Професионални серии за коса 143

• 43 395
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря!

# 631
  • Седмото небе
ДПШ преди боя ли беше удачно да се ползва??

Препоръчате ми киселинен шампоан или продукт на по-нормална цена? Нещо от типа на този https://www.arlen.bg/product/15519/losion-za-podchertavane-na-ts … sealer-210ml.html,   но поне малко по-евтин. Искам да пробвам и ако ми хареса, тогава да опитам по-скъп продукт
Ани, мисля че някой от тези трите би ти свършил работа, дори и да не се боядисваш със съответната боя.
https://www.arlen.bg/product/5514/profesionalen-kiselinen-shampo … color-100-ml.html
https://www.arlen.bg/product/5491/profesionalen-kiselinen-shampo … a-post-100ml.html
https://www.arlen.bg/product/16119/profesionalen-kiselinen-shamp … hampoo-100ml.html
Малка опаковка са, цената е прилична и мисля, че си струва да се пробват. Аз като минавам през Арлен ще видя дали ги имат на място, а ако нямат ще помоля да ми доставят някой от тях. Въпреки, че имам розовия безсулфатен на Лореал. Този мисля да го ползвам за отмиване на остатъците боя и вече следващите по 2-3 миенета да правя с розовия Лореал, а пък след това може би Керастаския Chromatique gentle безсулфатен.
А относно запечатващ продукт за след боядисване, аз поне не успях да се ориентирам на нашия пазар да има друго и също сигурно ще купя показания от теб лосион. Освен, ако някой не даде идея за ампула или друго, което е удачно за запечатване. Преди години съм ползвала на една май италианска марка BES, киселинна запечатваща маска, беше в голяма кръгла сива кутия. Ще се поразровя по въпроса и ако намеря нещо интересно-ще ти пиша Wink

# 632
  • Бургас/Пз
* SUPERGIRL *, страхотна си. Много, много ти благодаря! Със сигурност ще пробвам някои, даже клоня към този на Иноа, понеже си купих безамоначната боя да пробвам.
За този ли розов на Лореал говориш https://www.arlen.bg/product/15514/izmivasht-shampoan-za-boyadis … eanser-300ml.html

# 633
Момичета,
Весела Коледа и благодаря за страхотните съвети, които винаги давате тук!
Сега се чудя за терапията на алфапарф aka клетата майка 😀
Възстановяващ или подхранващ концентрат да избера?
Боядисвам се горе долу на месец/месец и половина, руса съм на ниво 9... Използвам сешоар и четка с горещ въздух два пъти в седмицата, преса може би един или два пъти в седмицата и то не всяка седмица... Зависи имам ли повод 😀

Колко често си я правите?
Всичко по темата ще ми е от полза.
Благодаря предварително! 😊

Хубава терапия е, за мен всички концентрати дават сходен ефект-лъскава жилава коса. Правя я максимум 1 път месечно, дори по-рядко. Който и да избереш няма да сбъркаш.

# 634
  • София
Честито Рождество Христово!!! Бъдете много здрави и щастливи 😘😘😘

Момичета, препоръчайте някой хубав сешоар, който да е възможно най-щадящ за изстрадалата ми тънка и изрусена коса? Не да ня горе и съсипва много.

Много рядко се изправям, но на 2-3 дни я мия и суша основно в корените, поне се опитвам само там.

# 635
Момичета,
Весела Коледа и благодаря за страхотните съвети, които винаги давате тук!
Сега се чудя за терапията на алфапарф aka клетата майка 😀
Възстановяващ или подхранващ концентрат да избера?
Боядисвам се горе долу на месец/месец и половина, руса съм на ниво 9... Използвам сешоар и четка с горещ въздух два пъти в седмицата, преса може би един или два пъти в седмицата и то не всяка седмица... Зависи имам ли повод 😀

Колко често си я правите?
Всичко по темата ще ми е от полза.
Благодаря предварително! 😊

Хубава терапия е, за мен всички концентрати дават сходен ефект-лъскава жилава коса. Правя я максимум 1 път месечно, дори по-рядко. Който и да избереш няма да сбъркаш.
Може ли да се ползва само едното (голямото шише) , без да се добавя ампула? 🤔

# 636
Не може само концентрат, смесва се с ампулата и се получава гелообразна средно гъста смес. За моята средно гъста и средно плътна коса установих че половин ампула с половин доза концентрат стигат идеално, защото не нанасям в корена тъй като няма нужда.
Нанасям 2-3 пръста от корена надолу, свивам под шапка и нагрявам със сешоар 10 Мин и седя общо 30-40.

