не ги използвам заедно, само веднъж пробвах и ми утежнява, поотделно са перфектни, но косата ми е обезцветявана и за това ги имам, серията Генезис /ш и б/ можеш да пробваш, но използвани заедно на мен ми идват силни, днес измих с биокленз, после прозрачния ш Генезис и маска Напура  С9, хареса ми резултата - хем жива, хем уплътнена коса.
Можеш да изпробваш и ампулите Лореал Про Лонгър, уплътняват много приятно. Blush

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 17:01 от krystall

# 443
Здравейте, момичета!
Имате ли мнение за този продукт на Loreal и за серията Pro longer като цяло?

# 444
  • Някъде там
Руса мама, благодаря ти много.
А този спрей дали е добър подготвям поръчка Blush

# 445
На мен също ми е интересна 4ката и в комплект това открих. Иначе в makeup.bg също има отделните продукти.
Малкия сет
https://www.aptekapromahon.com/nioxin-kit-system-4-shampoo-150ml … llia-p-37103.html
Големия сет
https://www.aptekapromahon.com/nioxin-kit-system-4-shampoo-300ml … llia-p-37105.html
Доставка над 30 евро безплатна. Не съм пазарувала от там. Нека другите момичета да споделят, ако имат опит.
Ванеса, Атомче - благодаря ви! Hug

... предполагам сте с фина и тънка коса. Какво ви е любимо като шампоан и балсам/маска с отмиване?
CHi Infra Ш+Б (+ термиците им!)
Nioxin 4 Ш+Б (+ лакът им за обем + уплътняващия им спрей!)
Redken Extreme Ш+Б (+ продуктът им против цъфтене, той е и термик)
Kerastase Architecte Ш+М (+ термик)
(имам и Therapiste серията Ш+Б+серум, но не е серия за редовна употреба! за спасяване - да)
Joico K-Pak Color Therapy (Ш+Б+ финишите)
COLOR WOW COlor Security Shampoo (+Б + WOW коктейли + WOW Dream Cоat)
Matrix Volume Rose Shampoo (+ цялата серия, но без пяната!)
Старата серия за Керастаз за обем също...
Pureology Fullfyl Shampoo + B + mist - харесвам го повече от Alterna Densifying Shampoo
Tigi S Factor Volume Shampoo + Conditioner

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 21:59 от Agent Provocateur

# 446
Загледах и аз Dumb Blonde шампоана и балсама, покрай Искрица.
https://www.notino.bg/tigi/bed-head-dumb-blonde-kozmetichen-paket-ii/
Бих пробвала сета, но по 750 мл. ми е много, има ли някой, който иска да си ги разделим? 😀

# 447
Руса мама, благодаря ти много.
А този спрей дали е добър подготвям поръчка Blush
Имах шампоана от серията, беше приятен, добре измиващ без да пресушава. Виталност и обем. Та този спрей го гледам от много време. Вчера пуснах поръчка от Рибата. До последно беше в кошницата, но го замених с  brawe new hair (тъй ли се пишеше изобщо 🤣🤭🤔).

# 448
Ехе колко много продукти сте споменали, благодаря! От описаните само ФК за обем съм ползвала шампоан и балсам, а и Про лонгър, като на ФК не ми хареса - да, придава обем, но много ми изсушава косата и пак си цъфти. От Про лонгър съм доста по-доволна - заглажда и уплътнява. Другите неща не съм ги ползвала, но ще разгледам.

# 449
kiticat, prolonger серията дава ли и блясък?

Общи условия

Активация на акаунт