# 637
Значи трябва протеин ли? Генезис прозрачния и балсам какви, са? Някакви ампули? (заделила съм парички и са готови за влагане 😆)
Ти имаш протеин,сега търсиш някаква хидратация.Но,за да не се прехидратираш перманентно,вземи балансирани,т.е. Генезис.Плътната опаковка Генезис също е хубав,но ти си имаш Редкен,тъй че не ти трябва.
Какви ампули,за какво? Щом като разполагаш със заделени средства,отстреляй терапията на Алфапарф с концентрата за подхранване,други ампули не ти трябват.

# 638
Значи винаги ампулата се ползва с концентрат, така ли?
Само ампула не се нанася на косата?
Много съм боса по този въпрос, извинете.
Весела Коледа! 🎄

# 639
  • Седмото небе
Лили, ако питаш за терапията на Алфапарф-при тях идеята е да се смесят основата/концентрат(той затова е такъв) и ампулата по избор, с които да се получат различните ефекти.
Иначе си има на много марки, ампули разработени за самостоятелно ползване, които могат и без добавките от серията да ползват. Примерно сега първо ми хрумват ампулите и бустърите на Керастас да речем. Но там и при едните, и при другите има различни видове за комбиниране.
Трето съвсем отделно неща са ампулите за самостоятелна употреба-сещам се веднага за Лалга, Олиосета, Напура, Лореал и други. Като при тях пък вече има такива за измиване и без, за нанасяне в корените и/ли по дължините, за всекидневна или терапевтична употреба.
Това е което знам аз по въпроса. Но винаги съм готова да науча и още инфо. То това с косите и поддържането им си е една безкрайна и необятна вселена, в която винаги има какво още да се открие.

# 640
Хахахахха, Ванеса, много ме кефиш, ама си много права де. Аз съм по същия път и .. значително си отива косата на дължина. Сега имам ампули Лалга, Наши, Про лонгър и се чудя дали да не взема и аз Алфапарф.
Ее само да ви кажа, не знам дали дето ми е увредена косата ама след Ш Лалга и М Терапист косата ми е страхотна, една плътна, хубава .. Hearts
Пък с това обезцветяване, не само цвета ами и дължината на косата на мацката ще докараш скоро време

# 641
Момичета, пак да попитам, кой протеинов шампоан да избера: Алфапарф реконструктуриращ, кератинов Кюн или директно да заложа на Терапист. Косата ми е изсввтлена на ниво 10 с безамонячна боя, използвам сешоар и преса два пъти седмично.
А серията за блондинки на Керастаз каква е, хидратираща или балансирана? Имам за боядисана коса и не ми се иска да трупам продукти със сходно действие.

# 642
Здравейте, препоръчайте ми нещо за обем, моля ви. След като родих косата ми стана на половина и е като залепнала за скалпа. Допринася и това, че и често ходя с вързана коса заради малката. Косопада вече поотмина, но видимо косата е много намаляла като количество. Мисля си с нещо за обем, че ще успея поне малко да маскирам положението.

# 643
Медиса, това което използвам аз за обем е сериите за обем на Ф. Кингсли, Мароканойл, спрея за обем на Ф. Кингсли, но пръскам само в корените и докато изсушавам със сешоара хубаво разтривам, за да се разнесе. От тоника за растеж, също ми се получава обем, като го намеса в корените. Плътност получавам от шампоана Лалга, Терапист. /моята коса е след обезцветяване/. Ш биокленз също ми уплътнява дължините.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 12:33 от krystall

# 644
Здравейте, дами! Честито Рождество Христово! Бъдете много здрави и щастливи!
Имам следния въпрос: Серума на CHI с кератин, който ползвам е с доста голяма разлика в цената в Златна рибка и в notino (в рибката 177 мл. е 50 лева, а в нотино 177 мл е 30 лв). Мога ли да се доверя и да го поръчам от нотино, дали е оригинален продукта? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт